Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/230 anonim ***** válasza:

Jaj de Drága :))

Tényleg, minnyá anyák napja. Nekem még mindig fura, hogy valakinek az anyukája vagyok :D

Szerencsére Ronci is egy vigyorláda, bár most fájt a hasija, szegény nagyon sírt :(

Kivi vagyok mikor fog megszólalni, mert most is dumál egész nap. De tényleg, mindent kommentál :D Áöööö, eööö, öűűű :D

Lépek aludni, három óta fent vagyok (nem délután...)

Puszi

Egyes

2012. ápr. 30. 23:18
 132/230 anonim ***** válasza:

Helló Csajok!

Hogy vagytok? Megkaptuk a három hónapos oltást, remélem nem lesz gáz.

Roncika 69 centi és 7,5 kiló :)

Puszi Nektek

egyeske

2012. máj. 15. 13:50
 133/230 anonim ***** válasza:

Hello, Bóbitám is ma kapta meg a 3hós oltást! Ő meg 61cm és 5800gramm! :)

Nőnek ezek a fiuk!

Egyébként jól vagyunk, Bobó még midnig nagyon aranyos és nyugodt baba, de nagyon örül nekünk, már lehet vele jól kommunikálni- mosolyog, gőgicsél- megzabálom olyan édes! :) Nagyfiamnak voltam az anyáknapi ünnepélyén- ez volt az első! :) Jó volt- édesek voltak nagyon a kicsik!

ÉS lassan szervezem a középsőm 2éves szülinapi buliját.

Sokminden van mostanában- engem is műtöttek-szememet ugyhogy sokat vagyunk mamáéknál- jövünk-megyünk. De szerencsére a fiuk olyan jólviselik. Remélem RÉka is jól van, már régen hallottunk rólatok- Kérdezőcske!!

Puszi a babáknak!!!

:)

2

2012. máj. 15. 21:53
 134/230 anonim ***** válasza:

Szia Ketteske!

Remélem jól van a szemed :(

Hihetetlen milyen nagyok már a Bébik :))))

Ronci olyan kis ölbebaba ma, lehet az oltás. Remélem Rékáék is jól vannak :)

:*

1

2012. máj. 16. 14:54
 135/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok, már jó régen jártam erre.

Látom jól vagytok, mi is teljes mértékben. Rékuci szépen fejlődik, már 2 hete megduplázta a súlyát, most olyan 5600 és 62cm. Sokat mosolyog és gagyarászik, egy hete kapott fülbevalót :)

Roncika egy igazi óriásbaba, 3 hónaposan 7.5 :) gondolom elég lehet cipelgetni, Réka sokkal könnyebb, de így is leszakad a karom tőle.

Amúgy csajok gondoljatok bele, kicsikéink kb 1 évesek, ha fogantatásuktól számítjuk őket, azt hiszem nekem május 19 volt a peteérésem, ilyenkor foganhatott tavaly :)

pusszantás

2012. máj. 18. 10:27
 136/230 anonim ***** válasza:

Sziaaaa! :)

Jaj de jó, hogy írtál Te is :) Örülök, hogy jól vagytok :)

Rohan az idő... De csak a gyerekek öregszenek :D

Nem rossz cipelni Roncit, heti négyszer tornázom, hogy bírjam szuflával :D

Szépen megnőtt Rékababa is :)))

Örülök a szép, boldog Babáinknak :))

Puszika,

Egyeske

2012. máj. 18. 12:09
 137/230 A kérdező kommentje:

sziasztok!

na képzeljétek tegnap megvolt a keresztelő, Minden jól sikerült Réka nagyon jól viselkedett, azt is jól tűrte, hogy a fejét leöntik. Nagyon büszke voltam rá, nézzétek milyen ruciban volt. (én már itt átöltöztem)

[link]

Egyeske jó neked hogy ilyen jó erőben vagy :) én is tornázgatok ha van erőm a gyerkőc mellet, de sajna sokszor nincs.

Ketteske hogy van a szemed? remélem meggyógyult.

pusz

2012. máj. 21. 22:13
 138/230 anonim ***** válasza:

Azt a habos-babos gyönyörű mindenségit :))

Tündércukorbogár :))

Roncika ma délután:

[link]

pussz

egyeske :)

2012. máj. 22. 18:01
 139/230 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szemem nagyon jól van, köszönöm, és végre látok rendesen!! Olyan jó érzés, hogy nem vagyok már olyan béna vakegér, mint régen. MÉg vezetni is elkezdtem újra! :)

Én sajna nem bírtam RÉka képét megnézni, pedig nagyon kiváncsi vagyok rá!! Felraknád újra a képet? Lécci!!Roncika pedig tündérborsó nagyon. Hatalmas szép nagy baba- főleg a mi két törpénkhez képest. Még mi sem értük el Bobóval a 6kg-ot, de már közel vagyunk hozzá! :)

NÁlunk majd nyáron lesz a keresztelő egyébként. Augusztus első hétvégéjére terveztük be.

Lányok, mentek nyaralni valamerre a babákkal?

Mi ma foglaltunk le egy egy hetes nyaralást. mióta megvannak a gyerekek- azóta csak belföldön kirándulunk, nem bírnánk még annyit utazni ilyen kistörpékkel. BÁr én nem bánom én nagyon jól érzem magam itthon is. :) Szóval megyünk a mátrába egy hétre, már alig várom! Persze szigorúan csak a mamáékkal- valaki kell hogy segítsen három gyerek körül!! :))) Szívesen jönnek ők is ugyhogy szuper!!

Keresek én is vmi friss képet Bóbitáról, és küldök!

Pusssz

2

2012. máj. 22. 21:45
 140/230 anonim ***** válasza:

[link]

KisScooter! :))

2012. máj. 22. 21:50
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!