Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/168 A kérdező kommentje:
Még nem lett tesztem,de majd lehet hétfőn veszek.Ma reggel mértem egy hőt,36,8 lett úgyhogy nem hinném,hogy baba van.Este már nem csináltam ovu tesztet mert rájöttem,h elfogyott :(.Egyébként tegnap csináltam másik tesztet az meg tök negatív lett habár sokat ittam előtte...na de majd lesz valami :).
2015. febr. 13. 09:06
 62/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma érkeztem haza, izgatottan vettem egy tesztet, mert még mindig nem jött meg. Szinte már biztos voltam benne, hogy pozi lesz, 9 napja késik. És NEGATÍV még mindig. Nem értem:(

Ti hogy vagytok?

Fanni

2015. febr. 15. 11:09
 63/168 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok , hat nekem csak a napokban lesz pe-m . ... ijen a gorbem eddig , [link]
2015. febr. 15. 12:43
 64/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Judit vagyok, 15-ös hozzászóló:

Én így állok:

[link]

Először behúzta a program 2.-ra az ovut, majd átrakta 9.-re. Elméletileg jövőhét szerdára nem várom, úgyhogy ha addig fenn marad a hőm, utána szerintem tesztelek egyet. Bízom benne, hogy ez a hónap sikeres lesz:)

2015. febr. 15. 14:11
 65/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ismét itt (sajnos). 22. ciklusnap, 11. dpo. Eddig semmi tünet, csütörtök reggel fogok tesztelni a 14. dpo-n, mert aznap megyek dokihoz vérvételt értékeltetni. 3. napja megy újra feljebb a hőm naponta 1-1 tizedet. Mióta utrot szedek mindig a 11. dpo-n kezdek pecsételni, úgyhogy kíváncsi leszek a mai napra.

"Sz"

2015. febr. 16. 08:33
 66/168 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Fanni: Hát 9 nap után már illene a tesztnek pozinak lennie hacsak nem volt később ovud vagy azon kevés nőkhöz tartozol akinek a HCG hormon nem választódik ki a vizeletből.Várj még hétfőig és ha akkor nem jön meg irány a doki.

cukibaba: Jó karót nyelt a görbéd...eddig tök olyan mint amilyen az Enyém volt a múlt hónapban :).Szurkolok nagyon Nektek és hajrá :).

Judit: Nem lehet,hogy tényleg 1-én vagy 2-án volt az ovud?Mert ha lehetséges akkor szerintem ez a görbe trifázisos vagy 2 ovud volt ebben a hónapban.Mikorra nem város?

"Sz": Belinkeled a görbédet légyszi?Érdekes,hogy az utrótol pecsételsz a 11 dpo-tól.Nem kérdezted a dokitól,hogy miért van ez?Ma jelentkezett a barna pecsételés?

Nekem kb. csütörtökön vagy pénteken lehetett az ovum.Mensimet majd csak 27-re nem várom.Sajnos csütörtök óta nem voltunk együtt,de előtte azért majdnem minden nap :):Remél elég lesz ennyi.Eddig nem érzek semmit pedig ilyenkor ovu után már szokott fájni a mellem és hallucinálok minden tünetet de most nem hála az égnek.Holnap reggel majd megmérem a hőmet,hogy ment-e feljebb vagy nem :)

2015. febr. 16. 17:57
 67/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Azóta van egy extra halvány csíkom, halványka, de azért kivehető... 10. napja késik. Mit mondtok?

Fanni

2015. febr. 16. 18:03
 68/168 anonim ***** válasza:

Itt a görbém : [link]

Két tüszőm is megrepedt UH-val igazoltan, a 11. és 14. napon. Pecsételés nem tudom mitől lehet, ezért volt a vérvétel. Utrogestant szedek sárgatest elégtelenség miatt. Lehet kicsi az adag, csütörtökön már többet tudunk. A barnázás még nem indult be :)

"Sz"

2015. febr. 16. 19:20
 69/168 A kérdező kommentje:
Fanni töltsd fel a képet és megnézem a teszted,hogy milyen a vonal.De egyébként szerintem ha 10 napja késik akkor az esedékes mensi előtt lehetett ovud.
2015. febr. 16. 19:20
 70/168 A kérdező kommentje:
"Sz" ez eddig nagyon jó,de még mehetne feljebb a hőd :).Lehet tényleg kevés az utró amit szedsz és emelni kellene.Ha voltál dokinál majd írj!Szurkolok nagyon!
2015. febr. 16. 19:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!