Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar 10ikere?

Ki nem varja februar 10ikere?

Figyelt kérdés
Sziasztok! En nagyon izgulok, nem varom 10ikere, ugy erzem most sikerult:) Masodik probalkozasi honapunk. Januar 12iken voltam utojara beteg, es januar 23ikan (11napban) 16 mm es 13 mm tuszo volt lathato:) es 7, 5 mm vastag nyalkahartya :) . Az orvos azt mondta probalkozhatunk, es felirt par alatalanos analizist :) Ki van meg ebben a helyzetben?

2015. jan. 31. 16:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

Szia,

11- én fogok tesztelni. Kicsit még szabálytalanok a ciklusaim, mert majd 2 éve szoptatok. :-) Úgyhogy együtt vagyunk mikor jól esik, de mostanában van/ volt az ovum a testi jelek szerint. Szeretnénk még egy picurkát. :-) Valahogy sikeresnek érzem a 'dolgokat'. De ugye ahogy szokták mondani ember tervez... Reménykedünk. :-)

2015. jan. 31. 16:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen persze :) Mi szombat ota 2 naponta voltunk egyut, en is remenykedem osszejon. Engem POCS-sal kezeltek 2 evig fogamzasgatloval, peddig 3 kg vagyok es 1.64, nekem nem tunt annak de elfogadtam. Penteken amikkor orvosnal voltam ujbol, egy masik azt mondta nincs szo ilyesmirol es eleg szep a tuszo 11 napon es hogy 2 mm nol napont, es kb 20-22mm megreped. Remenykedunk osszejon:) Sok sikert. En is 11 tesztelek :)
2015. jan. 31. 16:22
 3/20 A kérdező kommentje:
53 kg bocsi :)
2015. jan. 31. 16:23
 4/20 anonim ***** válasza:
168/ 50, 5 vagyok. Augusztusban derült ki, hogy laktózérzékeny vagyok aztán azóta híztam. Még jó, hogy az első babát egészségesen kihordtam. Hát nekem most van egy közti vérzésem. Tegnap délután 5 körül kezdődött, és már múlóban van. Remélem az ovu miatt volt. :-D Így az együttlétet lefújtam, de 2 nappal ezelőtt összebújtunk. Szóval csak lesz valami. :-) Amúgy tök jók ezek a féldiagnózisból való félrekezelések. Akkor ilyen huza- vona után egy egészséges babát kívánok! :-)
2015. jan. 31. 16:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

10-ere nem varom en is.

3. babank lenne. Homet merem, ma 36,5-rol felment 36,9re.

Ma vagyok ho szerint 6. dpo-n es ma eros nyilalas volt most delutana mehembe!

2015. jan. 31. 18:01
 6/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) En ugy tudom a koztes verzes lehet jo jel is, az ovu vagy meginkabb amikkor mar a nyalkahartyaban beagyazodik. En csak azert izgulok mert nagyon fajnak a melleim, inkabb a melbimboim, es felek hogy ez mensi jel, mivel hogy a fogamzasgatlo utan a szervezet dolgozik. de meg remenykedem :)
2015. jan. 31. 18:47
 7/20 anonim ***** válasza:
Én 8-9-re nem várom, bár előző hónapban 5.-én jött meg, de az ovuteszt és ovus vérzés szerint 26-án volt ovum..
2015. febr. 1. 08:56
 8/20 anonim válasza:
Én 9.-ére nem várom, a 13. nap voltunk együtt majd a 14. napon megint elkezdtem vérezni ami 4 napig tartott. Remélem ez nem befolyásolta a babát.
2015. febr. 1. 16:55
 9/20 jakee84 válasza:

Jelen!

Első baba lenne, ötödik hónapja próbálkozunk és a telefonom szerint február 10-én nem kellene megjönnie :-)

Nem tudom pontosan mikor volt ovum, mert a szokésos görcsölés elmaradt, de más tünetek azért voltak, így belehúztunk a múlt héten.

Cicim érzékeny péntek óta, néha jobb, néha rosszabb, illetve a hasam is fájdogál bal oldalt, mintha "bugyborékolna"....biztatóan hangzanak, de volt már ilyen korábban is, szóval nem alapozok ezekre...

2015. febr. 3. 23:14
 10/20 anonim ***** válasza:

[link]

5os vagyok

2015. febr. 8. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!