Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 28 körül ki nem várja?

Február 28 körül ki nem várja?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 09:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 26-ra nem várom. Már nagyon izgulok, hogy sikeres volt-e az első próbálkozásunk! Ti mióta próbálkoztok? Sok sikert! :)

2012. febr. 20. 09:20
 2/34 A kérdező kommentje:
Mi több mint egy éve, de minden hónapban izgulok! Drukkolok, hogy most összejöjjön! :) Ti mióta próbálkoztok?
2012. febr. 20. 09:22
 3/34 A kérdező kommentje:
Jah, most olvasom, hogy az első...kicsit fáradt vagyok ma. :)
2012. febr. 20. 09:23
 4/34 anonim ***** válasza:

Semmi probléma :)

Egyébként én már régebb óta szeretnék már kisbabát, de a párom nem. Úgy gondolja/ta, hogy először anyagilag rázódjunk helyre és utána jöhet a baba. A múlt hónapban már ő szólt, hogy hagyjam abba a gyógyszer szedését. :D

Van valamilyen módszer, amit használsz Tea? Vitamin? Ovu teszt? Hőmérőzés?

Az munkahelyemen mindig azt mondjuk, hogy "Soha ne add fel! És jó lesz!"

Szorítok neked! Kitartást! :)

2012. febr. 20. 09:40
 5/34 A kérdező kommentje:
Igazából én már mindent kipróbáltam, arra gondolok hogy valamilyen elzáródásom van. De lehet, hogy túlságosan rágörcsöltem a témára. Cickafarkteát szoktam inni az első két hétben, a peteérést segíti elő. Állítólag a gyógyszer abbahagyása után nagy esélye van a babának. :) Drukkolok. Hány éves vagy?
2012. febr. 20. 09:43
 6/34 anonim ***** válasza:

Én is így tudom, hogy most elég nagy esélyünk van rá. :D Ezért is reménykedem nagyon, bár nem érzek semmit sem. Olvasok itt olyanokat, hogy a nem várt előtt egy héttel már "érzik, hogy baba lesz" de nálam semmi.

24 éves vagyok és is és a párom is.

Megkérdezhetem, hogy voltál-e már dokinál? Első baba lenne?

2012. febr. 20. 09:55
 7/34 A kérdező kommentje:

Nem, már van egy kislányom, de az előző kapcs.ból. Császároztak és utána kialakulhat elzáródás, ezért gondolom.

Én 33 vagyok. Már minden tünetet produkáltam minden hónapban, de semmi. A kislányomnál én is 24 voltam amikor megtudtam, hogy jön. :)

2012. febr. 20. 09:57
 8/34 A kérdező kommentje:
Nála nem éreztem semmit, 3 hetet késett, mikor eszembe jutott hogy talán baba lehet a dologban. Nem törvényszerű, hogy érezni kell bármit is.
2012. febr. 20. 09:58
 9/34 anonim ***** válasza:

Köszönöm a megnyugtatást, és Gratulálok a kislányodhoz, aki már nem is kislány :D

Szerintem menj el dokihoz. Ne forgasd magad feleslegesen olyan dolgokon, ami nem biztos. Lehet, hogy megnyugtatna, adna egy kis "segítséget" (gyógyszert, tanácsot....) és a következő ciklusban össze is jön. Ha ilyen dolgokon jár az eszed, tehát görcsölsz, akkor nem fog összejönni. Bocsi, nem akarok tudálékos lenni. Ezeket csak olvastam, és szerintem neked is jót tenne, ha inkább tudnád az okát, minthogy találgatsz, bebeszéled magadnak. Fel a fejjel ! :)

2012. febr. 20. 10:10
 10/34 A kérdező kommentje:
Már voltunk orvosnál, elvileg minden rendben, de az elzáródás csak hsg-vel tudná megnézni, amitől félek. Most kitanultam a körmözést, azzal lefoglalom magam. Meglátod, milyen csodálatos az anyaság. :) Írj majd, ha veszel tesztet! Én is megírom az eredményt.
2012. febr. 20. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!