37,38 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Jóslókkal hogy álltok, mocorog még rendesen a pici?
Szia!
Én holnap töltöm a 37. hetet. Türelmetlenül, de jól.
A babó mocorog, volt egy pár nap, hogy tompább volt a mozgása (gondolom a hidegfront), de tegnap megint olyan erőseket rúgott, mocorgott ide-oda a pocakban.
Te hogy vagy?
Pár napja nem fájnak a csontjaim, pedig azt hittem ez csak rosszabb lesz már, a baba hol aktívabb, hol lustább, ma éppen csak annyit mozog, hogy tudjam rendben van, de tegnap este pl. meg se akart állni. Most nem tudom mi lehet, nem fogok tudni tágulni, ha nem fáj a szeméremcsontom, se a medencém, se a keresztcsontom? Mert ezek már hetek óta fájtak, most meg semmi. Hát jó lenne már hamarosan babázni!
A jóslót azt csak sejtem, mert időnként olyan, mint a mensis fájdalom, de eléggé haloványak. Reggelente kelek kőkemény pocakkal, de aztán egész nap nem keményedik többet.
38+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!