Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/230 anonim ***** válasza:

Elköltöztünk, elég szép helyre, Pilisvörösvár tetejére :)

Szerintem egyáltalán sem vagytok lemaradva!

Nagyon aranyos lehet, ahogy dumál :) A Nagyfiad pedig <3

Ronika is hasal most. Berakta a cumikáját a hordozóba és

nem bírja kiszedni :D:D Megy az őrjöngés :D

Jaj.

:*

1.

2012. szept. 26. 15:11
 162/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nem vagytok elmaradva, a fiuk pont a korukhoz megfelelő dolgokat csinálják.

Réka azért erősebb mert jártunk vele gyógytornára, mert le volt tapadva egy izomkötege a lábában, de mára ez már a múlté. Olyan kemény húsú gyerek, az apjára ütött.

Megnézegettem a kiscsávók képeit újra , nagyon aranyosak, bobónak mekkora haja van már, és milyen szöszi :). Roni pedig egy igazi kis pasi, helyes csávesz lesz belőle. :)

Képzeljétek Rékát a nagyi megtanította tapsolni. Csak úgy ütögeti össze a kezecskéit , és közben sikongat.

Mostanában ő is rosszul alszik. Nappal egy tündér, mosolygós örökmozgó, de éjjel 5-6-szor felkel, de ivás után alszik tovább.

pusz

2012. okt. 6. 13:38
 163/230 anonim ***** válasza:

Tündéri lehet, ahogy tapsikol :))

Ronika néhány napja ácsingózik, most már tényleg egy mp-re se lehet egyedül hagyni :D És olyan tempóval mászik... Nagyon durva. Vennem kell pár harisnyát, mert csak a kövön ücsörög, hiába a nagy szőnyeg :S :)

Nekünk se fényesek az éjszakáink, van, hogy óránként kelünk :(

Este adok neki egy kis tápszert, mert ha csak szopizik, akkor egy óra után éhes megint :), szerintem arra szomjas nagyon :S (Milumil, jó éjt).

Remélem jól vagytok :)

Puszi

2012. okt. 7. 00:40
 164/230 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Rékának a tapsoláshoz, Roninak meg a felálláshoz!!! :)) NÁlunk se fog, se állás, se más újítás:))

Viszont nagyon jól alszik- mint mindig- jól is eszik, és már szépen hízik is- a nyári nagy stopp után most megindult a gyarapodás. 8hónaposak a babák.... mi most 7,8kg-nál tartunk. :) A cm-t majd megméretem az nem megy pontosan otthon.

EGyébként mi is járunk tornázni- 6hetes korától- még mindig!!! Annyira feszes az izomzata a kiscsávónak- hogy nehezen indul be a mozgása.... a középsővel is pont így voltunk, de ő kb 6,5hósan beindult- ilyenkor már mászott. Úgy látszik a kicsinél tovább fog tartani. De azért már próbál egyedül négykézláb állni, ez már fejlődés. :))

Szóval minden oké-örülök 1eske, hogy klassz kéróba költöztetek.

Mi voltunk kirándulni három napot- hu de fantasztikusan jóra sikerült. :))

puszi

2

2012. okt. 7. 11:56
 165/230 anonim ***** válasza:

Édesek, mikor pucsítóznak :D

Irigyellek a nyugis éjszakákért :)

Örülök, hogy jó volt a kirándulás :))

:*

1

2012. okt. 7. 12:22
 166/230 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? 9 hónaposak a Babák :O Még most születtek :S
2012. nov. 5. 14:53
 167/230 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!

Igen- 9hónap.... kicsit másképp, mint az első 9hónap volt velük:))

Hát nálunk Bobó kb egy hete elkezdett mászni, de csak hátrafele tud még. Aktívabb sokkal, mint eddig volt, a szőnyegen nagyon szeret játszani, jól érzi ott magát. Nemsokat nőtt most, cm-ben semmit, maradt 72cm, és kg-ban pedig 7,9- megint csak 100grammot..... anyapara megint indul. na jó, nem- most ráfogom a mozgásra, de nagyon áll a súlya. Ezt leszámítva jól eszik, jól alszik, cuki mint mindig. :)

Várjátok a Karácsonyt? Első karácsonyuk a babáknak!!! Biztos jó lesz majd. Én már várom nagyon! Idén nálunk karácsonyozunk az egész családdal, férjem 3gyerek, szüleim, férjem anyukája, tesóm családjával.... jó lesz, szeretem, ha együtt a család. Főzni anyukám segít- anyósom meg a sütikkel- a többit megoldom. :)

Puszi nektek, írjatok!!!

