35,36 hetes kismamák! Ti tudtok éjszaka aludni?
Tegnap töltöttem be a 35.hetet.Már napok óta nagyon rosszul alszom,múlt héten a nátha is kínzott,de az elmúlt éjszaka volt a csúcs!1 órát tudtam aludni,sehogy sem kényelmes a fekvés.Ha mégis eltalálok egy aránylag jó pozíciót,akkor rögtön pisilnem kell.
Ébren vagyok és agyalok...Biztos azért nem tudok aludni,mert már jön a baba,stb.Ráadásul ha a férjem kisfia itt alszik,még azon is rinyálok,hogy csak ne most induljon be a szülés,mert akkor mit csinálunk a gyerekkel?
Nektek is vannak ilyen "jó"éjszakáitok?
Szia, én 36 hetes vagyok.
A férjed kisfia miatt ne aggódj, ha rádjön a szülés, gondolom értejön az édesanyja. Gondolom első babát várod, így a szülésed sem lesz valószínű fél órás, úgyhogy lesz időd összekészülni, megvárni, amíg érte jönnek.
Vagy elviszitek magatokkal a kórházba, és oda jönnek érte.
Egyébként nekem is volt már a napokban, hogy ülve aludtam, mert annyira fájt a csípőm, ahogy feküdtem az oldalamon (háton már nem tudok aludni, mert nyom a baba).
De inkább az a bajom, hogy annyira fáj a csípőm, hogy egyik oldalról mire átfordulok a másik oldalra, lemegy a nap.
Mi egyébként együtt alszunk a 21 hósunkkal (hárman: férjem babánk én), én is parázok egy kicsit, hogy nehogy éjjel jöjjön rám a szülés, hogy ne ijedjen meg. Megbeszéltem a pocakbabámmal, hogy kizárólag nappal indulhat meg a szülés :)
Ráadásul én gyors szülésre számítok (a doki is), mert az első is nagyon hamar ment. Így ha nekem beindulnak a fájások, nem nagyon lesz időm szuttyogni, hanem sietni kell a kórházba.
Visszatérve az alvásra, nekem az első terhességnél a szopipárnával való alvás volt nagyon kényelmes (most sajnos úgy se jó). Próbáld kipárnázni magadat minden irányból, hátha bejön.
Jó babavárást és könnyű szülést neked!
szia, 35+5 hetes vagyok:)
én ált.2szer kelek fel éjjel pisilni, de akkor már nagyon kell úgy érzem:)és sokszor van, hogy nem tudok hogy feküdni...háton sokszor megfájdul a hátam, oldalt meg nehezen kapok levegőt, de azért még elvagyok:)szerencsére jó az alvókám,remélem a babus tőlem örökli majd:)
amúgy nagyon durván eltelt az eddigi 8 hónap, és tegnap esett le, hogy jövő hét végén már október, és baromi közel van a szülés....első baba...áááá....nem tudom mire számítsak, de annyian megcsinálták már előttem:)
Anyum 4-et szült érzéstelenítő nélkül, plusz 1-et császárral és mai napig nem mondja meg senki róla, hogy 5 gyereke van.szóval mi is túl leszünk rajta:)
könnyű szülést mindenkinek:)
kedves első!én a második vagyok, csak annyit akartam, hogy aranyos vagy:)írod a kérdezőnek, hogy mivel valószínű első baba, így nem lesz olyan gyors, aztán pár sorral lejjebb azt írod, hogy neked az első is nagyon gyors volt:)miért ne lehetne neki is gyors az első??:)
tényleg nem kötözködésből, csak úgy feltűnt:D
1.vagyok
:D :D
Jogos, amit írsz :D
nna mert azért annyira nem volt gyors, mint amire most számítunk :)
Az gyors volt, most meg nagyon gyorsra számítunk :)
Én is 36. hétben járok. Alvás nem nagyon megy mostanság.
Nem tudom miért de nagyon éber vagyok. Mindig mindenre felébredek. Szerintem inkább az aggodalom miatt nem tudok aludni mintsem a nagy hasam miatt. Miért aggódom?? Mindenért... első baba. :-)
Mostanában passziánszozok és attól elálmosodom és néha vissza tudok aludni.
Jajj lányok,látom nem egyedi a problémám!
A férjem kisfiával sajnos az a probléma,hogy szinte semmilyen kommunikáció nincs a "felek"között,csak mert közös felügyelet van,annyi,hogy sms,vagy pár szó telefonon,hogy ma nálunk van a gyerek.Ezért is aggódom,mert biztosan nem fog éjjel rohanni,csak amiatt,hogy segítsen...
De begyűjtök én annyi aggodalmat,hogy van egész éjszakára való belőlük:-)
Egyébként nekem is jó volt az alvókám, azért is fura most ez a helyzet.Nem tudtok esetleg valami gyógynövényes teát,amivel kicsit rá lehetne segíteni a pihenésre?
Szia!
Éjszakák?Sok forgolódás,pisilés aztán amikor elaludnék a férjem kezd el szuszogni:)Ha ez még nem elég akkor pedig a kisfiam hív magához,mert vagy rosszat álmodott és feküdjek mellé vagy volt pisis baleset ágyhúzás.....Azért van ritkán,hogy úgy alszok mint akit fejbevertek még a pocaklakóra se ébredek fel,pedig ő is dolgozik éjjel sokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!