Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok!
Ma érkeztem haza, izgatottan vettem egy tesztet, mert még mindig nem jött meg. Szinte már biztos voltam benne, hogy pozi lesz, 9 napja késik. És NEGATÍV még mindig. Nem értem:(
Ti hogy vagytok?
Fanni
Sziasztok! Judit vagyok, 15-ös hozzászóló:
Én így állok:
Először behúzta a program 2.-ra az ovut, majd átrakta 9.-re. Elméletileg jövőhét szerdára nem várom, úgyhogy ha addig fenn marad a hőm, utána szerintem tesztelek egyet. Bízom benne, hogy ez a hónap sikeres lesz:)
Sziasztok, ismét itt (sajnos). 22. ciklusnap, 11. dpo. Eddig semmi tünet, csütörtök reggel fogok tesztelni a 14. dpo-n, mert aznap megyek dokihoz vérvételt értékeltetni. 3. napja megy újra feljebb a hőm naponta 1-1 tizedet. Mióta utrot szedek mindig a 11. dpo-n kezdek pecsételni, úgyhogy kíváncsi leszek a mai napra.
"Sz"
Sziasztok!
Fanni: Hát 9 nap után már illene a tesztnek pozinak lennie hacsak nem volt később ovud vagy azon kevés nőkhöz tartozol akinek a HCG hormon nem választódik ki a vizeletből.Várj még hétfőig és ha akkor nem jön meg irány a doki.
cukibaba: Jó karót nyelt a görbéd...eddig tök olyan mint amilyen az Enyém volt a múlt hónapban :).Szurkolok nagyon Nektek és hajrá :).
Judit: Nem lehet,hogy tényleg 1-én vagy 2-án volt az ovud?Mert ha lehetséges akkor szerintem ez a görbe trifázisos vagy 2 ovud volt ebben a hónapban.Mikorra nem város?
"Sz": Belinkeled a görbédet légyszi?Érdekes,hogy az utrótol pecsételsz a 11 dpo-tól.Nem kérdezted a dokitól,hogy miért van ez?Ma jelentkezett a barna pecsételés?
Nekem kb. csütörtökön vagy pénteken lehetett az ovum.Mensimet majd csak 27-re nem várom.Sajnos csütörtök óta nem voltunk együtt,de előtte azért majdnem minden nap :):Remél elég lesz ennyi.Eddig nem érzek semmit pedig ilyenkor ovu után már szokott fájni a mellem és hallucinálok minden tünetet de most nem hála az égnek.Holnap reggel majd megmérem a hőmet,hogy ment-e feljebb vagy nem :)
Sziasztok! Azóta van egy extra halvány csíkom, halványka, de azért kivehető... 10. napja késik. Mit mondtok?
Fanni
Itt a görbém : [link]
Két tüszőm is megrepedt UH-val igazoltan, a 11. és 14. napon. Pecsételés nem tudom mitől lehet, ezért volt a vérvétel. Utrogestant szedek sárgatest elégtelenség miatt. Lehet kicsi az adag, csütörtökön már többet tudunk. A barnázás még nem indult be :)
"Sz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!