Ki nem várja Február 19. ére?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Szedtek valami vitamint?2014. febr. 5. 20:33
11/20 anonim válasza:
Sziasztok! Meg en is varakozom:-) en is erzek szurkalodast qz ovus oldalon de nem folyamatosan. .neha meg olyat pont mint ovukor... meg 9nap nalam is hatra... 2. voltam
12/20 A kérdező kommentje:
néha én is érzek szúrkálást nem tudom mitől lehet.drukkolok mindenkinek :) 9nap az már nem olyan sok remélem pozitív lesz mindenkinek
2014. febr. 10. 19:48
13/20 A kérdező kommentje:
Hogy érzitek magatokat?Egy hét múlva ha nem jön meg akkor én tesztelek.Kicsit izgulok mert a hőm szépen fent van eddig.Azért nem görcsölök rá,mert az soha sem jó.Mi külföldön élünk a párommal így még orvosnál nem nézettük meg magunkat.ha nyárig nem jön össze a baba akkor kivizsgáltatjuk magunkat.Van itt olyan aki volt már ilyen vizsgálaton?Továbbra is drukkolok mindenkinek!Kellemes délutánt!
2014. febr. 12. 13:39
14/20 anonim válasza:
Ne gondolj egyelore a dokira, sztem az nem jo. Elobb vard meg h osszejott e.
Amugy en tegnap egesz nap semmit sem ereztem szinte, este viszont szurkalt a hasam. Ma megint egy picit ovuszeru fajdalmat ereztem.en is probalok nyugton maradni.en csak a nemvart napjan vagy azutan akarok tesztelni.
Szoritok h fentmaradjon a hod!:-)
2.voltam
15/20 anonim válasza:
Sziasztok! Én is izgulok! 19-re nem várom, 18.án endo dokihoz megyek. LEhet a biztonság kedvéért csinálok egy tesztet ! Persze ha marad a hőm! Abból ugyis látom majd! Mindenkinek megy a drukk ! SZ
16/20 anonim válasza:
Sziasztok! Ki hogy áll? Már nincs sok hátra ! Én szerdára nem várom ! ;)
17/20 anonim válasza:
2.vok. nalam az eddigi mindjart megjon erzes ami csutortokon es penteken eleg eros volt,most elmult, a mellem abszolut nem erzekeny pedig mindig szokott mar nemvart elott egy hettel. Feher kremes folyas megvan, az nem szokott lenni. Hat meglatjuk...mar csak ket nap szerdaig...bar nem vagyok benne biztos h addig kibirom teszteles nelkul :-) tobbiek ti hogy alltok?
18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
tegnapra nem vartam.nem is jott es eddig meg ma sem.Remenykedem.veletek miujsag?
2014. febr. 20. 12:36
19/20 anonim válasza:
2-es vagyok. Meg nalam is semmi :-) tegnap reggeli elsobol negativat teszteltem. Most varok talan holnap reggel tesztelek megint de meg gondolkodom hogy halasszam e par nappal csak h tuti legyen mar az eredmeny. Te mikor tesztelsz kerdezo?
20/20 anonim válasza:
Én mára nem vártam. Eddig nem is jött. De várok szombatig, és csak akkor tesztelek, ha nem jön meg addig. Bár néha érzem a megjön érzést. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!