Ki nem várja február 15-16ra, azaz a hétvégére? Tünetek, mit éreztek?
Mit nem vársz? milyen tüneted van? vagy most mivan?
28/f
Kedves 28/f, talán te is teherbe szeretnél esni, hogy itt olvasgatsz?
Aki gyermeket szeretne, mint a kérdező és aktívan próbálkoznak, az a menstruációt nem várja. A tünetek pedig a korai terhestünetekre vonatkozik.
Egyébként én holnapra nem várom, ma már nem bírtam ki, csináltam tesztet, ami vagy halvány, vagy száradási csík, tehát negatívnak veszem. Tünetek semmi, még a menzeszre sem, pedig ilyenkor már enyhe görcseim vannak. Mit érzek? Türelmetlenséget. :)
Nálad mi újság?
Én olyan 17 re várom inkább figyelembe véve a ciklusaim átlagos hosszát, de az elmúlt időszakban volt rövidebb is úgyhogy ma reggel teszteltem, de teljesen negatív sajnos.
A mellem fáj és húzódik meg szúrkál, amit korábban sose szóval reménykedek kicsit, de nem élem bele magam azért.
Én is 17ére nem vártam,de ma reggel megjött!Még bizakodó voltam,(gondoltam holnap azért csinálok egy tesztet)mert nagyon sötét színű,barnás volt és váladékos!Azt olvastam,hogy akkor még lehet baba,de estére sajnos egészen élénk piros lett:-(El vagyok keseredve!
De Nektek továbbra is drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!