Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja február 18-19-re?

Ki nem várja február 18-19-re?

Figyelt kérdés

Hányadik baba?

Mióta próbálkoztok?

Van-e görbéd?

Nekünk első baba lenne, de mi már 6 éve próbálkozunk. Ilyen a görbém: [link]

2013. febr. 12. 13:15
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm, hogy még itt vagytok és érdekel a történetünk! Most nagyon pozitív vagyok, újra merek reménykedni!

Msty neked jó babázást, 39. neked pedig nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

2014. márc. 1. 12:58
 42/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Vagytok még erre? Ki hogy van? Nekem ez a hónap is felejtős!
2014. márc. 14. 11:32
 43/44 anonim ***** válasza:

Szia kérdező, nagyon sajnálom :( majd az új hónapban. jön a jó idő, fellendül a libidó, lehet áldozni a szerelem oltárán!

Én egy vetélés és egy év sikertelen próbálkozás után lettem terhes. Már akkor amikor épp a kivizsgálásokat kezdtem. Kiderült, hogy egy kis progeszteronhiányom van, arra kaptam pótlást. És mint kiderült, a baba már akkor ott volt, amikor elkezdtem a gyógyszert szedni, úgyhogy már a legelejétől ott a picikémnek a segítség. Most 8 hetes vagyok és még csak óvatosan merek örülni, mindamellett, hogy abban bízom, hogy most minden rendben lesz.

Nagyon drukkolok neked! R.

2014. márc. 14. 13:47
 44/44 A kérdező kommentje:
Köszi! Ebben a hónapban nekem is kell majd szednem progi pótlást! Ciklus első felében clostit is, második felében pedig utrogestant. Remélem ez majd meghozza várva-várt eredményt! Neked pedig nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
2014. márc. 14. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!