Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Dia szerintem tesztelhetsz nyugodtan :).
Gratula a pozi teszteshez :).
Andi még bármi lehet!
Szurkolok!
Gondoltam Én is írok pár szót mizu is van Velem.Ciklus 13. napján tartok,peteérésem még szerintem nem volt,de nem is tudom egyébként mert nem figyelem Magam,nem hőmérőzök és nem ovu tesztelek.Így,hogy eldöntöttük,hogy nem görcsölünk a Picire még sokkal jobb a szex :).
Egyébként hasszurkáim vannak és bő krémes testápoló szerű folyásom,de nagyon sok.Ami ovu előtt nem jellemző.
Szia Dia! Teszteltél már?
Üdv, Anes
Sziasztok lányok!
Én kiszállok erre a hónapra is, bár lassan 4 napja késik, de eddig 4 teszt (Különbözőek is) mutattak negatívot, hómező... Kicsit elkeseredtem, 1-2 nap késés után keztem beleélni magam, nekem általában naprapontos, nem értem mi ez a késés. Holnap utazom Görögországba munkaügyben, szóval most elengedtem ezt a dolgot, majd megjön, amikor meg akar, nem tesztelek többet.
Továbbra is szorítok mindenkinek és gratula a pozi teszteseeknek! A többiek meg ne szomorkodjanak, hátha március lesz a mi hónapunk...
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!