én kérhetem h mehessek inszemre, vagy csak akkor lehet ha az orvos mondja h mehetek? Mivel 3 ée probálkozunk a babával, tavaly 2 hónapig szedtem a clostit, és nem jött össze.
HSG-n vagy laparoscopián voltál már, mert a következő ez szokott lenni, ezt a Kaáli is kérni fogja. A HSG-n megnézik, hogy átjárhatóak-e a petevezetőid. Nekem kapásból az egyik nem volt az, de előtte már volt a clostyval sikeres terhességem, de a 10. héten elvetéltem. Szóval nem volt elég, hogy egyik oldal nem jó, még volt a másik oldalon agy polipom is, amit műtéttel távolítottak el, ezért kellett 4 hónapot várnom, hogy a Kaáliban történjen vmi.Nem érdemes fejjel menni a falnak, mert ha gond van nálad, akkor a Kaáli rengeteg vizsgálatot fog kérni, de ha nem derül ki, hogy miért nem esel teherbe, és csináltatod a vizsgálatokat feleslegesen( a Kaálisat), akkor mire kiderül a probláma, s amiből a doki eldönti, hogy nálatok milyen művelettel lehet sikeres a terhesség, addig lejárnak a nem túl olcsó vizsgálatok érvényességei. Pl.: egy hormonprofil 6 hóig érvényes. Ez soknak tűnik, de mire minden meglesz és konkrétan a beültetés kezdődne, még mindig érvényesnek kell lennie 1-2 hónapig.
Szóval szerintem a HSG-t jószívvel be lehet vállalni. Kicsit fájdalmas, de egyszerű és konkázatmentes, valamint elég informatív ahhoz, hogy el tudjatok indulni a Kaáliban. A többit meg majd sorjában.
Itt egy jó oldal az inszemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!