Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, Rékuci szopizik rendesen, és sokat alszik. Éjjel mellettem kezdi az alvást 21-kor, aztán 01-kor szopiztatom, és akkor beteszem a kiságyba, már elég kába hogy ne vegye észre, aztán reggel 6-7 ig alszik.

Hú egyeske te már bármikor megszülhetsz, sőt van egy olyan sanda gyanúm, már meg is szültél. Ketteske neked drukkolok, hogy bírd ki még egy kicsit, ha téged az megnyugtat.

Amúgy én így utólag örülök hogy megszületett már a drágám, sőt ma épp 2 hetes. Persze csak azért mert minden rendben van vele. Kezdünk egymáshoz szokni. Képzeljétek a gyerkőc az apjánál tud a legjobban megnyugodni. Ahogy a kezébe veszi el is hallgat.

Szurkolok nektek csajok, és epedezve várom a jó híreket a kicsikről.

Puszi.

2012. febr. 6. 10:34
 72/230 anonim ***** válasza:

Szia Kérdezőcske :)

Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :))

Mi még egyben, zéró fájás, két ujjnyira nyitva, de sajna még magasan :( Szerdán újabb vizsgálat-sorozat, aztán pénteken befekvés, ha addig semmi :(

Mondjuk megértem a gyerekemet, én se jönnék ki ebben a hidegben a kényelmes, 38 fokos kis kabinomból :)

Már most apás a Kiscsajszi :))) Drága! :)

Le kell dőlnöm, kimerítő ez a kórházba mászkálás.

Pusza Nektek,

2012. febr. 6. 11:36
 73/230 anonim ***** válasza:
100%

Helloka, én is bejelentkezem, még 2in1! :)

Szép nyugodtan telnek a napok- bár a fáradság már kimerít. :)

Nálunk kb 20+10cm hó esett eddig- szombaton illetve ma. Remélem több már nem fog- és csütörtökre szépen járhatók az utak, az már nem érdekel, hogy 30cm hó van a vetéseken. :))

Bár igazából az utak azért tiszták, ugyhogy max 15-20perccel hosszabb az út fel pestig- emiat meg annyira nem izgulok. :)

Most nem kell sem nst-re sem sehova sem mennem csütörtökig, remélem addig kibírom, és akkora ha úgy lesz, már esetleg maradhatnék is a kórházban. Majd meglátjuk. :)

Örülök, hogy Réka szépen eszik alszik, ügyes kisbaba! Ma már két hetes!! gratulálok!! Mekkora már, hízott sokat? Van mérlegetek, méregetitek? TÖkjó, hogy ilyen apás!! :)

Egyeskénkre már én is sokat gondolok, nem jött be nálad sem a szombati szülés ezek szerint. De majd jön a fiatalur, amikor akar!! Már 2ujjnyira nyitva a méhszáj- akkor az szuper, már a vajúdásnál ennyivel is előrébb leszel!! :)

Nálunk is sokat mocorog a bébike, de persze Nst-n lapít!! :) Mintha tudná.....!!

Kitartást Egyeske!! Ha nem jelentkezel akkor már szülni mész- annak is örülnénk!! :))

na további szép hetet!

2012. febr. 6. 15:52
 74/230 anonim ***** válasza:

Zsír, Ketteske jólléte is lecsekkolva :)

Ennek örömére sütök egy sütit.

Pussz és pá :*

2012. febr. 6. 21:17
 75/230 anonim ***** válasza:

Sütiii?? Én napok óta csak édességet eszek- komolyan más nem esik jól!! :))) Küldhetnél belőle!!! :)))

2012. febr. 7. 16:03
 76/230 anonim ***** válasza:

Na mi lett veled ma Egyeske??

Törpi még nem akar jönni??

2012. febr. 8. 08:43
 77/230 A kérdező kommentje:

sziasztok

szerintem egyeskének már megvan a kicsi fia. :)

Olyan kíváncsi vagyok csajok, beszámolni mindenről.

ketteske te hogy vagy? minden ok? mit mutat az nst?

Nálunk amúgy minden ok, csak a kis galád nem akar egyedül aludni a kiságyában este. Reggeltől az esti fürdetésig mindig ott alszik szopik után, este meg nem akar, akkor csak mellettem. Ennyire rafkós lenne? :)

2012. febr. 8. 21:01
 78/230 anonim ***** válasza:

:)

Remélem Kérdezőcske igzad van Egyeskével és már babázik.

Én ma voltam dokinál- már doki szerint kész vagyok a szülésre!! :) bő 1-szűk 2ujjnyi a méhszáj, felpuhult, és a vizsgálat óta fájások is vannak... szóval lehet pár órán belül megyünk vissza pestre. Ha meg nem, akkor megbeszéltük a dokival, hogy holnap ügyeletes, és délutánra a két gyermekünket lerendezzük és bemegyünk szülni apával a kórházba. Burkot repesztenek, és utána már majdcsak meglesz a baba. Először kicsit idegenkedtem ettől- de mióta itthon vagyunk fáj a derekam, szóval én is úgy érzem, hogy lehet a holnap délig sem bírjuk- ugyhogy készülök lélkeben a holnapi napra!!

SZóval ha meglesz a fiunk, majd üzenek én is!! A másik meg még képzeld el, eddig ijesztgettek engem is, hogy pici a baba a hasamban, alig lesz 3kg ha megszületik- most meg azt mondja a doki, hogy 3.5kg lesz!!! Össze vissza van mérve az összes adata az utóbbi uh-kon uhogy már nem is izgat, majd meglátjuk idenkint, hogy mekkora is lesz a kistörpi!! :)

Gondolj Ránk is sokat ma-holnap!! :)

A kisebbik fiam is ilyen volt mint Rékátok, ő 2hós koráig aludt mellettem, egyszerűen kell a biztonságérzet ezeknek a kistörpéknek. Utána viszont egyik napról a másikra a kiságyában alszik- és azóta is! EZek az első "nehéz" hónapok olyan hamar elrepülnek egyébként, győzzük őket visszasírni később. A lényeg, hogy nem hasfájós a kislány, és jól vagytok!! :) Mennyit gyarapodott már?

Üdv nektekt és ha nem jövök egy darabig, az egyet jelenthet csak!! :)))

2012. febr. 9. 15:02
 79/230 A kérdező kommentje:

Hát lányok, nem jöttök úgyhogy gondolom megvannak a babák :)

Egyeskének szerintem tuti megvan, ketteskének pedig talán :)

Nagyon várom hogy írjátok a jó híreket.

Rékuci gyarapszik lassacskán, 2 hetesen visszanyerte a születési súlyát, most pedig 2,8-nál tartunk(éhesen) :)

szerintem 1 hónaposan meglesz a 3-3,2 kg.

Nekem tegnap járt le a 40. hetem, gondoltam is rá milyen rossz lenne most szülni :)

Na írjatok csajok, pusz :)

2012. febr. 11. 11:31
 80/230 A kérdező kommentje:
Egyeske neked tuti megvan a babácska, és ketteske neked is beindították akkor? Szorítottam neked.
2012. febr. 12. 11:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!