Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?
Elköltöztünk, elég szép helyre, Pilisvörösvár tetejére :)
Szerintem egyáltalán sem vagytok lemaradva!
Nagyon aranyos lehet, ahogy dumál :) A Nagyfiad pedig <3
Ronika is hasal most. Berakta a cumikáját a hordozóba és
nem bírja kiszedni :D:D Megy az őrjöngés :D
Jaj.
:*
1.
Sziasztok, nem vagytok elmaradva, a fiuk pont a korukhoz megfelelő dolgokat csinálják.
Réka azért erősebb mert jártunk vele gyógytornára, mert le volt tapadva egy izomkötege a lábában, de mára ez már a múlté. Olyan kemény húsú gyerek, az apjára ütött.
Megnézegettem a kiscsávók képeit újra , nagyon aranyosak, bobónak mekkora haja van már, és milyen szöszi :). Roni pedig egy igazi kis pasi, helyes csávesz lesz belőle. :)
Képzeljétek Rékát a nagyi megtanította tapsolni. Csak úgy ütögeti össze a kezecskéit , és közben sikongat.
Mostanában ő is rosszul alszik. Nappal egy tündér, mosolygós örökmozgó, de éjjel 5-6-szor felkel, de ivás után alszik tovább.
pusz
Tündéri lehet, ahogy tapsikol :))
Ronika néhány napja ácsingózik, most már tényleg egy mp-re se lehet egyedül hagyni :D És olyan tempóval mászik... Nagyon durva. Vennem kell pár harisnyát, mert csak a kövön ücsörög, hiába a nagy szőnyeg :S :)
Nekünk se fényesek az éjszakáink, van, hogy óránként kelünk :(
Este adok neki egy kis tápszert, mert ha csak szopizik, akkor egy óra után éhes megint :), szerintem arra szomjas nagyon :S (Milumil, jó éjt).
Remélem jól vagytok :)
Puszi
Gratulálok Rékának a tapsoláshoz, Roninak meg a felálláshoz!!! :)) NÁlunk se fog, se állás, se más újítás:))
Viszont nagyon jól alszik- mint mindig- jól is eszik, és már szépen hízik is- a nyári nagy stopp után most megindult a gyarapodás. 8hónaposak a babák.... mi most 7,8kg-nál tartunk. :) A cm-t majd megméretem az nem megy pontosan otthon.
EGyébként mi is járunk tornázni- 6hetes korától- még mindig!!! Annyira feszes az izomzata a kiscsávónak- hogy nehezen indul be a mozgása.... a középsővel is pont így voltunk, de ő kb 6,5hósan beindult- ilyenkor már mászott. Úgy látszik a kicsinél tovább fog tartani. De azért már próbál egyedül négykézláb állni, ez már fejlődés. :))
Szóval minden oké-örülök 1eske, hogy klassz kéróba költöztetek.
Mi voltunk kirándulni három napot- hu de fantasztikusan jóra sikerült. :))
puszi
2
Édesek, mikor pucsítóznak :D
Irigyellek a nyugis éjszakákért :)
Örülök, hogy jó volt a kirándulás :))
:*
1
Sziasztok!!
Igen- 9hónap.... kicsit másképp, mint az első 9hónap volt velük:))
Hát nálunk Bobó kb egy hete elkezdett mászni, de csak hátrafele tud még. Aktívabb sokkal, mint eddig volt, a szőnyegen nagyon szeret játszani, jól érzi ott magát. Nemsokat nőtt most, cm-ben semmit, maradt 72cm, és kg-ban pedig 7,9- megint csak 100grammot..... anyapara megint indul. na jó, nem- most ráfogom a mozgásra, de nagyon áll a súlya. Ezt leszámítva jól eszik, jól alszik, cuki mint mindig. :)
Várjátok a Karácsonyt? Első karácsonyuk a babáknak!!! Biztos jó lesz majd. Én már várom nagyon! Idén nálunk karácsonyozunk az egész családdal, férjem 3gyerek, szüleim, férjem anyukája, tesóm családjával.... jó lesz, szeretem, ha együtt a család. Főzni anyukám segít- anyósom meg a sütikkel- a többit megoldom. :)
Puszi nektek, írjatok!!!
