Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja február 18-19-re?

Ki nem várja február 18-19-re?

Figyelt kérdés

Hányadik baba?

Mióta próbálkoztok?

Van-e görbéd?

Nekünk első baba lenne, de mi már 6 éve próbálkozunk. Ilyen a görbém: [link]

2013. febr. 12. 13:15
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem várom :-D

18 hétfő a nem várt napja. Harmadik baba lenne, és egy missed ab után ez a harmadik hónap. Vagyis abból az első próba. Hőgörbét nem vezetek, de ovuteszteltem most, és a petefészekfájdalomból pontosan tudom, h 5.én volt a repedés. VÁrok, és reménykedem :-D

A görbéd bíztató!!!!!

2013. febr. 12. 13:40
 2/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos a görbém nemvárt előtti 1-2 napig mindig ilyen. Nagyon drukkolok neked!
2013. febr. 12. 13:44
 3/44 anonim ***** válasza:

Én 19-20. körül nem várom. Sajnos már nem vagyok túl optimista, már 2 éve próbálkozunk. 2 hét múlva megyünk a mensmentisbe. Nekünk is első baba lenne, és már nagyon vágyunk rá. Görbét már nem vezetek, mert az egyik doki azt mondta, hogy nem annyira megbízható. Viszont szerencsére én is érzem az ovulációt, úgyhogy ovu tesztre sincs szükség. Én biztos vagyok benne, hogy hormonális dolgok lehetnek a háttérben, amiatt nem sikerül. (Pedig peteérésem van). Sok sikert mindenkinek!

Kérdező, ti voltatok kivizsgáláson?

2013. febr. 12. 14:31
 4/44 anonim ***** válasza:

Sziaa, a görbéd nagyon szép!

Úgy fogalmaznám hogy nekem a 3. terhesség lenne, és első baba, sajnos kettőt elvesztettünk.

6 éve lesz most hogy próbálkozunk, PCOS vagyok és diabéteszes.

Én igazából mára vagy holnapra nem vártam, tünetek mellfeszülés, sűrű vizelési inger, néha öklendezés bizonyos szagoktól és ilyen a görbém

[link]

2013. febr. 12. 14:31
 5/44 A kérdező kommentje:

Kedves 3. Igen voltunk kivizsgáláson. Szegedre járunk a II. sz női klinikára. Már volt egy sikertelen inszem. Eddig könyörögtem a dokimnak, hogy szeretnék elmenni egy endodokihoz, de szerinte fölösleges lenne. Hát én a sarkamra álltam és elmentem. Kiderült, hogy pm. alulműködésem van (arra szedem a Letroxot) és nagy valószínűséggel IR-em, de vérvételre csak márc 5. megyek.

Bijanka, nagyon sajnálom ami veled történt. Eddig igen biztató a görbéd!

Kívánom mindannyiunknak, hogy ez a mi hónapunk legyen!

2013. febr. 12. 14:43
 6/44 anonim ***** válasza:
Én 17ére nem várom!Izguljunk együtt!
2013. febr. 12. 16:11
 7/44 anonim ***** válasza:

Én 19-re nem várom. Egy gyermekem van, kettőt veszítettem el egy vetélés során. Görbét nem vezetek, csak ovutesztelek. 6 éve próbálkozunk.

Szurkolok mindannyiunknak! :) :) :)

2013. febr. 12. 17:16
 8/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En 16-ra nem varom, de gyakran csuszik 1-2 napot. Kerdezo, mennyi volt a tsh-d? Nekem a letrox remekul levitte, most varjuk az eredmenyt. :-) Mibol gondod az IR-t, milyen tuneteid vannak?
2013. febr. 12. 22:39
 9/44 A kérdező kommentje:

Msty. A tsh-m 4,46 volt. Az IR-ra utaló tüneteim pedig sokszor erős szívdobogás érzés, állandó fáradtság, néha dührohamaim vannak ok nélkül, meg rám jön az édesség zabálhatnék (de ez annyira, hogy szoktam franciakrémest sütni és az alap adagom 1db/nap, ha rám jön a zabálhatnék megeszem mind a 12-t és még éhesnek érzem magam). Iszonyú! A doki mondta, hogy vérvétel nélkül is tuti az Ir, csak a mértéke a kérdés.

Mindenkinek nagyon Drukkolok!

2013. febr. 13. 09:43
 10/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nekem reggelre megjött :(

Nektek nagyon drukkolok!

2013. febr. 14. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!