Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?
köszi szépen ketteske. Kár hogy nem tudsz fotózni, biztos nagyon édes a kis Scooter is.
Ma reggel is olyan mosoly partyt levágott, nagyon édes kislányka. Csak tegnap kijöttek valami kiütések az arcán végig, elvileg tejkiütés azt mondta a védőnő, de igazából jó kedvű és szépen eszik. Elmúlik 1 hét alatt szerinte, kenegetni kell. De lehet elviszem én az orvoshoz, csak attól félek ott meg elkap valamit egy beteg gyerektől.
Bocsi az összevissza mondatokért. puszi nektek.
Egyeske még mindig adós vagy a történetével a szülésről, elsunnyogta a dolgot. :) Remélem már nem viszketsz, és jól vagytok a babával mindketten.
Sziasztok!!
1-eske, Áronkád is egy hónapos már, és Bobókám is ma egy hónapos, hogy telik az idő!!
Ki hogy van? Áron mekkora lett egy hónapos korára? Bobó 3700gramm volt tegnap!! :) 650grammot hízott az első hónapban! Cm-t nem tudom, de biztos nőtt, mert egy-két kisrugit el lehet már pakolni.
ÉS Réka már mekkora? Ő is gyarapszik szépen?
Kis Scooterem:
Írjatok, hogy vagytok, bébikkel mi van!! :)
2
Sziasztok Csajszik!
Este lesz méreckedés, szerdán már majdnem öt kiló volt Áronka (4900-valamennyi) :)
Nem szeretnék írni a szülésről, remélem megértitek. Csodaszép és villámgyors lehetett volna, ha nem hallgatok a szülésznőkre... Na de a végeredmény a lényeg :) (Nem a 15 öltés és az inkontinencia, hanem a Babi :D)
Hogy vagytok? Kit mennyire visel meg az egyikpercbensütanap-másikbanszakadazeső móka?
Babák jól esznek-alszanak?
Nekünk volt pár nyűgös napunk-esténk, valamitől be-betekergett a Kicsi pocija, de az Infacol segített.
Ti mit gondoltok a teáztatásról?
Ezt a Konakion nevezetű izét Nektek is kell adni havonta? Mi most adtuk be az elsőt tegnap, és kétszer is bukott Ronibaba - eddig még sose tette. Lehet összefüggés?
Ketteske, tündérkisherceged van :) És olyan ikeás pelusod, amin mi is szeretünk alcsizni :)
RékaBabi, eszméletlen édes a mosolyka :))))
Megyünk ma babakocsit venni. Nagyon ellene voltam, de hiába vettem hordozókendőt, félek tőle valamiért. Kengurut kaptunk, de az meg állítólag nem jó a gerincének. Szóval ha ébred a Drágám eszünk és megyünk is :)
Pussz Néktek!
egyeske
Minnyá próbálok valami képet eszközölni, de szét van hullva a vindózom :(
Áronka még mindig kicsit szigorúnak tűnik!:)
Egyeske, ha nem akarod leírni a szülést, oké, persze nem kötelező, de kicsit úgy szüröm ebből a mondatodból, hogy maga a szülés kissé rossz emlék neked? Végül simán szültél, ugye, vagy császárral? Nagyon fájt, úgy összességében "rossz" emlék? Persze ezekre a kérdésekre sem kell ám válaszolni, csak olyan kiváncsi lettem.. bocsi, mert sajnálnám, ha nem jó emlék lenne neked a szülés. :(
Gratula a szép és egészséges és szépen növögető babákhoz!!
Áronka nagyon cuki, vagány kiscsávó.
Sajnálom egyeske, hogy ilyen negatív élmény lett a szülés. Mondjuk egy 4,5 kg-os babát nem egyszerű lehet kitolni. Rékuci most olyan 3,9 kg, de már így is olyan nagynak néz ki, szerintem ki se férne belőlem.
Mi teáztatjuk a kicsit, naponta 150ml csipke vagy kamilla teát iszik. Szopizni 6-7 szer eszik, olyan 100ml-t. Nektek mennyit szopnak a kicsik, hányszor?
Infacolt mi is adjuk, nincs is hasfájás. Éjjel jó alvó általában 21-02-ig alszik aztán szopi 2,30-ig aztán olyan 6-7 ig alszik a kicsim. Mindennap sétálunk a déli etetés után kb1,5-2 órát. Mondjuk nekem könnyű mert egy kis faluban lakok Miskolc mellett, fent a hegyekben. Jó levegő, kevés autó. Most megyek is szopiztatni, aztán séta.
Pusz csajok.
Hello,
2 vagyok,
tegnap mértük Bobómat és ő is 3.9kg!!! :) És 53cm.
Egyforma formák a kicsik, Áron meg jól lehagyott minket súlyilag! :)
Nálunk Bobó csak 5ször eszik egy nap, mert éjszaka már nagyon sokat alszik egyhuzamban. ESte 8kor eszik, utána általában reggel 5-6között ébred, és kb 4óránként eszik este 8ig. Pont 5kajázás jön ki, általában 100-130ml- eket eszik. Két étkezés között, ha nagyon éber és cuppog, ki van száradva a szája, kis melegvizet adok neki- de én kifejeztetten teát nem. A kamillateát én úgy tudom, hogy max. 2-3hétig lehet adni a babáknak, mert az is kiszárít?? Nekünk a védőnő nem ajánlotta sokáig. Meg nálunk Bobónál hasfájás nincs hálistennek, nagyon jókat teker magán és jön a sok puki és kakálni is nagyon jókat tud.... :))) Tehát jól működik a kiskrapek!: )
Mi is kertes házban lakunk, csendes környéken, és a teraszon alszik egy nagyot napközben, amit nagyon szeret.
Nálunk is jól telnek a napok!
Most megyek is a nagyokkal játszani!
Puszi nektek!
1-eske,majd jelentkezz!!
2
Bóbitámmal elértük a 4kg-ot!! Juhéjj!!
Puszi nektek!!
2
Sziasztok Drágák!
Gratu a 4 kg-hoz :)) Azért viselt meg a szülés, mert szép és könnyű lehetett volna, ha nem nyomnak belém egy adag eda-t, mikor már tolófájásokat kezdtem érezni. Így iszonyúan elhúzódott, elfáradtam, feladtam :(
Na de sebaj. Az eredmény a lényeg :)
Nem mindig olyan szigorú ám, lessétek csak :)
Én nem mérem, hogy mennyit eszik, csak felbacnám magam rajta. Tuti.
Viszont már 5620 gramm volt a Drága vasárnap és tegnap olyan 64-65 cenya :) Szerencsére alapvetően vidám Baba, sokat nevet(ünk) :)
Halász Judit már most bejön neki :D
Teát mi a gyerekorvos tanácsára nem adunk Neki, oltja a szomját a cicin :)
Ami mumus: babakocsi - utálja. Valszleg mert nem lát ki belőle, de nem merjük még megemelni a támlát. Fürdés - hason ok, háton utálja. Ja meg persze a nappali alvás. Ahhoz ő már nagyfiú (bár most pont alszik :D)
No megyek, kicsit fejek, legyen mivel beadni a vitamint.
Csóóóóók
Egyeske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!