2
Éljen a tolatás :):)
Nálunk most hétvégén volt családolás, csak anyósék jöttek de én ettől is kész voltam :D
Ronika se nagyon hízik :S Centiről fogalmam sincs, majd ha megyünk szurira megméretem a védőnővel (az én centim valahol elkallódott a két költözés alatt :()
Kicsike előre megkapja a kariajit, egy dömpert :) Voltunk a hosszúhétvégén barátlátogatni, és teljesen beleszerelmesedett a munkagépekbe :) Azóta azzal szórakozik, hogy a babakocsi kerekeit pörgeti (fel van borítva persze :)) Legalább erre jó a bk :D
Én jobban szeretem a kendőt, de hátra tenni nem merem, elől meg már nagyon nehéz, bruttó 10 kg körül van a Csepp. Gondolkodtam egy háti hordozón, de ami tényleg tetszik az alaphangon 30-40 :/
A kis joghurtimádóm :)
Roncihoz gratula, nagyon cukker!! Milyen joghurtot adsz neki? :))
Rékának boldog névnapot kivánok!!!
Képzeljétek Bobó tegnap - végre - elkezdett kúszni! és ülni is tud pár napja, de azt még annyir nem engedem neki még nagyon begörnyed, szóval ha kepeszkedés közben elcsücsörödik, akkor még lefektetem a földre.
:))
Lányok, hány foga van a babátoknak?? Bobinak még mindig nincs egy sem!!! Ma alig volt étvágya, és nagyon sokat cumizott, lehet lesz valami?? :)
Ma 9hónapos, és már 2hete megint nem hízott egy grammot sem. :( 7930grammnál tartunk. Ti??
Cm is ugyanaz - 71-72- kb, mert ezt alig tudom mérni.
Roncinak a nyári súlymegállás után hogy alakul a súlya? Mostanában hízogat?
Persze tudom én is, hogy leáll a rohamos gyarapodás, de ennyire? Hiába 3. gyerek- totál kivagyok tőle. A másik kettőnél nem volt ilyen. Bár ők sem voltak vastagabbak ilyenkor (meg is néztem a súlyukat, az egyi 8230 gramm a másik meg 8070 gramm volt) lehet nekem kéne már abbahagyni ezt, hogy ezen pörgök.... :S
Na Puszi nektek, Rékucinak jó ünneplést!!
2
Én is boldog névnapot kívánok!
Babajoghurtot már pár hónapja kap (Humanat), de elkezdtem adni neki a sima, natúr joghurtot is. Ez danone magyarház, mert (a doboz szerint legalábbis) nincs benne csak tej, meg joghurtkultúra :) Semmi tejpor, meg hasonlók. Akartam neki normális kefírt is keresni, de van amiben tejszín van, azt nem merem, a legtöbbre meg rá sincs írva, hogy mizu benne...
Nagyon gratulálok a kúszáshoz és a csücsihez! Támaszkodik, vagy anélkül? Roni sokáig támaszkodott :)
Kedden megyünk a prevenár második körére, akkor remélem megtudom mekkora a Béjbe. A súlyát mondjuk kb. tudom, 9,5 kg nettó :) Téli hacukában majdnem 10 :)
Szóval nagy beindulásról nem tudok beszámolni súlyilag :S
Ketteske, szerintem normális, hogy ahogy beindul a mozgás, nem nagyon hízogatnak a Babák. Csak ne fogyjon! (Nyáron Ronci fogyott egy kicsit, akkor kezdtünk tejpépezni).
Mikor megkérdeztem a gyerekdokit, rendesen lecseszett, hogy minek mérem hetente, havonta egyszer kell és pont... :)
Roncinak két fogacskája van csak, kicsit szégyellem bevallani, de sokszor elfelejtem adni neki a d-vitamint, remélem nem azért nem jött még a többi :(:(
Sajna nálam fogytán a tej, most elkezdtem szaporítani homeobigyóval meg teával, remélem használnak, szeretném még szoptatni :S
Roni egyébként három napig lázas volt, mikor jöttek a fogai, és sokat kakált. Meg persze nagyon nyüszke volt.
Szorítok, hogy Bobónak simán kibújjanak! Bakker, mennyire fájhat azért? :(
Ketteske, mint rutinos fiús: az bevett dolog, hogy egy ilyen kicsi markolássza a kukackáját? :)
Pussssssziiii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!