Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/168 anonim ***** válasza:
Csatlakozom! De èn majd csak március elejére nem várom. :)
2015. febr. 1. 12:53
 12/168 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Dia vagyok. Febr 10re nem varom.

3. babankat szeretnenk

2015. febr. 1. 12:57
 13/168 anonim ***** válasza:
1 es vagyok! hat en is probalok nem ragorcsolni :D
2015. febr. 1. 13:58
 14/168 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tervezett teherbeesésselnnincs semmi baj. Napra pontosan tudom mikor fogant az első gyerekem. Nyákot néztem az ovu körül, mértem a hőmet. Első hónapban összejött. Elég türelmetlen vagyok, de megvártam a mensi napját (pontosan 14 napot) és pozitívat teszteltem. Mindenfélével eltereltem a gondolataim, de főleg azért maradtam nyugodt mert megbeszéltem magammal, hogy mi megtettünk mindent, most a pici Lelken, a Jóistenen, a Természeten múlik. Ha jön jön. Úgy voltam vele, hogy bár a gyermekem lesz előbb- utóbb mégis egy tőlem független lény még, ha bennem is fog növekedni. Nem akarhatom úgy, mint egy ruhát. S valahányszor rám akart jönni a görcsös akarás ezt mondogattam magamnak. Egy szabad szellem, szabad akarattal. Ahogy én is és a leendő apukája is. Őt sem láncoltam magamhoz mégis mellettem maradt. Kitartott. Annyira, hogy most Család vagyunk. :-) Anes
2015. febr. 1. 15:57
 15/168 anonim ***** válasza:

Kedves Anes! Gyönyörűek a soraid, gratulálok a szép kis családodhoz:) Az elveiddel és a véleményeddel pedig teljesen egyetértek!

Személy szerint február 18.-ra nem várom. Az első hőmérős hónapom. November óta nem szedek fogamzásgátlót. A héten kellene ovulálnom. Kíváncsi leszek hogyan alakul a görbém.

Egyébként 25 éves vagyok, és első baba(project) :)

2015. febr. 2. 16:29
 16/168 A kérdező kommentje:

Milyen sokan lettünk ebben a hónapban is :).

Anes tényleg nagyon szép amit írtál csak van az a pont amikor már annyira reményvesztett az ember,hogy nem tud magának parancsolni és görcsösen akarja.

Képzeljétek Csajok valami nagyon nincs rendben Velem...ma reggel óta megint menstruációs görcshöz hasonló erősségű görcs van a méhembe.Hol erősebben,hol gyengébben de egész nap éreztem...plusz feszít a méhem is.Szúr,fáj...nagyon rossz.Ovuhoz még nagyon hamar lenne.Még csak ciklus 7-dik napján tartok.Na de remélem elfog múlni holnapra.

2015. febr. 2. 19:57
 17/168 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Nekem meg már 2 napja meg kellett volna jönnie. Az összes pms elmúlt 1 hete kb...
2015. febr. 2. 21:25
 18/168 A kérdező kommentje:
11-es Miért nem tessztelsz?Jaj te lány...szurkolok nagyon :).
2015. febr. 2. 21:32
 19/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én ma vagyok a 13.dpon úgyhogy holnap-holnaputánra nem várom. Azon kívül, hogy fel vagyok puffadva semmit nem érzek. A 8-9-10dpon kicsit fájt a hasam, feszült, meg a derekam fájt nagyon, de az is elmúlt. Valamint azt hiszem a 8vagy 9 dpon erős krémes sárga folyásom volt, azóta meg szárazság. Rengeteg apró pici pattanás szerűség jött ki az arcomom nyakamon vállamon. Ez minden, egyébként remekül érzem magam :D Csak gondoltam megosztom veletek mi mindent éreztem, de én ezeknek a dolgoknak nem akarok jelentőséget tulajdonítani, mert volt már pofáraesés:D

Dóra

2015. febr. 3. 06:55
 20/168 anonim ***** válasza:
Köszönöm 15- ös! :-)
2015. febr. 3. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!