Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?
Isten éltessen soká ketteske téged és a kisfiad is :)
Velünk minden ok, Rékucit meglocsolták páran, kantáros szoknyában volt, alul harisnyanadrág fejpánttal a kis buksiján, nagyon édes volt. Remélem a fiuk is sok tojást gyűjtöttek.
Pusz csajok
Boldog sütinapot Ketteske!
Szerencsére nálunk nem volt láz, csak két nagy alvás.
Ma meg semmi :( Hülye egy idő volt itt nálunk.
Csajok, Ti mit gondoltok a TV-ről? Árt a Babáknak?
Puszimussz
Egyeske
Szasztok Csajok!!
Köszi a köszöntést!
Bobitámnak másnap már valóban nem volt semmi baja- a láz lement, csak kedden szinte végig aludt, alig evett. Tegnap meg ma azért már kicsit többet. Cukifej- imádom.
TV-re sok kisgyerek rákap, mert hangja van, fények-mozog... de ilyen korban nagyon ártalmas állítólag az idegrendszerre. Nekem a nagyfiam kb 1éves korától tv-zett a kisebbik 22hós most, ő nemigazán tévézik most sem. NÉha egy-egy meséből egy kis részt megnéz, vagy egy-egy autóra felkapja a fejét. :) Nemizgazán érdeklődik iránta.
Bobót sem izgatja, ha nézi a nagyom a meséjét. Eddig legalábbis nem láttam rajta, hogy felfigyelt volna rá.
Olyan aranyos a Picurka, egyre többet mosolyog, már megismer minket arcról és látszólag örül nekünk, ha felé közelítünk- úgy csapkod a kis kezeivel, olyan édes. A nagyok is imádják, mindig puszilgatja őt valamelyik. :)
Minap végigolvastam a válaszainkat az elejétől... jó volt nosztalgiázni, hogy egymásért szurkoltunk!! :) Most meg már két hós babáink vannak. Azaz Réka már lassan 3hós lesz!!
Ki mekkora egyébként? Kiváncsi vagyok hogy nőnek a babucik.
Kis Drágák- puszilok mindenkit!!
Hellóbelló :)
Akkor TV off. Pedig tetszene neki :)
Örülök, hogy gond nélkül sikerült megúszni a szurit :)
Nagyon büszke vagyok Roncira, már (kopp-kopp-kopp) bírja a fürdést és nagyjából a kocsit is, csak meg kellett emelni a háttámlát. Remélem nem árt a hátának, mondjuk kb. akkora szögben emeltük, ahogy a hordozóban is van.
Viszont az elmúlt két napban nappal náne alvás :( Csak rajtam, kb. háromszor fél óra :(
Én is imádom, mikor kalimpál és vigyorog a Törpe :))) Törpe = 6275 gramm (szerdán) :D
Pusziiii
Sziasztok!!
HOgy vagytok- kérdezőcske- már régen hallottunk felőletek!!
Szerintem nem baj, 1-eske, ha Roncinak kicsit megdöntöd a háttámlát, nálunk is többször is aludt már Bobó a hordozóban, mikor autózunk, és úgy elalszik benne, hogy a 15perces autóut (anyuék-mi) után még simán alszik benne bent a házban órák hosszat. Bobó még midig nagyon sokat alszik!! :))
Réka hogy van, tüdnér lehetett a kantáros szoknyájában husvétkor, kérünk képet róla!!
:)
puszi:
2
Hellóbelló, itt egyes az alvégről :)
Mi is kantáros ruhában voltunk ám locsolkodni! :D
És persze nyuszis bodyban :)
Ketteske, köszi a megnyugtatást :)
Kérdezném Tőled, mint három kiskirályfi anyukáját: szerinted kell húzgálni a bőröcskét? A gyerekorvos azt mondta nem szabad piszkálni, de nagyon félek attól, hogy letapad, felrántják, vagy műteni kell a későbbiekben :(
Hogy vagytok? És mekkorák? :)
Pusziiiiiiii
Szia 1eske!!
Hát kukikérdésben sok álláspont van... :)
Nálunk úgy megy, hogy amig nem szobatiszta a gyerek, nem nyúlunk hozzá. Utána a gyereksebészeten nézettük meg- de ne gondolj semmi rosszra, ott egy doki foglalkozik ezzel, és ő nézi meg a kisnudlikat! :) Ha le van tapadva, akkor vagy megműti, vagy felhúzza ő a bőrt- de azt úgy csinája, hogy először ilyen érzéstelenítő tapaszt ragaszt fel, várni kell 20percet és utána jön a "bőrfelhúzás". Nem fájt a nagyfiamnak. Középsővel nemsokára megyünk- majd szeptemberben, addigra remélem szobatiszta lesz.
Nekünk ez a doki kihangsúlyozta, hogy amig nem szobatiszták, addig nem kell semmit csinálni a fütykössel, mert felázikk a kis makkjuk, az meg nem jó. Szóval van még idő.
A fius témák.....
Jaj- Áronkád nagyon cuki. Majd én is rakok Bobóról este képet, csak le kell tölteni. Bobókám egyébként 5150grammosra nőtt már. :)
Az lemaradt multkor, hogy nekünk pl a dévényes gyógytornásznő ajánlotta, hogy a hordozóban legyen sokat a gyerek, mert kevésbé "gázosodik" el a pocakja- ez hasfájós babáknál milyen jó. Bár a középső gyerek sem volt hasfájós.... de azért votl a hordozóban ő is többször, a mózes neki sem jött be annyira a sétáknál. Szóval legyen okos az ember, mert az egyik doki ezt ajánlja a másik azt.
Mindenesetre a középsőmnek is nagyon szép kis egyenes háta van! :))
napuszi csajok!
most megyek, mert Bobókám megébredt és enni kér!!
"2"
Szija Ketteske!
Köszi a leírást, akkor hallgatok a gyerekorvosra és nem piszkálom ;) Remélem itt a környéken is van valami normális gyereksebész, annyi horror sztorit hallani :(
Azt gondolom egy Dévényes gyógytornásznak csak van annyi ortopédia-ismerete, hogy káros dolgot nem ajánl :)
Szépen növögettek! Csak így tovább!
Remélem Rékababáék is jól vannak!
Várom a képeket :)
pussz
Sziasztok,
kivel mi újság? Mi jól vagyunk kis Scooterrel, még mindig iszonyat fehér haja van!:)
11hetes volt pénteken, és 5.38kg a súlya. Nagyon sokat mosolyog és úgy örül nekünk ha lát. :)
Nagyon kis aranyoska!! Nagyfiammal készülünk az anyáknapjára - tökfuri lesz az első anyáknapi ünnepély - nekem legalábbis.
Minden jót nektek!!
2
Remélem Réka és Áronka is jól vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!