Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
 191/230 anonim ***** válasza:
100%

IIIIgen- Nektek is nagyon boldog Ünnepeket!!

Áldott Békés és örömteli első karácsonyt a kicsiknek és persze anyuciknak-apuciknak is!! :) Teljen meg a ház gyereknevetéssel- elhalmozni ŐKET soksok ajándékkal!!!!

Nálunk asszem meglesz!!!

Puszi nektek!!

és BUÉK!!

2

2012. dec. 23. 16:57
 192/230 A kérdező kommentje:

Áldott Békés karácsonyt, és boldog új évet kívánok nektek, a piciknek és egész családotoknak.

Puszi csajok.

2012. dec. 25. 10:27
 193/230 anonim ***** válasza:

Segítség!

Roni már csak egyszer akar aludni napközben! Nálatok hogy van Csajszik? Kétszer alszanak még a babák? Egyedül alszanak el, vagy Veletek?

Puszi és köszi

1.

2012. dec. 30. 00:13
 194/230 anonim ***** válasza:

Hello!!

Nálunk Bobó még 2x alszik, délelőtt fél11től 12ig, és 15-17ig. De most kicsit megborultak a napok a nagy karácsonyi jövés-menésben. Remélem, hogy gyorsan visszaáll minden szilveszter után.

Egyébként a legtöbb kicsi kb 1éves kora körül áll át a az egy alvásra.

Nekem a nagy így csinálta- hát a középső ő olyan jó alvó a mai napig, Bobó születése után már "erőszakkal" szoktattam át a két alvásról az egyre, akkor már 20-21hónapos volt. :)))

Karácsony hogy telt? Nálunk szupi volt,gyerekek bámulták a fát, örültek a sok ajándéknak, bár mégis nagyon fárasztó is volt, mert sok volt a jövés-menés, egyik mama másik mama... sőt még szilveszteri buli is nálunk lesz- gyerekek nélkül. :) Úgyhogy most arra készülök ezerrel.

puszi piciknek-nagyoknak!

és B U É K

2

2012. dec. 30. 17:37
 195/230 anonim ***** válasza:
Ja és nálunk mindhárom egyedül alszik el, sosem kellett dajkálni egyiket sem.
2012. dec. 30. 17:38
 196/230 anonim ***** válasza:

Köszi Ketteske!

Akkor készülök lélekben, hogy egyszer alszik egy nap :S Remélem hamar átáll, mert így elég nehéz vele. Van akarat. Másodpercenként változó. :)

Nemtom így meg tudjátok-e nézni:

[link]

Hátha :)

Kicsit irigyellek az egyedül elalvós Babik miatt, mert nagyon édes, hogy hozzám bújik a Brünnyögő, de azért elég fárasztó.

Nagyon kevés tejem van sajna, mióta megjött, úgyhogy este kap egy kis tápszert, de van, hogy így is kellek Neki az elalváshoz, van, hogy sikeres az Apja :)

Eddig kb. kétszer aludt el egyedül a majdnem 11 hónap alatt (az autózás és a babakocsizás nem számít :D)

A karácsony nálunk is szuper volt szerencsére, csendes, ami a Férjem családjára egyébként nem jellemző, de szerencsére visszafogták magukat. Ami kicsit rosszul esett, hogy mindenkitől pénzt kapott, senki nem vette a fáradságot egy kis kreativkodásra :(

Evett a Pindúr húslevest, töltött káposztát, sőt a szülinapi tortámat is megkóstolta :D Céklás csokitorta volt, anyósom sütötte nekem :) (26-án voltam 31)

Tuti nagyon jól fog sikerülni a szilveszteri buli :) Mi itthon leszünk, csendesen :) Öregesen... :D

Nagyon boldog új évet kívánok Nektek, jó egészséget, sikert, boldogságot, meg mindent amit csak szeretnétek :)

Puszi és Ketteskétől várom a beszámolót a buliról!

:**

1.

2012. dec. 30. 19:38
 197/230 anonim ***** válasza:
Milyen az új év babák-mamák? :)
2013. jan. 16. 21:57
 198/230 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

nálunk minden oké, a szilveszteri buli állati tutira sikeredett, mindenki eljött, akit hívtunk, 17en voltunk, tánc- ivászat... lájtosan- de volt minden. Fél 5ig bírtuk, utána már én is kidőltem.... még jó, hogy itthon voltunk.

Hogy fogjátok ünnepelni a kicsik első szülinapját, készültök már? Én annyit gondolok a tavaly ilyenkori állaptotokra.... :))) Pont egy éve 36hetesek voltunk, és pont ezen a napon jött haza a nagyfiam az oviból hasmenéssel... aznap éjjel azt hittem megszülök.... jajde "JÓ" volt. :) Aztán Réka csak beelőzött. :)))

Ténlyeg, Réka már mindjárt egy éves lesz! Áron és mi pedig 3,5hét mulva.

Mivel nekem a nagyfiamnak márcuis legelején van a szülinapja, így mi a fiuknak közös babazsúrt tervezünk majd február végefele. Családilag meg 9-én ünnepelünk 10helyett, mert 10-én színházba megyünk a nagyfiammal. :)) Ovis szervezés.

És nálatok?

Újév gyorsan telik- hétfőn voltunk tornázni- még mindig dévényezünk ugyebár és mondta a csajszi, hogy többet nem kell jönni!!! jUpppppiiii!!

Bobókám feláll, de itt ezen a ponton kicsit kétségbe is esik... Mondta a tornász is, hogy ne várjam, hogy egy éves korára elindul, talán majd nyárra fog járni. Hát eddig is kivártunk vele mindent- fura lenne, hogy eddig alig csinált valamit, most meg hirtelen szaladna- ugyhogy én sem számítottam korábbra. :) Néha elfigyelem a Drágámat, hogy olyan kis baba még. A két nagyobbik ilyenkor már olyan más volt. :)) De nem bánom, nem is baj- imádom, hogy ilyen kis ébibébi.

Ti is írjatok, Rékáról is régen hallottunk már!!

Puszi

2

2013. jan. 17. 10:57
 199/230 anonim ***** válasza:
100%

Boldog szülinapot Rékának!!! HIhetetlen, hogy egy éves máris!!

Kérünk paramétereket ki mekkoráról mekkorára nőtt??

:)) HÁny db fog van, stb??

Puszi midenkinek, Rékának meg soksoksokbolodogságot!!!

2013. jan. 23. 08:39
 200/230 anonim ***** válasza:

Helló, itt egyeske :)

Remélem hírt és egy pár képet is kapunk a Szülinaposról, Isten éltesse!

Durván repül az idő bakker :(

Örülök, hogy jól sikerült a szilveszter :) Annak meg még jobban, hogy befejeződött a kezelés! Szupi! Áron se fog elindulni szerintem egy évesen, most ott tart, hogy egyedül megáll olyan 20-30 mp-re :) De felállni még nem megy egyedül. Viszont a dömperjével már majd' 3 hónapja szalad :)))

És az etetőszékét használja járássegítőnek :D

Puszipuszipuszi

2013. jan. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!