Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/230 anonim ***** válasza:

Hello LÁnyok, hogysmint? GYerekekkel mi újság?

Nálunk Bobó 7,5kg és 72cm. :) Csak forog és foga sincs még. :)))

És ti, ki mekkora, hol tartotok a mozgásfejlődésben?

puszi mindenkinek!!

"2

2012. szept. 20. 17:05
 152/230 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Hát én jól nem láttam, hogy volt aktivitás :(

Roncika már 80-as ruhákat hord, de nincs még 80 centi :), 9 kg a cseppem. A nyáron két hónap alatt 0-t hízott, szétaggódtam az agyam, úgyhogy 5,5 hónaposan elkezdtünk kóstolgatni. Most sikerült egy kicsit hízogatni.

Fogacskánk kettő van, horror volt az érkezés. Mostanában nagyon nyugtalan éjszakáink vannak, úgyhogy velem alszik pár hete... :)

A napi kaja: reggel szopi, tízórai gyümölcs hétgabonással, utána kis szopi (alvós) ebédre főzi (van, hogy husis), kicsit később szopika (alvós, jó esetben), uzsonna gyümi vagy joghurt, fürdés előtt tejpép, utána egy kis tápszer, majd alvós szopika.

Éjjelente rengetegszer ébred, van, hogy óránként :( Úgy vettem észre a jóéjt-péptől iszonyatosan szomjas, úgyhogy azt nem adok neki többet. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit kapjon vacsira. Főzeléket?

Mozgás az vicces :) Az ülés még csak támaszkodva megy, néhány percet tud anélkül, egyedül csücsülni

[link]

A mászás még nem szabályos, van némi kúszás- és kukacjellege, de már eljut bárhová.

Nagyon kíváncsi, mindent látni, fogni és persze enni akar... :D Babakocsiban már csak ülve marad meg :S De nagyon kis cuki, ahogy leskelődik :) A bevásárlókocsiban is nagyon szeret ülcsizni, fürödni is már csak úgy a jó, hogy ül és közben a lábával tempózik :)

Bobó is jó nagy Babi már!

Nemsokára költözünk megint, két hónap alatt másodszor. Már baromira unom.

Hogy vagytok?

Miket terveztek csinálni a Babákkal, ha az idő nem engedi a sétát? Én nagy szélben kicsit féltem kivinni, nehogy megfázzon a füle :S

Pusziiii

2012. szept. 20. 17:52
 153/230 anonim ***** válasza:

Ahol a pofika is látszik :)

[link]

2012. szept. 20. 17:54
 154/230 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Bóbitám! <3 :)

2012. szept. 20. 19:56
 155/230 anonim ***** válasza:
Gyönyörű <3 Brutál jó pasi lesz! Melyikőtök ilyen hirtelenszösszenet? :) A nagyfiúk is ilyen svéd-színűek? :)
2012. szept. 20. 21:05
 156/230 anonim ***** válasza:
100%

Hát Pöttömöd is nagyon szép, Egyeske, és olyan nagyfius a képen, mintha már inkább egy éves lenne, nem pedig csak 7hónapos. Nagyon ügyes is. Fogzást nem irigylem... :(

NÁlatok is leállt a hízás? Mert nálunk is, a 6. hónapban mindössze 170grammot hízott, és onnantól tömnöm kell szó szerint! A kajaadagokat megemeltük, és a napi négyszeri evésről rátértünk az 5kajázásra. Napirendünknek lőttek- de azóta már kialakult az új!!! :)) Így hízott a 7. hónapban 400grammot. Szóval a mi nyarunk is részben anyaparából állt- pedig nálunk már 3. gyerek- de mint tud újat mutatni. :) és részen a gyerek tömésével töltöttük még a nyarat. :)) Ja- és azóta napi 4-5-6-ot kakál- nem hasmenés... volt hogy 8x xart be... akkor meg azért hívtam a dokit, hogy ez normális? akkor meg az volt, hogy nem, túl sokat eszik, és már nem bírja megemészteni .....ááááááááááááááááá

Jah és ő elcserélt gyerek... :) Na jó-,persze nem- de amióta megszületett ilyen hirtelenszőke tejfelfehér nagy haja van(már kétszer vágtuk)- tényleg az égből jött közénk, igazán angyali kinézetre és természetre is. :) Tesókhoz és hozzánk semmi köze! :) Bár azért talán az apukájára hasonlít, ha sokáig győzködöm magam. :)))

Miért költöztök már megint?

Ja programok tekintetében mi elvagyunk itthon, kertes ház, nagy terasz, szokott kint aludni. szélcsendes és árnyékos, így télen-nyáron jó. A két nagyobbiknak meg az emeletet igazi gyerekjátszónak csináltuk meg, szóval szeretnek ottlenni, és feltalálják magukat. Azért persze ha hideg is van, akkor is elmegyünk egy-egy kis körre sétálni-motorozni.

Rékáékkal mizu????

2012. szept. 20. 22:13
 157/230 anonim ***** válasza:

Akkor Nektek is fini volt a nyár :(

Én még nem mertem vágni Roni haját, pedig kéne egy tincs a babanaplójába, amíg még van :D Érdekes, egész sötétbarna hajjal született, most meg egyre szőkébb :) Persze olyan szőke sose lesz, mint Bobóangyal :)

Röviden azért költözünk, mert nem bírunk együtt élni az anyámmal, és mert nagyon messze van a férjem munkahelyétől. Most a szomszéd városba költözünk. Nekem annyira nem jó, mert itt tudok mindent, mi hol van, mit hol érdemes venni, stb. Itt nőttem fel. Meg ez kertes ház, kutya-macska-boldogság :)

Tényleg, Roni imádja az állatokat (meg az embereket is - kitől örökölhette?? :D)

Viszont horror pénz lenne felújítani (komplett tető, fűtés, szigetelés, nyílászárók, stb.), és a kedves édesanyám borgőzös pillanatában kijelentette, hogy márpedig ő a Hildnek szánja, na akkor elszállt az agyunk. Két éven át lapátolta a szart itt Ákos (szó szerint! térdig ért a szemét), kb. 2 millát kifizettünk a tartozásaira, én jártam ügyintézni nagy pocakkal (veszélyeztetettként) mindenhova, kuncsorogni, hogy engedjék el a kamatot itt-ott, stb. Azóta persze állítja, hogy azt ő nem gondolta komolyan, fel se merült benne. Persze, ha nem merült fel, akkor honnan jött? Na mindegy.

