Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?
Én egy héttel előrébb vagyok kiírva és budapesti vagyok, de remélem nem baj :)
A légszomj nálam is kőkemény, főleg ha rosszul fekszem, és a savam is jön. Na olyankor fulladozom :(
Tudod, hogy kisfiú vagy kislány lesz?
Hányadik Baba?
Nekem első, és kisfiú :)
Én február 15. Pesten szülök majd a Szent Imrében, de egyébként vidéki vagyok,nem pesti. 3.baba és mind a három fiu!! :)
Lett egy viszerem- eddig ilyen nem volt, és néha fáj,
méhszájam még zárt,
hízni csak 4kg-ot híztam eddig,
iszonyú sokat mozog a picifiu,
nagyon ég a gyomrom,
székredesem is van- néha (csak terhességek alatt- egyébként sose volt szerencsére)
nagyon fáradékony vagyok,
és a rekeszizmom már nagyon fáj - ez az első két terhesség idején is ilyenkor kezdett el nagyon fájni- gondolom nyomja már a picurka.
:)
EGyébként jól vagyok- ezek csak kisebb kellemetlenségek, és izgatottan várom a harmadik kis királyfinkat!
Ti hogy vagytok, babák mekkorák a pocakban?
Én majd jövö héten megyek UH-ra, 26+1 hetes/naposan volt 900gramm a bébi- olyan átlagos méretei vannak. :)
Kitartást a továbbiakra és boldog babavárást kivánok!
Ketteske, mesébe illetek: három Királyfi! :)
Én 29+2 voltam, mikor mentünk 4D-re, a combja két héttel nagyobb, mint a kora, a súlyát pedig 1680 g-ra becsülte a szonográfus... Nem apró a Fiatalúr (én 180 centi vagyok, a papa 190, szóval meglepődve nem vagyunk) :D
Ma kiakasztott a vérnyomásom, jól megszaladt :( Hétvégén feküdni fogok, remélem nem száll el újra!
Boldog babavárást, szép estét! :)
Első
Első gyermekünk, és kislány lesz, Réka baba. Nézzétek meg a képét, itt 25+0 és 784 gramm. A 30 hetes ultrahangra hétfőn megyünk, majd megírom a méreteket, akkor leszek 30+3. Látom nektek is van elég bajotok, már csak kibírjuk valahogy a végéig.
Köszi a válaszokat csajok és még várok is.
ketteske vagyok!
nagyon jó lett a kép a kislányodról kedves kérdező, milyen szép az arca és a szája íve a Réka babának!! :)
Én meg kedden megyek majd legközelebb, 29+6napos leszek akkor, remélem nekem is készítenek egy klassz képet a 3.kiskrapekról!! :)
Első válaszolónak- tényleg szép szál lesz a fiad! Bár nekem a másodikat mérték olyan átlagos-nagynak- és végül csak 2600grammal született 38hétre. Szóval nem mindig pontosak ezek a mérések. :)
Jövö héten írjatok UH-k után!! :)
Nagyon édes Kislány, picit morcosnak tűnik :))))
Fiacskám utálja az ultrahangot, pár percig tűri, aztán már takarja el a kis fejét :)
Egy jó kis ásítás 29+2 hetes-naposan :)
Majd kiderül mekkora lesz a cseppem :)
Jó hétvégét Kismamik :)
#1 :)
U.I.: képzeljétek, legközelebb 14-én kell dokihoz mennem, addigra betöltött 32 hetes leszek, és utoljára (két hete) azt mondták, sehova se kell mennem, még beutalót se kaptam se vérvételre, se ultrahangra...
Jó kép az Egyeskéé is!! :) Egy ilyen ásítást szerintem nehezebb lekapni- tutii kép!!
Én majd jövö héten küldök a bébiről- remélem!!
Jó hétvégét!
üdv: 2
Köszi csajok a dicséreteket Réka babára, nagyon jól esik, Első a te gyerkőcöd is nagyon aranyos, jól el van kapva a pillanat. Az én babám sokkal kisebb mint a te kisfiad, 30+3 voltam ma és ma voltunk uh-n. 1468 grammot saccoltak, de azt mondták ez teljesen megfelel a korának. De ami sokkal fontosabb mindent rendben találtak. kettes várom majd a te uh eredményed is. Képzeljétek 3 napja jól alszom éjszaka(kop -kop)
A súlyotok hogy változott? én 170cm magas vagyok és 63.ról kezdtem a terhességet és most vagyok 71 kg.
Hellóka! :)
Boldog Mikit Nektek! :)
De jó, hogy minden rendben Réka Babával!!!! :)
Én sajna rettenetesen vizesedem már az elejétől kezdve, így kb. plusz 15 kilónál tartok, pedig szinte teljesen sómentesen étkezünk, igyekszem sokat pihenni, de hiába :(
Szép napot :),
Sziasztok!
2-es vagyok!
Jó volt ma az UH- csak sajna képet nem tudok küldeni, mert a CD-met nem zárta le a doki- majd csak 36hetesen ha legközelebb megyek hozzá. Pedig lett két jó kép, az egyiken nagyon pasi képe van- a másikon meg kidugja a nyelvét és a szeme is nyitva volt! :)
ma vagyok 29+6, átlagosnak mondta a doki a méretei alapján, 1550gramm +/- 250gramm a súlybecslése. Tehát a gépe szerint olyan 1-2nappal nagyobb a koránál- az meg nem sokat jelent. A bpd 76, ofd 10,2, Fl 56, hc 285, ac 268mm
Eddig faros volt a drágám, most meg harántba fekszik- doki szerint kezd befordulni! Kiváncsi leszek rá, mikorra sikerül neki. Nagyobbik fiam 38.hétig harántba feküdt. :)A lényeg, hogy vele is minden oké, mint a ti babáitokkal.
A terhességet jól viselem egyébként- bár nehéz a két másik fiam mellett- közülük a nagyobb sem lesz még 4éves mire a pici megszületik, a kicsi meg másfél éves. Szóval kicsit fárasztó - de hát imádom őket, és szerencsére férjem is és a nagymamák is sokat segítenek.
Szerintem miattuk hízni sem híztam sokat- kb 4-4.5kg plusznál járok. 70kg-mal kezdtem és most 75kg alatt áll még a mérleg. :) Első két gyereknél 11-11kg-ot híztam. Asszem most nem lesz annyi a végére.
Mindenkinek további jó hetet!! és Mikulást!
Jó pocakosodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!