Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?
Kukisok!! :))) Hát igen-markolásznak!! :)
Főleg fürdésnél csinálták, a legnagyobb meg mikor lekerült róla a pelenka, akkor állanadóan a kiskukiját fogdosta. :)) Persze pár hónap alatt hozzászokott, hogy nincs már ott pelenka- és szabadabban van... vagy nem is tudom. Mostanában már csak akkor nyul oda, ha nagyon izgatott, vagy nagyon elmerül valamiben.... :))4,5éves mult.
a 2,5évesem meg fürdésnél, bár már nem olyan sokszor csinálja. Lehet majd ha róla is lekerül a pelenka. :))
a pici még nem kukacozik- egyenlőre. :) Még nem talált meg!! :)))))))))))
:D:D:D
A férjem még nem nőtte ki :D:D
Köszi ketteske :)
:*
:)))))))))
Jaj- elkaptuk a hányás-hamenést megint- a nagy fo...ik, a középső hányik... remélem a picinek nem lesz baja. Imádom mikor a nagy már úgy jön haza az oviból, hogy a Bence hányt ma.... akkor tuti nálunk is indul a buli már este.... most se volt másképp.
Ez az ovi ilyen szempontból olyan ..........áááááá
:)))
Na mindegy- legalább gyorsan átmegy rajtuk, nálunk ez max 1napig tart, uhogy remélem holnapr már mindenki jól lesz!!
vírusmentes puszi mindenkinek!!
2
:((
Gyors gyógyulást a Srácoknak, remélem Bóbita nem kapja el!
Gyógypuszi Nektek :) :**
Sziasztok!
Rég jártam erre, örülök hogy a kis csávók jól vannak, remélem Bobó nem kapta el a hasmenést. Az természetes hogy ilyenkor nem híznak már annyit, Réka is 200-300 grammot hízik havonta. Most 74 cm és 8300 gramm. Nálunk 5 fogacska van 2 alsó és 3 felső. Nemsoká 4 felső, mert már átlátszik az ínyén. Réka 3 nap múlva 10 hónapos, de ő már 2 hónapja feláll az ágy mellett, és 2,5 hónapja mászik. Mára már olyan gyorsan mászik hogy csak na. Állás közben pedig 1 kézzel is elég kapaszkodnia, Tegnap előtt megállt vagy 2-3 másodpercre mert nem vette észre hogy nem fogózkodik :)
Mi már gyakoroljuk a járást, fogom a két hóna alatt és ő szépen rakja a lábait, a elfárad lemegy térdre akkor abbahagyjuk.
Amiket tud: Ha mondod neki tapsi akkor tapsol,
megmutatja milyen nagy lesz, két kezét feltartja ha kérded.
megmutatja hol a lámpa ha kérdezed tőle.
Most integetni tanítjuk, az még csak kisebb sikerekkel megy. Ja és a csip csip csóka is hol megy hol nem.
Mindenféle főzeléket adok neki, és eszik sonkát, virslit, kenyeret, tojás sárgáját, sajtot, joghurtot, túrót, túró rudiból a belsejét csoki nélkül stb.
És mindenből kínálgatjuk amit mi eszünk, ha nem túl fűszeres.
Így megáll, csak az apja egyik kezét fogva.
Roncika nagyon édes ahogy túrja be a joghurtot :)
Amúgy a fogak nekünk is vagy 2 hete kezdtek kijönni és azóta már 5 van :)
Puszi nektek
Sziasztok,
szerencsére Bobó nálunk is jól van- nem kapta el a hasmenést. Már azóta a többiek is nagyon jól vannak és rosszalkodik a banda. :))
ÉÉÉÉÉS vasárnaptól egyfogu a Bobó is- végre lett egy foga. :))
Réka nagyon ügyes- ámulok, tutira járni fog egy éves korára. :)
Bobó is kúszik már, és négykézlábállásban hátrafele halad, meg már előre is elindult, de azt még nem tudja összehangolni- egyik kezét előre, másikat előre, utána megáll gondolkodik,hogy mi is jönne- nézi a lábát- vagy sikerül előreraknia- vagy nem- és akkor előrehasal.... :) Lehet elméletben már menne neki?? :)) Mindegy- kivárjuk. :)
Viszont gyönyörűen felül és vissza is tud menni ülésből négykézlábállásba, ezt gyakorolja sokat.
:))
Réka nagyon édes a képen és nagyon ügyes kiscsajszi büszkék lehettek Rá!!!