2

2012. nov. 6. 09:35
 168/230 anonim ***** válasza:

Éljen a tolatás :):)

Nálunk most hétvégén volt családolás, csak anyósék jöttek de én ettől is kész voltam :D

Ronika se nagyon hízik :S Centiről fogalmam sincs, majd ha megyünk szurira megméretem a védőnővel (az én centim valahol elkallódott a két költözés alatt :()

Kicsike előre megkapja a kariajit, egy dömpert :) Voltunk a hosszúhétvégén barátlátogatni, és teljesen beleszerelmesedett a munkagépekbe :) Azóta azzal szórakozik, hogy a babakocsi kerekeit pörgeti (fel van borítva persze :)) Legalább erre jó a bk :D

Én jobban szeretem a kendőt, de hátra tenni nem merem, elől meg már nagyon nehéz, bruttó 10 kg körül van a Csepp. Gondolkodtam egy háti hordozón, de ami tényleg tetszik az alaphangon 30-40 :/

A kis joghurtimádóm :)

[link]

2012. nov. 6. 13:10
 169/230 anonim ***** válasza:
100%

Roncihoz gratula, nagyon cukker!! Milyen joghurtot adsz neki? :))

Rékának boldog névnapot kivánok!!!

Képzeljétek Bobó tegnap - végre - elkezdett kúszni! és ülni is tud pár napja, de azt még annyir nem engedem neki még nagyon begörnyed, szóval ha kepeszkedés közben elcsücsörödik, akkor még lefektetem a földre.

:))

Lányok, hány foga van a babátoknak?? Bobinak még mindig nincs egy sem!!! Ma alig volt étvágya, és nagyon sokat cumizott, lehet lesz valami?? :)

Ma 9hónapos, és már 2hete megint nem hízott egy grammot sem. :( 7930grammnál tartunk. Ti??

Cm is ugyanaz - 71-72- kb, mert ezt alig tudom mérni.

Roncinak a nyári súlymegállás után hogy alakul a súlya? Mostanában hízogat?

Persze tudom én is, hogy leáll a rohamos gyarapodás, de ennyire? Hiába 3. gyerek- totál kivagyok tőle. A másik kettőnél nem volt ilyen. Bár ők sem voltak vastagabbak ilyenkor (meg is néztem a súlyukat, az egyi 8230 gramm a másik meg 8070 gramm volt) lehet nekem kéne már abbahagyni ezt, hogy ezen pörgök.... :S

Na Puszi nektek, Rékucinak jó ünneplést!!

2

2012. nov. 10. 21:25
 170/230 anonim ***** válasza:

Én is boldog névnapot kívánok!

Babajoghurtot már pár hónapja kap (Humanat), de elkezdtem adni neki a sima, natúr joghurtot is. Ez danone magyarház, mert (a doboz szerint legalábbis) nincs benne csak tej, meg joghurtkultúra :) Semmi tejpor, meg hasonlók. Akartam neki normális kefírt is keresni, de van amiben tejszín van, azt nem merem, a legtöbbre meg rá sincs írva, hogy mizu benne...

Nagyon gratulálok a kúszáshoz és a csücsihez! Támaszkodik, vagy anélkül? Roni sokáig támaszkodott :)

Kedden megyünk a prevenár második körére, akkor remélem megtudom mekkora a Béjbe. A súlyát mondjuk kb. tudom, 9,5 kg nettó :) Téli hacukában majdnem 10 :)

Szóval nagy beindulásról nem tudok beszámolni súlyilag :S

Ketteske, szerintem normális, hogy ahogy beindul a mozgás, nem nagyon hízogatnak a Babák. Csak ne fogyjon! (Nyáron Ronci fogyott egy kicsit, akkor kezdtünk tejpépezni).

Mikor megkérdeztem a gyerekdokit, rendesen lecseszett, hogy minek mérem hetente, havonta egyszer kell és pont... :)

Roncinak két fogacskája van csak, kicsit szégyellem bevallani, de sokszor elfelejtem adni neki a d-vitamint, remélem nem azért nem jött még a többi :(:(

Sajna nálam fogytán a tej, most elkezdtem szaporítani homeobigyóval meg teával, remélem használnak, szeretném még szoptatni :S

Roni egyébként három napig lázas volt, mikor jöttek a fogai, és sokat kakált. Meg persze nagyon nyüszke volt.

Szorítok, hogy Bobónak simán kibújjanak! Bakker, mennyire fájhat azért? :(

Ketteske, mint rutinos fiús: az bevett dolog, hogy egy ilyen kicsi markolássza a kukackáját? :)

Pussssssziiii :)

2012. nov. 11. 20:04
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!