Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
 211/230 anonim ***** válasza:
100%

Hello!!

Jaja - nálunk sokgyerekes volt a babazsúr, 10gyerek volt összesen és szülők 12-en. Jól sikerült, a nagy és a kicsi szülinapját összevontuk mert nincs egész egy hónap a két szülinap között és kétszer nem akartunk zsúrozni. Jó volt- majd nyáron a középső gyermeknek szervezünk valami jó kis kertipartit. :))

Nagynak egyébként most csütörtökön volt a szülinapja, így meglepinek áthívtam a mamákat, főztem fini vacsit és egy tálba összedobtam somlóit- arra ratkam még gyertyákat, hogy fújhassa!! :)) Nagyon örült a drágám...

De már elegem lett a sok szülinapból. :))) Most apáé meg enyém lesz nemsokára, majdnem egynapon születtünk! Meglepem magunkat valami velnessel, mert apa mostanában annyit melózik, muszáj kikapcsolni szegényemet, bár még nem tudja.... :)))

Nálatok mi a helyzet?

Ja Bobónak kijött az 5. foga, és egész jól ácsorog már, de még nem akar jáni, ha lábra állítom a szőnyeg közepén és fogom a kezét, és próbálnám mozdítani, hogy lépjen, egyből esik el, meg össze- szóval ő erre még nincs felkészülve! :) Majd eljön az ő ideje is, szerintem a járást sem fogja elhamarkodni! :))

És nálatok valami újdonság?

Puszi mindenkinek!!

2

2013. márc. 9. 22:32
 212/230 anonim ***** válasza:

Helloka :)

Jó kis buli lehetett! :) A somlóis torta nagyon aranyos ötlet :)

Biztos nagyon fogjátok élvezni a wellnesst, kell egy kis lazulás ;)

Roni a szülinapi buliján megtett két önálló lépése óta még kettőt lépett :D Szerintem fél (mert ugye taknyolt egy nagyot, mikor elindult, nagy lila guga lett a fején :() Ha fogom a kezét, akkor elsétálgat, de egyedül nem akaródzik.

Még mindig nagyon barátságos gyerek :) Tegnap volt nálunk egy minibanzáj, egy három és fél éves "baba", egy egy éves és a szüleik voltak nálunk, és nagyon büszke voltam Ronira, mert nem volt (nagyon) irigy :D Sőt, a nagyfiú beült a dömperébe és kb. egy órán át tologatta, sőt, ha kiszállt Zalán, nyavalygott, hogy üljön vissza és tolizta tovább :D :D Egyre jobban érdekli az egyedül evés, ami jó, csak "kicsit" sokáig tart, mikor szemenként eszi a rizst :D :D

Mit gondoltok, érdemes már bilit venni? csak, hogy ismerkedjen vele.

Ketteske, Nektek melyik típus vált be? Ezekkel a "trónokkal" szimpatizálok a legjobban talán, de a zenéléstől kicsit tartok, hogy megijedne és bennreked a produktum.

Egy friss kollázs a bébiről

[link]

Gratulálok az ötödik fogacskához!

A legjobb barátnőm is kos, ő 14 mondjuk, nem 10 :) Mármint 14-én született, nem 14 éves :D :D :D

Na puszika, gyertek majd képpel is!

1.

2013. márc. 11. 19:46
 213/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jó régen jártam erre.

Roncika nagyon édes, jó kis husis :)

Bobó pedig majd elindul ha úgy érzi itt az ideje. Örülök hogy jól sikerült a babazsúr.

Réka is nagyon barátságos, sőt túl is :) Mindenkinek ad puszit ha kérnek tőle, mindenkihez odamegy stb.

Nálunk minden ok, bár volt egy pár éjszakánk amikor félóránként kelt, de úgy látszik már elmúlt. (kop, kop)

Réka épp ma 14 hónapos, nagyon repül az idő, felrakok nektek egy képet, tiszta nagy csajszi már rajta.

://kepfeltoltes.hu/130323/492586994r_ka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pusszantás

2013. márc. 23. 20:30
 214/230 A kérdező kommentje:
2013. márc. 23. 20:31
 215/230 anonim ***** válasza:
100%

:))))

Ennivaló egy kiscsajszi a Réka!! Nagyon nagyon édes, és milyen huncut kis vigyori! Tiszta lány azzal a nagy hajával és a hajpánttal.

Gratulálok hozzá most is!!!

2

2013. márc. 23. 22:06
 216/230 anonim ***** válasza:

Aztagyönyörűjét! :)

Boldog hófordulót :)

Sajnálom az éjszakázást, nálunk is voltak nehezebb napok (gondolom a szél).

Roni tegnap lázas volt :( Minden látszólagos indok nélkül :S Szerencsére ma már csak hőemivel kelt :)

puszi Nektek!

1.

2013. márc. 24. 09:30
 217/230 anonim ***** válasza:

Hello Csajok, hogy telt a húsvét?

Képzeljétek, Roni már nagyon sokat lépeget :) Olyan kis ari. Hiába tette meg az első lépéseit a zsúrján, valahogy nem érdkekelte a járás :D

Ketteske, Istenke éltessen itt is :)

Meséljetek, hogy vagytok?

