Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
 201/230 anonim ***** válasza:

Ja igen, a szülinapot nagyon várom :)

Viszont ötletem sincs, hogy mit kapjon. Tanuló kutyát? Clemmy építőkockát? Mindkettőt? Valami mást?

És milyen legyen a torta? Répa, sütőtök, vagy valami felnőttes? Egy legyen vagy kettő? :D

Jáááááj :D

2013. jan. 23. 14:19
 202/230 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok a köszöntést Rékának, el se hiszem hogy már elmúlt 1 éves. Amúgy már egyedül járkál csak bizonytalan. De 4-5 métereket már simán megtesz.

Bobónak és Roncikának is nagyon boldog születésnapot kívánunk, és nektek is minden jót.

Sok pusz: Rékáék

2013. febr. 8. 14:37
 203/230 anonim ***** válasza:

Szióóó!

De ügyes Rékababa! Roninak még bőven kell a kapaszkodás.

Köszönjük mi is a köszöntést :)

Kérek képet Tőletek-Rólatok!

Puszmi

1.

2013. febr. 8. 20:29
 204/230 anonim ***** válasza:
100%

Boldog Szülinapot Roncinak is!!!

Kérünk méreteket is, mekkorát nőttetek egy év alatt??

Az én kincsemnek holnap lesz a szülinapja, de ma ünnepeltünk, holnap színház lesz a nagyfiammal. :)) Kisdrágámnak 4foga van és 8800gramm és 77cm.

Álldogál a bútorok mellett, és szintén bútorok mellettt oldalazva lépeget, de egyedül még nem megy neki. :)))

Imádom, és kiborultam hogy hogy eltelt egy év megint.

Nosztalgiázok magamban, hogy óóóó egy éve ezen az estén és éjszakán már csak nyögtem- tudtam a lelkem mélyén hogy a következő nap lesz a mi napunk!!! :))) Szóval elvagyok magammal!!

:))

Puszi mindenkinek!

Ja én new-yorki sajttortát csináltam a Picinek szülinapjára, evett is belőle. FIni volt- bár különleges ízvilága miatt nam aratott osztatlan sikert! ;)

2013. febr. 9. 22:08
 205/230 anonim ***** válasza:

Isten éltesse Bobót! :)

Nálunk meg ma volt a zsúr. :D

[link]

A férjem nagybátyja fogja Ronit, kékben apa virít.

A torta pedig mascarpone-s répatorta, ízlett a népnek szerencsére (vagy jó színészek :D)

Ronyó olyan 10,5 - 11 kg és 80egynéhány centi lehet, majd szerdán tudjuk meg. Mindenesetre a nyolcvanas ruhák már kicsikét kicsikék :)))

Roni ma megtette az első önálló lépéseit. Kettőt :)))))

2013. febr. 10. 21:44
 206/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Gratulálok Roncikának, lassan akkor el is fog indulni. :)

Réka 9kg és 78cm volt egy évesen, 2.65 és 49 cm-ről.

Van egy kis babakocsija, amiben két baba van, ha látnátok hogy tologatja, zabálni való :)

Így megyek már :)

[link]

Tortám és Én :)

[link]

Nálunk az egész család elkapta az influenzát, nagyiék is, dédiék is, mi is, kivéve Rékát szerencsére, egyedül a kicsikém egészséges, mindenki beteg.

2013. febr. 15. 10:42
 207/230 anonim ***** válasza:

Azta gyönyörűséget, kész kis hölgy már!

Csodaszép!

Ronit is 78-nak mérte a doki és 10650 grammnak, ahhoz képest nincs már 80-as ruha, ami jó rá :D

Ja igen, nekem a doki csinálta a státuszt mert a védőnőt elküldtem a p.csába olyan bunkó volt.

Jobbulást Nektek, remélem Réka megússza! :)

Ma voltunk szemészeten Babikával, mert én kicsit bandzsinak látom, de szerencsére csak illúzió :))

Puszi

1.

2013. febr. 15. 19:04
 208/230 anonim ***** válasza:

[link]

Sziasztok, gratulálok a Rékához és Áronhoz is- nagyon nagyon aranyosak a képen!! A torták is- a hello kitty-s hát valami csúcs!!! Igazi csajos!!

Nálunk majd most szombaton lesz a babazsúr, kisbarátokkal- majd most lesz normális tortás kép- majd küldök belőle-most egy huncut fejű Bobót küldök!! :))

MIlyen hosszúak lettek a gyerekek és nem is gondotlam volna, hogy lehagy minket súlyban Réka!! :)) Na jó- tényleg csak pár grammal!

Puszi mindenkinek!!

2

2013. febr. 17. 17:51
 209/230 anonim ***** válasza:

Hajjdemegzabálom :D Micsoda gyönyörű szemei vannak Bobónak!

Igazi sokgyerekes babazsúr lesz Ketteske?

Puszi Nektek!

1

2013. febr. 17. 18:16
 210/230 anonim ***** válasza:

Hello Csajok! Mizujs? Tavaszodik már Felétek is?

Puszi

1.

2013. márc. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!