Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/230 A kérdező kommentje:

Isten éltessen soká ketteske téged és a kisfiad is :)

Velünk minden ok, Rékucit meglocsolták páran, kantáros szoknyában volt, alul harisnyanadrág fejpánttal a kis buksiján, nagyon édes volt. Remélem a fiuk is sok tojást gyűjtöttek.

Pusz csajok

2012. ápr. 10. 21:05
 122/230 A kérdező kommentje:
Ja ketteske, nekünk is belázasodott Réka estére, másnapra kutya baja se volt, nektek se lesz.
2012. ápr. 10. 21:10
 123/230 anonim ***** válasza:

Boldog sütinapot Ketteske!

Szerencsére nálunk nem volt láz, csak két nagy alvás.

Ma meg semmi :( Hülye egy idő volt itt nálunk.

Csajok, Ti mit gondoltok a TV-ről? Árt a Babáknak?

Puszimussz

Egyeske

2012. ápr. 12. 21:31
 124/230 anonim ***** válasza:
100%

Szasztok Csajok!!

Köszi a köszöntést!

Bobitámnak másnap már valóban nem volt semmi baja- a láz lement, csak kedden szinte végig aludt, alig evett. Tegnap meg ma azért már kicsit többet. Cukifej- imádom.

TV-re sok kisgyerek rákap, mert hangja van, fények-mozog... de ilyen korban nagyon ártalmas állítólag az idegrendszerre. Nekem a nagyfiam kb 1éves korától tv-zett a kisebbik 22hós most, ő nemigazán tévézik most sem. NÉha egy-egy meséből egy kis részt megnéz, vagy egy-egy autóra felkapja a fejét. :) Nemizgazán érdeklődik iránta.

Bobót sem izgatja, ha nézi a nagyom a meséjét. Eddig legalábbis nem láttam rajta, hogy felfigyelt volna rá.

Olyan aranyos a Picurka, egyre többet mosolyog, már megismer minket arcról és látszólag örül nekünk, ha felé közelítünk- úgy csapkod a kis kezeivel, olyan édes. A nagyok is imádják, mindig puszilgatja őt valamelyik. :)

Minap végigolvastam a válaszainkat az elejétől... jó volt nosztalgiázni, hogy egymásért szurkoltunk!! :) Most meg már két hós babáink vannak. Azaz Réka már lassan 3hós lesz!!

Ki mekkora egyébként? Kiváncsi vagyok hogy nőnek a babucik.

Kis Drágák- puszilok mindenkit!!

2012. ápr. 12. 21:48
 125/230 anonim ***** válasza:

Hellóbelló :)

Akkor TV off. Pedig tetszene neki :)

Örülök, hogy gond nélkül sikerült megúszni a szurit :)

Nagyon büszke vagyok Roncira, már (kopp-kopp-kopp) bírja a fürdést és nagyjából a kocsit is, csak meg kellett emelni a háttámlát. Remélem nem árt a hátának, mondjuk kb. akkora szögben emeltük, ahogy a hordozóban is van.

Viszont az elmúlt két napban nappal náne alvás :( Csak rajtam, kb. háromszor fél óra :(

Én is imádom, mikor kalimpál és vigyorog a Törpe :))) Törpe = 6275 gramm (szerdán) :D

Pusziiii

2012. ápr. 13. 15:06
 126/230 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!

HOgy vagytok- kérdezőcske- már régen hallottunk felőletek!!

Szerintem nem baj, 1-eske, ha Roncinak kicsit megdöntöd a háttámlát, nálunk is többször is aludt már Bobó a hordozóban, mikor autózunk, és úgy elalszik benne, hogy a 15perces autóut (anyuék-mi) után még simán alszik benne bent a házban órák hosszat. Bobó még midig nagyon sokat alszik!! :))

Réka hogy van, tüdnér lehetett a kantáros szoknyájában husvétkor, kérünk képet róla!!

:)

puszi:

2

2012. ápr. 18. 14:11
 127/230 anonim ***** válasza:

Hellóbelló, itt egyes az alvégről :)

Mi is kantáros ruhában voltunk ám locsolkodni! :D

[link]

És persze nyuszis bodyban :)

[link]

Ketteske, köszi a megnyugtatást :)

Kérdezném Tőled, mint három kiskirályfi anyukáját: szerinted kell húzgálni a bőröcskét? A gyerekorvos azt mondta nem szabad piszkálni, de nagyon félek attól, hogy letapad, felrántják, vagy műteni kell a későbbiekben :(

Hogy vagytok? És mekkorák? :)

Pusziiiiiiii

2012. ápr. 18. 17:06
 128/230 anonim ***** válasza:
100%

Szia 1eske!!

Hát kukikérdésben sok álláspont van... :)

Nálunk úgy megy, hogy amig nem szobatiszta a gyerek, nem nyúlunk hozzá. Utána a gyereksebészeten nézettük meg- de ne gondolj semmi rosszra, ott egy doki foglalkozik ezzel, és ő nézi meg a kisnudlikat! :) Ha le van tapadva, akkor vagy megműti, vagy felhúzza ő a bőrt- de azt úgy csinája, hogy először ilyen érzéstelenítő tapaszt ragaszt fel, várni kell 20percet és utána jön a "bőrfelhúzás". Nem fájt a nagyfiamnak. Középsővel nemsokára megyünk- majd szeptemberben, addigra remélem szobatiszta lesz.

Nekünk ez a doki kihangsúlyozta, hogy amig nem szobatiszták, addig nem kell semmit csinálni a fütykössel, mert felázikk a kis makkjuk, az meg nem jó. Szóval van még idő.

A fius témák.....

Jaj- Áronkád nagyon cuki. Majd én is rakok Bobóról este képet, csak le kell tölteni. Bobókám egyébként 5150grammosra nőtt már. :)

Az lemaradt multkor, hogy nekünk pl a dévényes gyógytornásznő ajánlotta, hogy a hordozóban legyen sokat a gyerek, mert kevésbé "gázosodik" el a pocakja- ez hasfájós babáknál milyen jó. Bár a középső gyerek sem volt hasfájós.... de azért votl a hordozóban ő is többször, a mózes neki sem jött be annyira a sétáknál. Szóval legyen okos az ember, mert az egyik doki ezt ajánlja a másik azt.

Mindenesetre a középsőmnek is nagyon szép kis egyenes háta van! :))

napuszi csajok!

most megyek, mert Bobókám megébredt és enni kér!!

"2"

2012. ápr. 19. 14:36
 129/230 anonim ***** válasza:

Szija Ketteske!

Köszi a leírást, akkor hallgatok a gyerekorvosra és nem piszkálom ;) Remélem itt a környéken is van valami normális gyereksebész, annyi horror sztorit hallani :(

Azt gondolom egy Dévényes gyógytornásznak csak van annyi ortopédia-ismerete, hogy káros dolgot nem ajánl :)

Szépen növögettek! Csak így tovább!

Remélem Rékababáék is jól vannak!

Várom a képeket :)

pussz

2012. ápr. 20. 10:51
 130/230 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Sziasztok,

kivel mi újság? Mi jól vagyunk kis Scooterrel, még mindig iszonyat fehér haja van!:)

11hetes volt pénteken, és 5.38kg a súlya. Nagyon sokat mosolyog és úgy örül nekünk ha lát. :)

Nagyon kis aranyoska!! Nagyfiammal készülünk az anyáknapjára - tökfuri lesz az első anyáknapi ünnepély - nekem legalábbis.

Minden jót nektek!!

2

Remélem Réka és Áronka is jól vannak.

2012. ápr. 30. 20:46
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!