Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ma megjott :'(
De nem baj, uj honap, uj lehetoseg
Dia nagyon sajnálom,hogy megjött.Kitartást!
Rajtam 2 napja olmós fáradság van,de szerintem ez az idő...
15#-ös vagyok.
Sajnálom Dia, hogy megjött. Új hónap-új esély!
Többiek, hogy álltok?:)
Én ma vagyok a 9. dpo-n és újra elindult felfelé a görbém.:) Tegnap illetve ma kisebb görcsöket és szurkálást érzek a méhem illetve a bal petefészkem környékén. Reménykedem...:)
Szurkolok utolsó :)!
Hát Lányok most hülyének fogtok nézni....biztos láttátok a tesztemet is ma itt fent.A sztori a következő:
Mensim ugyebár megjött jan.27-én ami tartott 31-ig.Aznap erős ovus fájdalmat is éreztem este voltunk is együtt.Ez volt ugyebár ck. 5 napon.Ck.11 naptól (febr.6.)minden nap szurkál hol a méhem hol a petefészkem.2 napja iszonyat fáradt vagyok és a reggeli kávé sem a régi.Reggel egy megérzés miatt csináltam nem első vizeletből (kb. 3. vagy 4. lehetett felkelés óta és addigra megittam kb. fél liter vizet és 2 kávét) egy ovu tesztet ami egyből pozi lett nem is kicsit.Furcsáltam is ezt mert soha nem volt még reggel pozi ovu tesztem....Utána vettem egy terhes tesztet amin egyből látszódott egy nagyon halvány hajszálvékony második csík amiről nem tudom eldönteni,hogy pozi-e vagy sem.A színe lilás,időn belül jött ki de fényképezhetettlen.Szerintetek lehetséges ez?De miért lett pozi az ovu tesztem egyből?ÁÁÁÁ én már megörülök....
Varj par napot 😊
Minden ki fog derulni, tudom ilyenkor varni a legrosszabb.
Nagy drukk azert megy😊
Andi
Igen Ági lehet az ovu teszteket jóstesztként használni,de nem úgy mint ahogy Én csináltam.Elméletileg mensi előtt kell elkezdeni kb. 5-6 nappal.Reggeli első vizeletből kell csinálni és nézni,hogy erősödik-e a csík.Ez van akinek bejön,van akinek nem.De Én nem így használtam.Nem reggeli elsőből volt.De nem is úgy csináltam mint az ovu idején.Egyébként ma is full pozi lett az ovu tesztem.Egy kicsit reménykedek hátha Baba van mert ez a nagyon sok méh és petefészek szurkálás nagyon gyanús.Na de majd tesztelek valamikor ha teszthez jutok :).
Amúgy Kivel mizu?Nagyon sokan eltűntek és nem is adnak hírt Magukról :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!