Tényleg nincs ingyenes spermavizsgálat, vagy az orvos hazudott?
Kértünk beutalót körzeti orvostól urológiára meddőségi vizsgálat miatt.
Férjem telefonált is időpontot kérni és ott a doki azt mondta, hogy spermavizsgálatot nem tud az SZTK-ban végezni, hétvégére hívta be és 7 ezer forintot kér.
Ez engem mélységesen felháborít, mivel 1 hónapja is telefonáltunk, akkor azt mondta nincs már időpont csak magánrendelésre, hívjuk újra szeptember végén, most meg egyből oda irányította.
Nem akarunk érte fizetni, ha TB alapon is meg lehet csináltatni.
Amúgy Miskolcról van szó, tehát nagyváros.
Ti is mind fizettetek érte?
Mi fizettünk érte és nagyon hamar megvolt az eredmény, igaz magánintézménybe mentünk. nem tudom, hogy SZTK-ban is van e rá lehetőség, minket nem oda irányítottak.
ha van, akkor jól teszed, hogy enm akarsz érte fizetni, végül is ez is csak egy laborvizsgálat, mint a vérvételnél.
Én is úgy gondolom, hogy csak a pénzre hajt a doki :(
De tőlünk egy fillért nem lát!
Hétfőn beszélek az osztályvezető főorvossal, hogy valóban pénzes-e a vizsgálat, ha kell, még a nevét is megemlítem az orvosnak, bár nem hinném, hogy tanul az esetből ha netán emiatt feddést kap.
a férjemet a háziorvos utalta be önszorgalomból :), mert csodálkozott, hogy még nincs babánk 9 hónap után.
az urológián/azon belül az andrológián végezték el a spermavizsgálatot a kórházban teljesen ingyen!!! az eredmény 1 óra múlva már meg is volt.
Mi is miskolciak vagyunk, és ingyen végezték!! Két éve, igaz, nagyon brutál körülmények között (zárhatatlan ajtajú, gusztustalan wc, szerinted?)
Sajna már nem emlékszem az orvos nevére (nem magyar, arabos?), nem volt amúgy szimpi
De a férjem hősiesen tűrte az egészet, én biztos nem reagáltam volna ilyen jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!