Vannak itt február 20-ra kiírt kismamák?
Figyelt kérdés
Ti hány hetesek vagytok most?
Ne nézzetek légyszi hülyének, azért kérdezem, mert én most vagyok 35 hetes és ekkora vagyok kiírva, de sokak szerint ez a február 20. későn van, őket nem ekkorra írták ki.
:S
2011. jan. 10. 18:27
1/13 anonim válasza:
Ezzel meg tudod nézni, ha tudod az utolsó menstruációd pontos időpontját.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszike.
Itt február 17-et dobott ki, úgyhogy nem sokat tévedett a dokim.
:))
2011. jan. 10. 18:58
3/13 anonim válasza:
Szívesen! Szerintem 3 nap ide-vagy oda nem sokat számít. A lényeg, hogy a babával minden rendben legyen. Jó babavárást! :)
6/13 anonim válasza:
En is 20-ara vagyok kiirva,majus 13-ai utolso mensivel....nem ertem...De vegul is tok mind1 :-)
7/13 A kérdező kommentje:
Én is azt számoltam, hogy ha 40 hét a kihordási idő, akkor tulképp nem is 9 hónapra szülünk meg, hanem bőven túlhordjuk.
2011. jan. 10. 22:23
8/13 anonim válasza:
Én ferbruár 24.-ére vagyok kiírva május 20.-ai utolsó mensivel.Most 34 hetes vagyok.
9/13 anonim válasza:
Szia! Én február 23-ra vagyok kiírva. A Férjem február 20-án született. :) De szerintem (meg a doki szerint is) hamarabb fog jönni, mert már most elég erőteljes (jósló)fájásaim vannak. Én holnap kezdem a 35.hetet.
10/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ne tartozik a kérdésemhez, de a jósló fájások nálad hogy alakulnak?
Miből tudod, hogy ne amolyan "sima hasgörcs", ami jelzi a szülés közeledtét.
Nekem is vannak ilyenek, ezek olyan kisebb-nagyobb lökődések, főleg akkor jönnek elő, ha alszom és felkelek.
A babám normál fekvésű.
2011. jan. 11. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!