Puszi

1.

2013. ápr. 10. 22:36
 218/230 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a szülinapi köszöntést, meg is leptél vele 1-eske, nem gondoltam volna, hogy emlékszel rá. :)))

Nektek mikor van a szülinapotok?

Húsvét jól eltelt nálunk, de nem annyira csipem az ünnepeket, mert csak a rohanás van... mindenhova menni kell, ráadásul jöttek a szlovák rokonok is- ami perseze jó volt- csak ők is lefárasztottak. :)))

Nagy már cukin mondta verset és locsolkodott ezerrel a középsőm meg nem volt hajlandó szavalni.. de persze a locsolóvizet spriccelte boldog-boldogtalanra! :))

az nagyon bejött neki.

Bobó tegnap volt 14hós, most 9590gramm - tegnap mértem, most egy éves kora óta olyan kiegyensúlyozottan növöget. Végre.... :))

Cm-t nem tudok, majd ha méreckedni megyünk 1hónap mulva meg az oltásra, akkor majd megtudom.

Járni még mindig nem jár, de már a járássegítőt tologatja ezerrel, azzal elég ügyesen manőverezget a folyosón. Néha el is engedi és lép egyedül is egyet-egyet. Szóval menni fog az nemsokára.

Haja óriási- majd megyünk fodrászhoz nemsokára. Ha lány lenne..... már fonni lehetne! :)))

Puszi mindenkinek!!

2

2013. ápr. 11. 19:52
 219/230 anonim ***** válasza:

Na helló :)

Képet-képet-képet a hajasbabáróóóól :)))

Roni is elég nyírás-közeli állapotban van :D Na majd anyák napjára :)

Én karácsonykor születtem, 26-án van a szülinapom. Jó nagy kitolás :D

Én passzolok mekkora Roni :D Az itteni védőnőhöz még nem jelentkeztem be, az előzőhöz (egy ostoba... haddnemondjammi) meg már nem viszem. De jó nehéz :))))

Csajszik, Ti milyen cipőt vettetek elsőnek a babáknak? És hol adjátok rájuk? Kint-bent? Roninak nézegettünk tegnapelőtt cipellőket, és az Elefantenek nem mennek fel a lábijára, olyan magas a rüsztje. A Nikek, Adidasok meg olyan merev talpúak, és a sarkát se nagyon tartják :S

Pusszantyú

1.

2013. ápr. 11. 23:40
 220/230 anonim ***** válasza:
100%

hello,

ez a cipőkérdés iszonyat mumus nálunk!! HIába harmadik gyerek, olyan nehéz megfelelő cipőt találni nekik.

Nekem a dévényes csaj mondta, hogy olyan cipőt vegyek: aminek nem merev a talpa és ugynevezett piskóta alakú talpa van, (középen kicsit keskenyebb- mert ebben minden irányban tud mozogni a talp), ne legyen harántemelős, ha a cipőt lerakom sík felületre az orra ne álljon fel, szóval az orra is az asztallapon legyen, ne kunkorodjon felfele, ja és tarsa a bokát is, és egy kb 1cm-s sarka ha van a cipőnek, az is jó lenne(legalábbis ne legyen totál lapos). Namármost én nem tudom milyen cipőre is gondolt pontosan, de ilyen nem létezik!!! :))

Ami ehhez a legjobban közelít, nekem a DDStep márka, ott vannak kb. ilyenek, azokat azért is szeretem, mert tényleg nincs bennük harátemelő. Nálunk a két nagy fiu iszonyat lúdtalpas- sajna én és apa is- és most a DDstep cipiket hordjuk, amibe ajánlotta, hogy sarokemelőt vagy egyenesléptető betétet tegyek, ami belül a sarkánál emeli meg kicsit a lábfejét, így önmaától alakul ki a lábboltozat. (ezért nem jó a harántemelő, mert az csak ellustítja a lábfejet.)

Szóval eléggé kiművelt vagyok a témában-de nehéz jó cipőt találni.

És egyébként, ez a fajta cipő jó egész felnőtt korig, ahogy a gyógytornász meglátta a férjemet, hogy majdnem gágog a lába olyan lúdtalpa van- neki is mondta, hogy csak ilyen cipőket vegyen magának. Plusz sarokemelő.

Ennek ellenére, a Bobónak a LittleBlueLamb márkájú cipőket rendelem- ami egyenlőre nem is rendes cipő, hanem csak bőrtalpú, tökpuha, és kiváncsi vagyok, hogy ha majd rendesen jár, milyen lesz a lába. Annál meg az a lényeg, hogy kb olyan az egész cipőcske, mintha mezítláb lenne.

Ez a cipőkérdés azért is tökgáz, mert ha elvinnéd két ortopédushoz a gyereket, vagy gyógytornászhoz, akkor három tökmás véleményt hallanál. És akkor döntsd el te, hogy mi is a jó... Köszi.

De egyébként, a DDSTep márkát ajánlom!!

KÉpet is rakok majd Bobeszről.

Üdv Nektek csajok!!

Réka jól van?

2013. ápr. 12. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!