Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja február 18-19-re?

Ki nem várja február 18-19-re?

Figyelt kérdés

Hányadik baba?

Mióta próbálkoztok?

Van-e görbéd?

Nekünk első baba lenne, de mi már 6 éve próbálkozunk. Ilyen a görbém: [link]

2013. febr. 12. 13:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnálom! :(

Én teszteltem egyet, de negatív lett. Persze, még amúgyis korai lenne talán a 9. dpo-n.

2013. febr. 14. 10:20
 12/44 A kérdező kommentje:

Hát még korai volt a teszt!

Ki hogy van?

2013. febr. 15. 09:11
 13/44 anonim ***** válasza:
Kerdezo, 18-ra nem vartad es ennyivel korabban megjott Neked? Ez furcsa, nem? En holnapra nem varom. Semmi tunetem nincs, ami pont semmit sem jelent. Talan kicsit kevesebb patim lett, mint ilyenkor szokott. Illetve peteeres utan egy hettel durrannak be a melleim, es mielott megjon, mar apadasnak indul. Meg nem indult apadasnak. Ez lehet akar jel, de nem elem bele magam, neha kesik par napot.. Azert holnap reggel tesztelek majd. Tobbiek?
2013. febr. 15. 20:26
 14/44 anonim ***** válasza:
Van két negatív tesztem. De épp most olvasom, h hiába 10es, nem is érzékenyebb a gyakorlatban, mint egy 25 ös. Melleim fájnak, mostanában mensi előtt nem szoktak. Régen nekem is bedurrantak, majd közvetlen előtte egy két nappal leapadtak. Nem tudom, h nosztalgiázik e a szervezetem, vagy van valami. 18ra nem várom. Mensiig végigtesztelgetem a napokat, hátha látok valamit :-D
2013. febr. 15. 22:54
 15/44 anonim ***** válasza:
Halvany csikos az x-epilem. Meg sosem lattam ilyet, pedig mar parat csinaltam... Nagyon izgatott vagyok! Holnap ujra tesztelek.
2013. febr. 16. 09:48
 16/44 A kérdező kommentje:

Mysty nagyon szorítok, hogy erősödjön a teszted!

Amúgy, igen furi, hogy hamarabb jött meg , tegnapig csak maszatolgattam, ma meg nagyon vérzek és annyira görcsölök, hogy talpon maradni sem bírok. Már megittam 2 Flectort, de nem hat most semmit, pedig általában 5 perc után elmulasztja. A párom már az ügyelettel fenyeget.

Mindenkinek nagyon drukkolok!

2013. febr. 16. 15:53
 17/44 anonim ***** válasza:
Jajj, jobbulast! Holnap jelentek. :-)
2013. febr. 16. 17:28
 18/44 anonim ***** válasza:

Hát nem az enyém ez a hónap.... :-( de majd a következő!!!!

Hajrá mindenkinek!!!!

2013. febr. 17. 22:08
 19/44 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, akkor találkozunk a következő ilyen kérdésnél!

Msty hogy vagy?

2013. febr. 18. 10:38
 20/44 anonim ***** válasza:
Így van, 6.-i ovuláció környékén talizunk :-D Addig is vigyázzatok magatokra !!!!
2013. febr. 18. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!