A bal oldalon lenne jó aludni, de nem tudok, ez bajt okozhat a lepénykeringésben?
36 hetes kismama vagyok és mindenki azt javasolja, hogy a bal oldalon kell/ene pihenni és aludni mert úgy lesz jobb a lepénynek a keringése, az a jó a babának.
Nekem viszont nem megy :(
Csak a jobb oldalamon kényelmes és úgy érzem a babámnak is.
Neki a háta a jobb oldalon van, így ha balra próbálok feküdni elkezd fészkelődni.
Ha viszont a jobb oldalamon vagyok akkor ugye az ő háta is "meg van támasztva" és olyan jókat alszunk.
Szerintetek gond, ha nem a bal oldalamon fekszem?
Hason ne aludjál, de szerintem minden máshogy lehet. Ha a babának nem tetszik, úgyis rugdal majd. Enyém mindig rugdalt, amikor forgolódtam, persze csak a vége felé, amikor kevés helye volt.
Ne aggódj annyit.
Szia!
Én meg csak háton tudtam aludni!Tudtam hogy nem egészséges, de ha bármelyik oldalamra fordultam azt az oldalt rúgta...
Teljesen egészséges lett így is!Már 22 hós!
Én csak háton és hason tudtam aludni, az oldalamon soha!
Mégsem lett semmi baj!
Szerintem úgy aludj, ahogy kényelmes nektek! Úgyis érzed, és a baba is érezteti hogyha nem jó neki vmi!
Köszönöm a válaszokat!
Akkor úgy alszom ahogy nekünk kényelmes :)
Inkább, mint nagyon fáradt és kialvatlan legyek :)
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!