Hogy érzitek magatokat február elejére kiírt kismamák? Méhszájatok zárt még?
Én jan 31-re vagyok kiírva. Nekem még teljesen zárt a méhszájam. A lepény I. fokban érett, de ennyi.
Nem igazán mutat jelet, hogy ki akarna bújni....
Én a másodikat várom igaz majd csak március végere,csak tapasztalatbol mondanám hogy a méhszáj az egyik napról a másikra kezd el kinyilni ugyhogy meg bármi lehet addig.
Az elsővel meg szülés elötti nap észre sem vettem hogy lesz valami ha a doki nem mondja hogy egy ujnyira nyitva vagyok.
Egyaltalan semmit nem éreztem.
Sziasztok!
Szintén február 5.
36. héten már 2 ujjnyi volt, akkor azt mondta az orvos, hogy már bármikor jöhet. Eddig még sikerült benntartanom, most már én szeretném, ha kibújna lassan. Második babám, a 20 hónaposom eléggé fáraszt már így a végefelé.
Sziasztok!
Február 2.-re vagyunk kiírva.Azt, hogy mennyire vagyok nyitva nem tudom,mert még nem néztük.(nem akar piszkálni a dokim,amíg nem muszáj,hál istennek)
De egyenlőre semmi jele,hogy ki szeretne jönni a kiscsaj.Pedig lassan már jó volna babázni.Az nst tökéletes,lepény III.fokban.Farfekvéses.De jól vagyunk.:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!