Más se tud aludni éjszaka és kellemetlen néha fáj, ha
oldalra kell fordulni?
Figyelt kérdés
16hetes
2011. szept. 24. 14:20
1/8 anonim válasza:
hát sajna nekem 2 választásom van
jobb oldal- bal oldal
máshogy nem is megy :)
36hkm
2011. szept. 24. 14:26
2/8 anonim válasza:
30 hetes vagyok, sosem fejtem el a szülés utáni első hason alvásomat:)Kis híján sírva fakadtam az örömtől.Most is ez éltet,hogy megint lesz ilyen:)Gondolhatod milyen jól alszom...
2011. szept. 24. 14:28
3/8 anonim válasza:
Nem elkeseríteni akarlak, de én is pont úgy vagyok, mint az első. 36 hetes és ez nem választási lehetőség :( Nagyon durván fáj már mind a két oldalam, csípőm, hátam, derekam, térdem, forgóm. Szerintem én is sírva fakadok, ha már végre újra hasra fordulhatok.
2011. szept. 24. 16:41
4/8 anonim válasza:
Én szülés után meg a nagy melleimtől nem tudtam aludni:)
Kitartás, lesz ez még rosszabb is!
Én egyébként úgy aludtam nagy hassal, hogy az oldalamra fordultam, a szoptatós párnát a hasam elé/alá tettem, és arra felhúztam a térdem. Istenieket aludtam úgy!
2011. szept. 24. 17:00
5/8 anonim válasza:
Nos, igen, de nem 16 hetesen. Később kezdődött, de amióta nem megy a hason alvás, minden rossz. A térdeim-bokáim közé párna kell (pedig természetesen is ki vagyok párnázva), háton már fulladok. A megfordulás egyik oldalról a másikra rémálom, és több mozzanatos mozdulatsor, fájdalmas és dühítő. Ráadásul álmatlanság idején még jobban bosszant. De kitartás, szülés után megszűnik minden!
2011. szept. 24. 17:58
6/8 anonim válasza:
37 hetes vagyok és örülök, ha néhány órát tudok nyugiban aludni. Mostanában már fél 6-kor a tv előtt ülök, mert annyira fáj mindenem, hogy nem tudok tovább aludni.
2011. szept. 24. 20:53
7/8 anonim válasza:
39+1 hkm vagyok...más jo ideje nagyon rosszul alszom éjjelente,a fájdalmak miatt...de az elmult 1 hétben még annyite sem...már hulla vagyok,pedig jol esne 1 kiados alvás szülés elött.Fél oránként járok éjjel pisilni,és amikor felállok,olyan mintha kiakarna szakadni a hüvelyem..
Kitartást,nem akarlak elkeseriteni,de lesz ez még rosszabb is..
2011. szept. 25. 09:45
8/8 anonim válasza:
Én mindig is hason aludtam, mióta elkezdett nőni a hasam próbáltam oldalt feküdni, bal oldalra főleg, azt halottam az jobb, de egyszerűen nem megy!Kényelmetlen, fáj, nyom, nem jó!
Így mai napig hason alszom, eddig semmi baj nem lett belőle!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!