Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!2015. febr. 1. 10:53
21/168 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem tegnap kellet volna megjönnie, de nem akarok még tesztelni mert a múlt hónapban (nem tudom miért) késett egy hetet! Így most várok hétfőig, biztos ami biztos! 32 naposak a ciklusaim és a 26-27. nagyon minimális barnázásom volt és erősen görcsöltem! A görcsölés alábbhagyott semmi tünetem nincs,leszámítva, hogy nagyon feszült vagyok! Valaki esetleg nem tudja, hogy a véradás van-e befolyással a menzeszre, mert 24.-én vértadáson voltam!
22/168 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Kivel mizu van?
2015. febr. 5. 19:04
23/168 anonim válasza:
Sziasztok! Holnapra nem várom, szombaton tesztelek, ha addig nem jön meg, Múlthónapban az egész nemvárt előtti hetet végigteszteltem, semmi értelme nem volt, így most várok szombatig. Amúgy az a megérzésem, hogy nem lesz baba most sem:( De pl múlthónapban meg szinte biztos voltam benne, hogy van, el sem akartam hinni a negatívot meg aztán, mikor megjött.
Szóval szorítsatok:)
Fanni
24/168 anonim válasza:
Lassan haladok az ovu felé. Nem tudom melyik időszak tűnik hosszabbnak: mire megtörténik az ovuláció vagy mire az ember lánya tesztelhet? :-D
25/168 anonim válasza:
Utolsó komment: Anes, csak lemaradt :-)
26/168 anonim válasza:
En most picit meglepodtem, hogy ez a ciklus hogy elszaladt, hetfore nem varom. Igazsag szerint nem remenykedek, elegge lustak voltunk a honapban 😊
27/168 anonim válasza:
Lemaradt szokas szerint, Andi vagyok.
28/168 anonim válasza:
Sziasztok! Én Judit vagyok, 15-ös hozzászóló. Február 18-20 körül nem várom. A héten van az ovum. Egyelőre még kicsit furcsa a görbém,de remélem hamarosan egyértelműbb lesz:) Első hónap, hogy vezetem.
Ti hogy álltok? Akik már teszteltek, mi lett? Szurkolok mindenkinek, aki babát szeretne! :)
29/168 anonim válasza:
21-es vagyok Ági! Tegnap erős pozitívat teszteltem! Nagy az öröm!:)))) Drukkolok mindenkinek!
30/168 anonim válasza:
De jó!!! Gratulálok Ági!!! :)
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!