Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Február 19. ére?

Ki nem várja Február 19. ére?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Szedtek valami vitamint?

2014. febr. 5. 20:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Február 20-ra nem várom. most vagyunk a termékeny napoknál. :-)

7 hónapja próbálkozunk, folsavat szedek és egy kis E vitamint. férjem is. semmi mást. meg változatosan eszünk, napi egy órát gyalogolunk (munkára szándékosan gyalog járunk).

Volt már egy terhességem, de sajnos missed ab lett. akkor terhesvitamint is szedtem, de a nődokim akkor sem javasolta.

Elős baba lenne. Már nagyin várjuk. Mindketten 30on felől vagyunk a párommal. "Későn" találtunk egymásra...

2014. febr. 5. 21:37
 2/20 anonim ***** válasza:

En is 19-re nem varom! Nekunk ez tulajdonkeppen az elso probalkozos honapunk, elvileg a jan. lett volna de akkor megbetegedtem ugyh megsem kezdtunk bele. Elvileg pont ma volt pe-m, egyutt is voltunk szorgalmasan, tegnapelott is, ma is, meg pentekre is tervben van:-) en egyelore csak folsavat szedek.

Es te, kedves kerdezo?

Szurkolok elso valaszolo neked is!!!

2014. febr. 5. 23:47
 3/20 A kérdező kommentje:

Énekünk ez a 14. próbálkozós hónapunk.Elvileg nekem is tegnap volt a pém mi is együtt voltunk.Én vezetek hőgörbét is.Ti vezettek?

Első baba lenne amúgy.Drukkolok nektek.

2014. febr. 6. 12:58
 4/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is 19.ére nem várom, sajnos peteéréskor nem tudtunk együtt lenni, csak előtte 2-3 nappal. Nem tudom ez elég e, hogy legalább reménykedhessek! Tavaly július óta próbálkozunk !
2014. febr. 6. 13:25
 5/20 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo es utolso valaszolo mindkettotoknek nagyon szurkolok akkor hogy osszejojjon. Utolso, legalabb elotte egyuttvoltatok, de meg utana is lehet 2 nappal, ugyh adjatok eselyt sztem meg neki :-) kerdezo, en nem vezetek hogorbet, csak menstruacios naptarat a telomon ami kiadja a legtermekenyebb napokat. Altalaban bejon mert pont akkor szoktam erezni az ovut mikorra mutatja.amugy csak folsavat szedek egyelore. En most azon kezdtem el izgulni hogy lovaglopozban voltunk egyutt es hogy vajon igy sikerulhet e...utana lefekudtem, meg gyertyaztam is, ugyh remelem jo lesz ...ti milyen pozban probaljatok/probaltatok eddig? (Ha nem vagyok tul indiszkret?!/ 2.voltam
2014. febr. 6. 14:13
 6/20 anonim ***** válasza:
Szia, nekem hátrahajló a méhem, a kutya pózt ajánlották! Mi úgy próbálkozunk, de szerencsénkre páromnak a legjobb póz ;) sajnos utána nem tudunk együtt lenni, nincs itthon párom :( Ezért marad a reménykedés, hogy a megvárták a peteérésem! :)
2014. febr. 6. 18:53
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem van esely:-) hat nekunk vhogy a lovaglo "valt be" eddig, de a baba miatt lehet kenytelenek leszunk valtani?! Amugy nem tudom eldonteni mikor lehetett ovum, a naptaram szerint tegnap volt, ugy volt a tojcsis nyakom is, viszont most erzem azt a biz. "ovus fajast" viszont a tojcsis nyak mar nincs... 2.voltam
2014. febr. 6. 21:21
 8/20 anonim ***** válasza:
aki 19.ére várja...kinél mizu? várakozunk? :)
2014. febr. 10. 10:15
 9/20 A kérdező kommentje:
én várakozom és reménykedem.Nálad mi újság ?
2014. febr. 10. 13:38
 10/20 anonim ***** válasza:
dettó, várakozok én is! :) ami fura, az ovus oldalon még érzek szurkálódást többször..ez nem tudom mért van..még van 9 napom ! :) Sz
2014. febr. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!