Február 10 körül kiirt kismamák, hol szültök hogy vagytok?
Sziasztok!
Képzeljétek már 7 fogacska van, 3 alsó és 4 felső :)
sajna a foga nem látszik rajta, de édes kis kócos, ezért megosztom veletek.
puszi csajok
Hűha, az már kemény fogmennyiség! Gratulálok! :):)
A frizkó pedig brutál jó <3 Gyönyörű a Kiscsaj :)
Kitaláltam, hogy a család fényképes hűtőmágnest kap (Babakasszás ócsó'ság), és hogy beöltöztetem Ronit. Kaptunk egy piros sapit, meg egy karis pulcsit barátainktól, no ez lett a végeredmény:
Ezt mégsem adhatjuk se hűtőmágnes, se hógömb (az meg Rossmannos akció) formájában :D
Azta Ketteske, nem semmi hajmennyiségtől szabadítottad meg a Fiatalembert! :D
Gyönyörű kispasi <3
Köszi, édes kis Mikulás volt Roni, végül egy középszigorú tekintetű kép lesz a hógömbökben "remélem jó voltál az idén" felirattal :D
pusziii
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Tojt a Miki? :D
Puszi
1.
Hu, nálunk volt mikulás, bár nem mintha a legkisebbet érdekelte volna- inkább a nagyfiamat- a középső meg csak a nagy miatt volt lelkes. :)))
Sajna a két kicsi lebetegedett, így csak a naggyal voltunk Mikulás ünnepségen- mondott verset is!!!! :))) Ő olyan kis mimóza, nem gondoltam volna, hogy kimegy és elmondja... de megcsinálta. Írtó büszke volt magára.
Nekem a munkahelyem szervez mikulásünnepséget, egy bábszínházban megnézhetnek a gyerekek egy előadást utána jön a Miki, versmondás és csomagosztás! De minden évben olyan jó!
:)
Nálatok hogy volt?
A karácsonyra is kiváncsi vagyok már!!
Tényleg, ha addig nem futunk itt össze, áldott-békés boldog karácsonyt kivánok nektek- kicsiknek nagyoknak!!! Sokszor eszembe jut, hogy tavaly ilyenkor még jónagy pocakkal vártuk a Karácsonyt, utána meg ment az izgulás a szülés miatt. De jó volt!!!!
:))
Na puszi nektek és boldog ünnepeket!!
"2"
Gratula a Nagyfiadnak, jobbulást a Kicsiknek! Jópofa a munkahelyed :)))
Énisénisboldogat Nektek, de remélem azért jövünk még :)
Ronci végül Montessori tornyot kap, a többit már megkapta előre :D Szörnyű vagyok, tudom. De ezt már eldugtam. :D
Azóta szültünk még pár fogat, hatnál tart a számláló.
Pussz Nektek!
Jah, köszi - már meggyógyultak, nem is nagyon voltak lebetegedve, inkább csak kezdődött, csak nem akartam őket közösségbe vinni, így 3nap orrszívó és Cvitaminnal átéltük Bobó első betegségét. Középső is rendben, a kicsi meg kedden már oltást kapott, szóval kutyabajuk már szerencsére!!!
Gratula a soksok foghoz!! Nálunk 2db van összesen- az elsőből kb 1mm látszik, a másodiknak meg cak a recéje van kint.
És Bobó MÁSZIK egy hete- csak utoléri már magát!!
Jaj- nem vagy szörnyű az ajándékkal- még úgysem érti, jövöre már másképp lesz ugyis!!
Rékáéknak is puszi és jó karácsonyozást!!
2
Nnah, akkor ugyanott tart, mint Ronó :)))
:***
Boldog karácsonyt a Babáknak és a Mamáknak :) :*
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!