Nagyon kétségbe vagyok esve. Ez év február óta próbálkozunk a párommal, de még nincs baba. Előtte 8 évi szedtem Regulon nevű fogamzásgátlót. Lehet valami bajom? Miért nem estem eddig teherbe?
Mert 8 évig szedted a gyógyszert.
Semmi bajod nincsen, csak még nem jött össze. Mi 1,5 évet probálkoztunk a gyógyszer utá, mire sikerült. Haár nem minden áron, csak sexeltünk mást nem csináltunk.
Lányom után nem szedtem a gyógyszert, így 3 hónap próbálkozás után teherbe estem.
Ha február óta próbálkoztok, az azt jelenti, hogy eddig 3 vagy max. 4 alkalmad volt, hogy teherbe ess! Emiatt nem kell kétségbe esni! Nagyon nem! Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót és annyira bekavart, hogy 2,5 évig próbálkoztunk, míg összejött a Lányunk! Már minden vizsgálatot végigjártunk, nem volt könnyű, de végül spontán összejött, amikor már úgy voltam vele, hogy akkor hagyjuk az egészet egy darabig!
Nem feltétlenül csak a fogamzásgátló a bűnös, hanem az, hogy már most iszonyatosan görcsölsz az egészen! Így nem is fog összejönni! És ez nem szemrehányás, ez tapasztalat! Szeressétek egymást, de ne minden pillanatban azon morfondírozz, hogy gyereket szeretnél. És ha jövő ilyenkor sincs még baba, akkor menjetek orvoshoz kivizsgálásra! Csak ügyesen!
Szia.
Én fogamzásgátló szedése nélkül is 9 hónapi próbálkozás után estem teherbe.
A másik dolog amit én elszoktam mondani a gyermekre vágyó pároknak,hogy van egy hormon férfi és női testben egyaránt,ami nagyban felelős a meddőségért.Ezt a hormont a stressz "aktiválja".Szoptatós anyáknál a legmagasabb az értéke.Ha nem idegeskedsz,nyugodtan éled az életed ennek a hormonnak az értéke alacsony marad és nagyobb esélyel eshetel teherbe.Gondolom ismered a mondást(ha gyereket akarsz,ne stresszelj rá),hát innen ered.
Tehát nyugi és minden rendben lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!