Puszi Roncinak és Rékának is- nektek is!!
MI lesz a gyerekek első kariajándéka??
:)
puszi
2
Sziasztoooook!
Rékababa egyre szebb és nagyon-nagyon ügyes! Milyen virslit adsz neki? Én milliót áttanulmányoztam és nem találtam olyat, ami nem szójából, darált csontból meg állományjavítóból van :( A túrót meg utálja, kihányja :S
Képzeljétek, ma voltunk zeneoviban vagy inkább bölcsiben :) hát valami szuper volt :) A foglalkozás is, de a sok gyerek. Nem bírt velük betelni Roni :)
Ketteske nagyon örülök, hogy megúsztátok a fosimosit és jól vagytok azóta :) Cuki lehet, ahogy tanakodik, hogy merre is az arra :) Biztos eltanulja a nagyoktól, hogy is a tuti :) Az üléshez is nagy gratula, durván beindult a mozgásfejlődése!
Gratulálok a fogacskákhoz! Mi most küzdünk a harmadikkal :S
Roni egyik kariajija egy Wader dömper, de már odaadtuk neki, olyan édes, ahogy gyűri (150 kg-ot bír) :) Meg járássegítőnek használja :D Kaptunk járássegítőt, de nem tudom kell-e, jó-e. Mit gondoltok?
Puszi a Mamáknak és a Babáknak!
Meg sem köszöntem Réka névnapi köszöntését, köszi csajok.
Olyan jó volt az első névnapját ünnepelni :) hintalovat, logikai játékot és egy frankó kis bundás bőrcsizmát kapott.
Karácsonyra szánkót és egy jó kis plüss fotelt gondoltunk neki amiből tudja a tévét nézni. Tegnap éjszaka majdnem végig virrasztottunk felváltva a férjemmel, nagyon nyűgös volt, jön a 6. fogacska, már nagyon átlátszik remélem hamar áttör.
Gratulálok bobo fejlődéséhez, hip hop és menni fog mint a villám.
az auchanban lehet kapni 4-es csomagban pulyka virsli, 70%pulykahús de azért ebben is vannak adalékok, dehát valamit enni kell a gyereknek.
puszi a kicsiknek és a nagyoknak :)
Kisfotelünk nekünk is van- 2db- de kell majd egy harmadik- mert tutira kitör a háború, hogy ki nem ülhet majd bele!!! EGyenlőre pont elég.
:) És imádnak benne tv-t nézni, vagy ha mesélünk, vagy sokszor csak úgy bekucorodnak. :))
Jaja- Bobóka kezd beindulni- Bilibo játékot?? vagy mi az - egy ilyen kis lavorszerűség- ami fejlesztőként szolgál- és neki, hogy ilyen lassan indul be- pont tökélestes lesz. Bele lehet ültetni, forgatni, hintáztatni... állítólag szuper még nagyobb gyerekeknek is. Majd meglátjuk. Pesten egy ismerősömnek van a lányának, és ők is tudják mindenfélére használni... remélem jó lesz.
A Somogyi Bécsi virslivel szoktam én etetni a fiukat- és a Pennibe - nálunk az van a legközelebb van ilyen frankfurti virsli... annak 82%-a sertéshús- bár én még a Bobónak nem adok ilyeneket,- a nagyok eszik ezt.
Tényleg, nálatok mennek a darabos dolgok? Bobónak most jött az első foga, eddig nem is adtam neki darabost- ma próbáltam egy bébiételt 8hós kortól valót, ami már darabkás- de nyelte mint kacsa a nokedlit- szóval lehet bátrabb leszek már és nem turmixolok mindet olyan finomra neki.
Puszi nektek is, Remélem Rékának hamar meg lesz a 6. foga!!
gratula hozzá!!!
2
Sziasztok!
Kérdezőcske, köszi az infot, rárobbanok a madaras teccsóra :) Remélem kibújik hatoskátok és nyugodtan alhattok! Roninak meglett a harmadik végre :)
Ketteske Neked is köszi, akkor Pennyt is kerítünk valahol, majd veszek mindkettőből és kiderül melyik tetszik Neki :)
A darabos hááát, attól függ, hogy mi az. Tészta igen, krumpli igen, más még nem nagyon :) Bár a sültkrumplit elmajszolja egyedül, meg a fosfovitot is elrágja, szóval lehet én is túlparázom ezt egy kicsit :)
Felizgattatok ezzel a babafotellel :D:D
Puszi Mindenkinek! :****
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!