Ki nem varja februar 10ikere?
Figyelt kérdés
Sziasztok! En nagyon izgulok, nem varom 10ikere, ugy erzem most sikerult:) Masodik probalkozasi honapunk. Januar 12iken voltam utojara beteg, es januar 23ikan (11napban) 16 mm es 13 mm tuszo volt lathato:) es 7, 5 mm vastag nyalkahartya :) . Az orvos azt mondta probalkozhatunk, es felirt par alatalanos analizist :) Ki van meg ebben a helyzetben?2015. jan. 31. 16:07
11/20 anonim válasza:
Csatlakozom hozzátok,11.-ére NEM VÁROM!
Nekem hosszú a luteális fázisom,17 nap,remélem azért sikerült. Hő eddig jó,de ma feszítő érzés a hasban és sárgás nyák... Szerintetek reménykedhetek?
12/20 anonim válasza:
Igaz csak 19 körül nem várom,de csatlakozom.
Nekem is hosszú a luteális fázisom, 28-30 nap.
Ez az utóbbi két ciklusra volt jellemző.
Ha most nem vagyok babás, akkor a köv.ciklusban vizsgálják majd a hormonokat...
Sok szerencsét nekünk. Ki mikor kezdi meg a tesztelést?
13/20 anonim válasza:
Sziasztok én mára nem várom nagyon remélem ez igy is marad hogy nem jön meg bár néha görcsölök de nem erősen!3.baba lenne 7,probahonap az első kettö is nehezen jött!
15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!en valojaban 8ikara nem vartam csak elneztem. Tegnap test negativ. Meg varok 2 napot es ujbol tesztelek. Tegnap olyan mindjart mehjon erzes de utana elmult teljesen. Fajt nagyon a melbimbom is de az is elmult.nalatok valmi tunet?varom a fejlemenyeket.izguljunk egyutt:).
2015. febr. 9. 14:38
16/20 anonim válasza:
sziasztok 13as vagyok most csináltam egy tesztet és pozi lett! Annyira örülök 7honap után! :) remélem mostmár a 2 fiu után kislányunk lesz! :)
17/20 anonim válasza:
16os gratula!!! :)
11es vagyok. Nekem is pozi!!!!
Szoritok mindenkinek!!!
18/20 A kérdező kommentje:
Wooow gratulaaa!!en meg nem merek tesztelni meg varok kicsit de mindenkep megirom mi lett:).
2015. febr. 9. 19:39
19/20 anonim válasza:
Én 7.-re nem vártam,azóta sem jött meg. Tegnap 11.-én teszteltem de negatív....sajnos.
De olyan mintha meg akarna jönni,habár ma már nem nagyon érzem,ma már a cicim sem fáj. Szerintetek teszteljek még?
20/20 A kérdező kommentje:
Szerintem meg tesztelhetsz, nekem is 4 nap keses utan megjott sajnos:(
2015. febr. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!