Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/230 anonim ***** válasza:

Na mégegyszer rákattintottam Rékára, és most bejött!!!

Istenem de édes egy kiscsaj!!! Bűbájos!! :) Azért ilyenkor sajnálom egy hajszálnyit, hogy nem lett egy lányom, hogy nem bírom őt ilyen édes rucikba öltöztetgetni... :))) Így mi maradunk a vagány fiucuccoknál! :)

Szóval gratulálok!! A kiscsajhoz is, meg hogy Isten gyermeke lett! :)

2012. máj. 22. 21:53
 142/230 anonim ***** válasza:

Szija Ketteske!

Nagyon örülök, hogy jó a szemed :)

Drága kis Bóbi, brutál jó a frizkója :)))

Pont ma reggel gondolkodtam a nyaraláson... Barátaink lent laknak Balcsi mellett, őket lehet egy napra meglátogatjuk, de nem tudom el merek-e indulni több napra a Kicsikével.

Lehet a Dédiékhez kéne offolni, biztos díjazná (zsákfalu, Nógrád megye, szuper hely)

Kéne szerezni egy utazóágyat, meg egy nagyobb autót :D

Nyílt vízbe mikortól lehet a Babákat bevinni?

Kettes, gyúrjatok rá még egy Kislányra ;)

Czupi,

Egyes

2012. máj. 23. 13:01
 143/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon helyesek a kiscsávók, Áronka édesen duckó Bobónak pedig lassan fodrász kell :)

Mi is szeretnénk nyaralni kicsit valahol, de nem tudom még mi lesz. Az ember holnap lelép 3 napra horgászni a haverjaival mi vasárnap reggel megyünk utána Rékával és együtt jövünk utána haza este. Remélem tudok majd vezetni odafele, nem lesz semmi probléma, vissza már ő vezet.

2012. máj. 24. 14:03
 144/230 anonim ***** válasza:
Jó szórakozást Kérdezőcske, biztos rendben lesztek :)
2012. máj. 25. 20:07
 145/230 anonim ***** válasza:

hello csajok, hogy vagytok???

Kérdezőcske, hogy telt a multkori horgászat? 1eske, hogyvagytok? Itt a nyár!!! :)))

4hónaposak lettünk-leszünk hamarosan, ki mekkorát nőtt?

MIket csinálnak a babáitok, valaki elkezdett már oldalra fordulni, esetleg forogni? Nálunk Bóbita lustálkodik nagyon. :) Nagyon aranykisbogárka, de egyenlőre lábemelgetésen, rugkapálózáson kívül nem csinál más mozgást. :) Viszont dumál, mosolyog ezerrel. :) Már feltünt neki a keze-lába, és már ügyesen elkapja a játékait is. :))

Bár nem bánom, hogy még egyhelyben van!! Ha elindul majd- pörögve-forogva-gurulva-kúszva-mászva..... asszem futhatok háromfele. :)))

Egyébként meg kerek 6300gramm és 64-65cm.

Na puszantás!!

2

2012. jún. 8. 14:28
 146/230 anonim ***** válasza:

Szija Ketteske! :)

Hogy van a szemed? Fullos már? :)

Ronci szép nagy, olyan 8100 gramm körül van és épphogy elég hosszúak a 74-es ruhák :)

Néhányszor megmutatta (háromszor :D), hogy ha nagyon akar, tud forogni, na azóta se semmi. :D:D:D Kis lustapók ő is :) Mondjuk mostanában már nagyon akar hátról hasra fordulni, aztán jól be is hergeli magát... Szoktuk görgetni takaróban, hogy tanulja :)

Roninak mostanában kezdett el tetszeni a babatükör meg a babakönyvek, haláli amit művel vele :D

Kitalálta, hogy a rácsvédő is jó játék :D

[link]

Na meg a tükör:

[link]

Szegényemnek a születésihez képest alig van már haja :( Egyre jobban hasonlít az apjára :D:D:D

Csajok, ha gondoljátok bökjetek rám a f@szbukon, privátban elmondom szívesen ki vagyok :))

Van friss kép Bobóról?

Rékáék! Mizuzi? :)

2012. jún. 8. 14:41
 147/230 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Hogy vagytok?

Babucik?

Fogacskák?

Kóstolgatás?

Puszi,

2012. júl. 11. 11:53
 148/230 anonim ***** válasza:

Sziasztok- 2-es vagyok!!

kicsit eltűnt mindenki.

:))

Nálunk Bobitával minden oké- nagyon cuki, még mindig nagyon jó baba. Étvágya nemsok- már kezdtünk hozzátáplálni- kóstolgatni, most egy nap 3x van tejecske- tápszer és 1 bébiétel - vagy üveges, vagy én turmixolok valamit, vagy tejpép. Nemnagyon hízik mostanában- 6.9kg és 68cm- így majdnem fél évesen. :))

Foga még nincs.

Voltunk nyaralni egy hetet a három fiuval- tökjó volt- a mátrában voltunk. Rékáékhoz közel!! :)))

És nálatok mi újság?

Áron baba, Rékuci??

Ha van még kedvetek írjatok pár sort!!

:))))

2

2012. júl. 26. 22:16
 149/230 anonim ***** válasza:

ja még annyit, hogy Bobita fordul már mindkét oldalra, szeret hason lenni, de hasról hátra még nem sikerült neki. Kúszás-Mászás még nem mutatkozik.

:)

Nálatok? mozgással ki hogy áll?

2012. júl. 26. 22:20
 150/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok'

Tényleg jó régen voltunk, főleg én.

Nálunk minden ok, Réka 7 kg és 69cm, ő már elmúlt fél éves egy héttel.

Fordul hasról hátra és vissza, négykézlábra áll és hintázik előre hátra, hátrafelé halad egyelőre kúszásnál :) De körbejárja a szobát.

Foga még nincs, de már duzzadt az ínye. Nagyon érdeklődő, mindent megfog, játékokat egyik kezéből másikba, a zenélős játékokat csak úgy nyomkodja.

Nálunk már nincs tejcsi, 5 hónapos kortól, de ellenben már nagyon sok gyümölcsöt eszik, főzelékeket is majd mindegyiket szereti. Délben minden nap benyom egy üveggel, vagy pedig főzök neki.

Reggel: tápszer

tíz órai: rizspép

ebéd: főzelék

uzsi: joghurt+gyümölcs

este: tápszer

kb így néz ki egy napi kaja nálunk.

pusszantás nektek, roncika mekkora?

2012. júl. 29. 12:02
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!