Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?
Na mégegyszer rákattintottam Rékára, és most bejött!!!
Istenem de édes egy kiscsaj!!! Bűbájos!! :) Azért ilyenkor sajnálom egy hajszálnyit, hogy nem lett egy lányom, hogy nem bírom őt ilyen édes rucikba öltöztetgetni... :))) Így mi maradunk a vagány fiucuccoknál! :)
Szóval gratulálok!! A kiscsajhoz is, meg hogy Isten gyermeke lett! :)
Szija Ketteske!
Nagyon örülök, hogy jó a szemed :)
Drága kis Bóbi, brutál jó a frizkója :)))
Pont ma reggel gondolkodtam a nyaraláson... Barátaink lent laknak Balcsi mellett, őket lehet egy napra meglátogatjuk, de nem tudom el merek-e indulni több napra a Kicsikével.
Lehet a Dédiékhez kéne offolni, biztos díjazná (zsákfalu, Nógrád megye, szuper hely)
Kéne szerezni egy utazóágyat, meg egy nagyobb autót :D
Nyílt vízbe mikortól lehet a Babákat bevinni?
Kettes, gyúrjatok rá még egy Kislányra ;)
Czupi,
Egyes
Sziasztok!
Nagyon helyesek a kiscsávók, Áronka édesen duckó Bobónak pedig lassan fodrász kell :)
Mi is szeretnénk nyaralni kicsit valahol, de nem tudom még mi lesz. Az ember holnap lelép 3 napra horgászni a haverjaival mi vasárnap reggel megyünk utána Rékával és együtt jövünk utána haza este. Remélem tudok majd vezetni odafele, nem lesz semmi probléma, vissza már ő vezet.
hello csajok, hogy vagytok???
Kérdezőcske, hogy telt a multkori horgászat? 1eske, hogyvagytok? Itt a nyár!!! :)))
4hónaposak lettünk-leszünk hamarosan, ki mekkorát nőtt?
MIket csinálnak a babáitok, valaki elkezdett már oldalra fordulni, esetleg forogni? Nálunk Bóbita lustálkodik nagyon. :) Nagyon aranykisbogárka, de egyenlőre lábemelgetésen, rugkapálózáson kívül nem csinál más mozgást. :) Viszont dumál, mosolyog ezerrel. :) Már feltünt neki a keze-lába, és már ügyesen elkapja a játékait is. :))
Bár nem bánom, hogy még egyhelyben van!! Ha elindul majd- pörögve-forogva-gurulva-kúszva-mászva..... asszem futhatok háromfele. :)))
Egyébként meg kerek 6300gramm és 64-65cm.
Na puszantás!!
2
Szija Ketteske! :)
Hogy van a szemed? Fullos már? :)
Ronci szép nagy, olyan 8100 gramm körül van és épphogy elég hosszúak a 74-es ruhák :)
Néhányszor megmutatta (háromszor :D), hogy ha nagyon akar, tud forogni, na azóta se semmi. :D:D:D Kis lustapók ő is :) Mondjuk mostanában már nagyon akar hátról hasra fordulni, aztán jól be is hergeli magát... Szoktuk görgetni takaróban, hogy tanulja :)
Roninak mostanában kezdett el tetszeni a babatükör meg a babakönyvek, haláli amit művel vele :D
Kitalálta, hogy a rácsvédő is jó játék :D
Na meg a tükör:
Szegényemnek a születésihez képest alig van már haja :( Egyre jobban hasonlít az apjára :D:D:D
Csajok, ha gondoljátok bökjetek rám a f@szbukon, privátban elmondom szívesen ki vagyok :))
Van friss kép Bobóról?
Rékáék! Mizuzi? :)
Sziasztok Csajok!
Hogy vagytok?
Babucik?
Fogacskák?
Kóstolgatás?
Puszi,
Sziasztok- 2-es vagyok!!
kicsit eltűnt mindenki.
:))
Nálunk Bobitával minden oké- nagyon cuki, még mindig nagyon jó baba. Étvágya nemsok- már kezdtünk hozzátáplálni- kóstolgatni, most egy nap 3x van tejecske- tápszer és 1 bébiétel - vagy üveges, vagy én turmixolok valamit, vagy tejpép. Nemnagyon hízik mostanában- 6.9kg és 68cm- így majdnem fél évesen. :))
Foga még nincs.
Voltunk nyaralni egy hetet a három fiuval- tökjó volt- a mátrában voltunk. Rékáékhoz közel!! :)))
És nálatok mi újság?
Áron baba, Rékuci??
Ha van még kedvetek írjatok pár sort!!
:))))
2
ja még annyit, hogy Bobita fordul már mindkét oldalra, szeret hason lenni, de hasról hátra még nem sikerült neki. Kúszás-Mászás még nem mutatkozik.
:)
Nálatok? mozgással ki hogy áll?
Sziasztok'
Tényleg jó régen voltunk, főleg én.
Nálunk minden ok, Réka 7 kg és 69cm, ő már elmúlt fél éves egy héttel.
Fordul hasról hátra és vissza, négykézlábra áll és hintázik előre hátra, hátrafelé halad egyelőre kúszásnál :) De körbejárja a szobát.
Foga még nincs, de már duzzadt az ínye. Nagyon érdeklődő, mindent megfog, játékokat egyik kezéből másikba, a zenélős játékokat csak úgy nyomkodja.
Nálunk már nincs tejcsi, 5 hónapos kortól, de ellenben már nagyon sok gyümölcsöt eszik, főzelékeket is majd mindegyiket szereti. Délben minden nap benyom egy üveggel, vagy pedig főzök neki.
Reggel: tápszer
tíz órai: rizspép
ebéd: főzelék
uzsi: joghurt+gyümölcs
este: tápszer
kb így néz ki egy napi kaja nálunk.
pusszantás nektek, roncika mekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!