Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 27 körül nem várja...

Február 27 körül nem várja valaki? jelek? Nagyon szeretnék már babát rég próbálkozunk. Még esetleg Ózdról vagy Arlóból van valaki?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 14:33
 1/7 Atlantys ***** válasza:

28.-ra nem várom.. Semmi jel, ill. csak azok amiket minden hónapban bemesélek magamnak..

Szilva

2011. febr. 19. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
28.-ra nemvárom.Jelek?Semmi.
2011. febr. 19. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Csatlakozom hozzátok febr.28 - márc.2 között nem várom...Tünetem semmi,esetleg néha szédülés hányinger de az tuti csak a stressztől van! :-(
2011. febr. 19. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 27-28-a körül NEM várom! Tünet még ilyenkor nem is igazán lehet! Talán némi kis hasszurka... =)

Tiszta szívből drukkolok Nektek is, mert ennél nincs is csodálatosabb dolog! Ez maga az ÉLET! (Aki bennünk kialakul...)

Egy kistestvéren dolgozó anyuka

2011. febr. 19. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia !

28-ra nem várom tünet még semmi max fel vagyok puffadva de ez nem jel biztosan.

2011. febr. 20. 13:59
 6/7 A kérdező kommentje:

néha fájogat a hasam,puffadt érzem van és hányinger.

mi is kis tesón vagyunk bár nagy tesó is nehezen jött:D

hajrá mindenkinek

2011. febr. 21. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek!Sok-sok kétcsíkos tesztet kívánok mindenkinek!M.
2011. febr. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!