Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február 10 körül kiirt kismamá...

Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én Miskolcon a megyeiben szülök, van esetleg valaki aki ott szül ez időtájt? Hasam fájdogál néha, ha nem a hasam akkor a lábam, ha az se akkor azért nem alszok mert nem kapok levegőt, és még csak 30 hetes vagyok. Mi lesz még.... Ja a méhszájam meg 2100, az se túl biztató. Várom válaszotok :)
2011. dec. 1. 17:07
 181/230 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Képzeljétek már 7 fogacska van, 3 alsó és 4 felső :)

[link]

sajna a foga nem látszik rajta, de édes kis kócos, ezért megosztom veletek.

puszi csajok

2012. nov. 26. 14:34
 182/230 anonim ***** válasza:

Hűha, az már kemény fogmennyiség! Gratulálok! :):)

A frizkó pedig brutál jó <3 Gyönyörű a Kiscsaj :)

Kitaláltam, hogy a család fényképes hűtőmágnest kap (Babakasszás ócsó'ság), és hogy beöltöztetem Ronit. Kaptunk egy piros sapit, meg egy karis pulcsit barátainktól, no ez lett a végeredmény:

[link]

[link]

Ezt mégsem adhatjuk se hűtőmágnes, se hógömb (az meg Rossmannos akció) formájában :D

2012. nov. 26. 14:43
 183/230 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nagyon aranyosak a kicsik!!!

RÉka nagyon ügyes!! Áronnak meg jól álla piros szín!!

Náltunk gyermekem - hosszú hajjal és nélküle! :))

Már másodszorra kopasztottam meg! :)))

puszi

[link]

[link]

2012. nov. 29. 18:30
 184/230 anonim ***** válasza:

Azta Ketteske, nem semmi hajmennyiségtől szabadítottad meg a Fiatalembert! :D

Gyönyörű kispasi <3

Köszi, édes kis Mikulás volt Roni, végül egy középszigorú tekintetű kép lesz a hógömbökben "remélem jó voltál az idén" felirattal :D

pusziii

2012. nov. 29. 20:01
 185/230 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Tojt a Miki? :D

Puszi

1.

2012. dec. 11. 09:45
 186/230 anonim ***** válasza:
100%

Hu, nálunk volt mikulás, bár nem mintha a legkisebbet érdekelte volna- inkább a nagyfiamat- a középső meg csak a nagy miatt volt lelkes. :)))

Sajna a két kicsi lebetegedett, így csak a naggyal voltunk Mikulás ünnepségen- mondott verset is!!!! :))) Ő olyan kis mimóza, nem gondoltam volna, hogy kimegy és elmondja... de megcsinálta. Írtó büszke volt magára.

Nekem a munkahelyem szervez mikulásünnepséget, egy bábszínházban megnézhetnek a gyerekek egy előadást utána jön a Miki, versmondás és csomagosztás! De minden évben olyan jó!

:)

Nálatok hogy volt?

A karácsonyra is kiváncsi vagyok már!!

Tényleg, ha addig nem futunk itt össze, áldott-békés boldog karácsonyt kivánok nektek- kicsiknek nagyoknak!!! Sokszor eszembe jut, hogy tavaly ilyenkor még jónagy pocakkal vártuk a Karácsonyt, utána meg ment az izgulás a szülés miatt. De jó volt!!!!

:))

Na puszi nektek és boldog ünnepeket!!

"2"

2012. dec. 13. 15:26
 187/230 anonim ***** válasza:

Gratula a Nagyfiadnak, jobbulást a Kicsiknek! Jópofa a munkahelyed :)))

Énisénisboldogat Nektek, de remélem azért jövünk még :)

Ronci végül Montessori tornyot kap, a többit már megkapta előre :D Szörnyű vagyok, tudom. De ezt már eldugtam. :D

Azóta szültünk még pár fogat, hatnál tart a számláló.

Pussz Nektek!

2012. dec. 13. 20:16
 188/230 anonim ***** válasza:
100%

Jah, köszi - már meggyógyultak, nem is nagyon voltak lebetegedve, inkább csak kezdődött, csak nem akartam őket közösségbe vinni, így 3nap orrszívó és Cvitaminnal átéltük Bobó első betegségét. Középső is rendben, a kicsi meg kedden már oltást kapott, szóval kutyabajuk már szerencsére!!!

Gratula a soksok foghoz!! Nálunk 2db van összesen- az elsőből kb 1mm látszik, a másodiknak meg cak a recéje van kint.

És Bobó MÁSZIK egy hete- csak utoléri már magát!!

Jaj- nem vagy szörnyű az ajándékkal- még úgysem érti, jövöre már másképp lesz ugyis!!

Rékáéknak is puszi és jó karácsonyozást!!

2

2012. dec. 13. 21:33
 189/230 anonim ***** válasza:

Nnah, akkor ugyanott tart, mint Ronó :)))

:***

2012. dec. 14. 20:17
 190/230 anonim ***** válasza:

Boldog karácsonyt a Babáknak és a Mamáknak :) :*

1.

2012. dec. 23. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!