Ja, meg mondtuk, hogy a kutyát ki kell költöztetni, én nem fogom bolháknak meg fertőzéseknek kitenni a kölyköm, hát persze, hogy még mindig bent lakik a kutya (a földszinten, mi meg az emeleten).

Meg ne bagózzon bent, hát persze, hogy nem megy ki.

Meg ilyen fincsiségek. Nagyon gáz, hogy így kihasznált minket :( Nem csak a pénz, hanem az idő, az energia... :(

Na csak leírtam hosszan :) Szóval ezért költözünk. Albérletbe. Jó drágán...

Közben ébredt a Drága, nagy kiabálással :( Bekentem a kis ínyét, adtam neki viburcolt, kapott alvóscicit, remélem alszunk végre egy jót, már nagyon a végemet járom... :/

Na jól kipanaszkodtam magam :D

Bocsikapuszika :*

Egyeske

2012. szept. 20. 23:11
 158/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

A mi kis pöti falatunk 7,7kg és 72 cm.

Foga még nincs a drágámnak, de mozgásban már nagyon tuti.

Másfél hónapja kezdett el kúszni és kb egy hónapja négykézláb teper végig a lakáson, ugyan akkor állt fel először, azóta nagyon kell rá figyelni. Megkapaszkodik a bútorokba és felhúzza magát. De már jópárszor leesett. Ülni is kb azóta ül. A kiscsávók nagyon helyesek, töltök én is fel pár képet.

Étkezésben mindenféle főzeléket eszünk, babajoghurt a kedvence és már bevezettük a tojást és a gépsonkát is.

így szokott feltérdelni négykézláb menés közben, így néz szét :)

[link]

Felállt a sütőnél, ilyenkor félek ha elborul jól beveri a fejét

[link]

Megy a játék ülve

[link]

2012. szept. 24. 12:15
 159/230 anonim ***** válasza:

Tündéri :)))

Milyen éjszakáitok vannak? Nekünk durvák :/

2012. szept. 26. 11:11
 160/230 anonim ***** válasza:

hali,

na hogy álltok 1eske, költöztök?? Szegény, nem lehet egyszerű, amit leírtál.... sajnálom. Én áldom az eget, hogy mind anyuékkal, mind anyósommal szuper a kapcsolat, és rá is lehet bízni bármelyikükre a fiuka- éjszakára is. :)

Hogy hogy rosszak az éjszakák? Fogzik az Áronka? VAgy miért? NÁlunk semmi extra, szokásosan jó-mint már kb fél éve. :) Bobó nagyon hamar átaluta az éjszakát és a mai napig nagyon jól alszik éjjel és nappal is . (kopp-kopp)

Rékucihoz gratulálok nagyon ügyes kislány!! Feláll-mászik... néha azt hiszem, hogy mi tényleg nagyon le vagyunk maradva- pedig nem is! :)) Járunk még mindig tornázni Bobóval, és direkt hétfőn megkérdeztem a tornászt, hogy le van marada a B?? De mondta hogy igazából nincs, csak a nagy átlag alatt azért lehet, mert csak annyit csinál, amit kell- semmivel sem többet. Szóval ő még nem kúszik- csak szeretne már- azt látom, hogy próbálná- de nem megy neki.

VIzsont pár napja elkezdett négykézláb állni- de csak egy-egy pillanatra sikerül neki- még.

Szóval azért fejlődik, csak baromi lassan. :)) Lassan 8hónapos és még gululni is alig tud. :))))

De látnátok most is itt hasal a szoba közepén, zeng a ház, ahogy dumál, de-de-de-tetete-dádádádá .... ezek a kedvenc szavai. és sikongat is hozzá. :)) VAn egy kis tükör játéka, amiról lógnak le rágókák, meg kis szalagok-midnenféle- na így azzal van elfoglalva, nézi magát- beszél magával, és szopogatja a díszket közben. :)))

Úgy bírom a szőke fejét.

:)))

Jövö héten megyünk apával kettesben kirándulni három napra... kis kikapcsolódás gyerkek nélkül... hu de rég volt már ilyen. (szóval nagyik beélesítve, gyerekek leosztva jövő hétre). Nagyfiamnak mondtam tegnap, hogy anyáék elmennek...őt mindig fel kell készíteni jó előre mindenre- erre szegénykém leborult a földre, keservesen elsírta magát: De anya, miért mentek el, pedig én úgy szeretlek benneteket!!! szegénykém nem tudom mit hitt hirtlenjében, hogy elhagyjuk őt? Alig tudtam megvigasztalni- végül megnyugodott, de csak úgy, hogy ha hazajöttünk, vele hármasban is el kell mennünk valahova, és kér ajándékot, és egyik este az egyik, másik este a másik mamánál alszik.... :)))

Olyan aranyosak- imádom mindet. A középső is szem és fültanuja volt ennek-azóta ő is azt hajtogatja, hogy anya kérek ajándékot!! :))

Na puszi nektek

"2

2012. szept. 26. 13:15
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!