36 hetes kismamik kész vagytok mindennel? Összepakoltátok már a kórházi csomagot? Izgultok? Jól érzitek magatokat? Tudtok rendesen aludni?
37 hetes vagyok és a kicsi ruháit már kimostam,kivasaltam,meg a pólya is rendben van.
Viszont a kórházi csomaggal sehogyan se állok,még papucsot venni kell,meg hálóinget,nagy bugyikat a szülés utáni vérzéshez.Csak azért izgulok,hogy ne legyen olyan nehéz szülés mint az elsővel.Aludni nem tudok,pont hajnalba jönnek rám a jóslók,amik hasmenéssel végződnek,meg a derekam is le akar szakadni.Most nem érzem annyira lustának magam,mint eddig,sőt tele lettem energiával egy hete,és pont az bosszant,hogy most tudnám csinálni a dolgomat de a 3 évesem rengeteg figyelmet igényel,meg idegesít.Inkább idegbetegnek érzem magam,meg sírok sokat.Savam nekem is van este,de egy pohár tej el szokta mulasztani.
Sziasztok!
Én is 36 hetes vagyok, nomeg kissé bonyolult, szeptemberben beiratkoztam az egyetemre nappalira, ezen a héten vagyok utoljára, úgyhogy rengeteg papírmunkát el kell intéznem, beszélni az előadókkal, miegyéb...
A babaszobából még hiányzik a kiságy, vasárnap érkezik, a ruhácskák kimosva, kivasalva, a kórházi pakk meg még sehol, azt sem tudom, hol áll a fejem.
Mindennek tetejébe a párom lázasan fekszik itthon, őt is ápolgatnom kell.
Teljes káosz :)
Kedves Első! Nekem is hasmenés a vége, akkor ezek talán nekem is jóslók? Hát ez nem túl jó hír mert ezek a fájdalmak sem kutyák, akkor milyen lesz az igazi :)
Kedves Második! Kitartás! Minden rendeződik és rendben lesz.
Kedves Harmadik!Irigyellek...nagyon ügyes vagy hogy minden kész...jó lenne ha én is készen állnék mindennel.
És Persze mindenkinek gyors és könnyű szülést és nagyon jó egészséget kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!