Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/168 A kérdező kommentje:

Igazából nem meguntam hanem pihentetem most egy kicsit.Történtek dolgok a családomba ami miatt lehet nem is szeretnék most egy darabig babát...nehéz feldolgoznom,hogy Anyukám inszemre jár,hogy testvérem legyen....

"Sz" a 16mm az biztató :).Szerintem ott lakó van csak lehet tényleg akkor volt péd amikor a ciklus.hu behúzta

2015. febr. 19. 19:35
 102/168 anonim ***** válasza:

Múlt ciklus végén én is úgy éreztem elegem van, két éve minden áldott reggel, szombat vasárnap ünnepnap csörög az óra 5kor, hogy hőt mérjek... Úgy éreztem felesleges ez a sok szenvedés, vérvétel, vizsgálat, gyógyszer, ovu teszt, hőmérő.... Aztán 1 hét padló után újra erőt kaptam és megint teljes erőbedobással a babán vagyok.

Ha van baba, akkor lehet tényleg akkor jött össze, mikor a ciklus.hu behúzta, mert pont aznap volt a 2. tüszőrepedésem. A szerint meg a 11. dpo-n vagyok és még korai lenne a teszt. Pár nap és minden kiderül :)

"Sz"

2015. febr. 19. 20:26
 103/168 A kérdező kommentje:

Lányok képzeljétek megy felfele a hőm:)!Szerdán 36,7 volt ma meg 36,85 :).Tuti mérem minden nap most már!

Veletek mizu?

2015. febr. 20. 07:28
 104/168 anonim ***** válasza:

Nekem ma reggelre 37,05-ről lement 36,9-re :(

"Sz"

2015. febr. 20. 07:55
 105/168 A kérdező kommentje:

"Sz" az még nem rossz!Addig míg nem esik coverline alá van remény,sőt mivel nagyon vastag a nyálkahártyád NE ADD FEL!!!!Mikor csinálsz tesztet?

Szerintetek ennyi aktívság mellett elcsíphettük az ovut attól,hogy nem néztem semmit?A 2 pozi ovuteszt tudjátok reggeli nem első vizeletből volt,csak nem tudtam másképp jelölni...

[link]

2015. febr. 20. 08:36
 106/168 anonim ***** válasza:

Még nem adom fel, de azért picit elszontyolodtam.

Ha nem barnázom, akkor holnap reggel csinálok egy tesztet, valamint hétfő reggel mindenképp, hogy tudjam az utrogestant folytatnom kell-e a 29. napon is, vagy abbahagyhatom.

Kérdező ennyi együttléttel tutibiztos, hogy elcsíptétek az ovut :) Ezen ne izgulj!

"Sz"

2015. febr. 20. 08:46
 107/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Jó rég írtam én is, de olvasom amit írtok. Nagyon drukkolok mindenkinek!!!

Én most pihenőn vagyok,(már.4 körül lenne esedékes) de jó is ez, mert eddigi hónapokban minden apró jelre azt hittem, hogy baba lesz. Aztán természetesen pofára estem. Kiderült, hogy a progeszteron szintem is tökéletes. Szóval én most nem figyelek semmire :) És sokkal nyugodtabb vagyok, bár a körülmények is nyugodtabbak februártól. Most már csak tanulom, hogyan kell türelmes lenni :)

Ezen az inszem dolgon kicsit tátva maradt a szám, ha 25 vagy anyukád gondolom túl van a 40en. Én biztosan úgy gondolkoznék (legalábbis megpróbálnék), hogy ti már egy külön család vagytok, és a ti boldogságotokat semmi sem veheti el :)

Mégegyszer drukkolok mindenkinek! :)

Dóra

2015. febr. 20. 09:16
 108/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

"Sz" ne add fel, amég a coverline felett vagy, nincs baj!

Kérdező:Szerintem elcsíptetek az ovut;)

Sajnos én mára lezuhantam a CL alá:( Aztán a reggeli együttlét után meg is jött:(

[link]

Annak örülök, hogy a görbém szerint helyreállt a ciklusom. Szerintetek jól húzta be az ovut a program?

2015. febr. 20. 09:20
 109/168 anonim ***** válasza:
108-as hozzászólást elfelejtettem aláírni, bocsánat: Judit voltam. :)
2015. febr. 20. 09:31
 110/168 A kérdező kommentje:

Judit nagyon sajnálom,viszont szerintem jó helyre húzta az ovudat.

Dóra Anyu 43-at tölti majd jövő hónapban.A nyáron volt a lagzija az új férjével aki 50 éves....2 éve vannak együtt és az alatt volt 2 vetélése....igazából senkire nincsenek tekintettel hiába mond nekik bárki bármit.

2015. febr. 20. 09:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!