Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
 151/168 A kérdező kommentje:

"Sz" nem volt ez olyan csúnya görbe.Most kövi hónapban Én is végig görbézem majd a hónapot,cickafark+palástfűtea,e-vitamin+aviva torna lesz repertoáron :).Hátha sikerülne végre.

Igen lesz kövi hónap,de majd csak 1-én indítom :).

Belinkelem majd ide az új topicot,hogy tudjon mindenki jönni :)

2015. febr. 25. 19:17
 152/168 anonim ***** válasza:

Tegnap ota erosen gorcsolget a bal petefeszkem, vagy a mehem bal oldala, huzodik, feszul.

Vizes folyasom is volt par napig.

Hatodikara nem varom, esetleg beagyazodas? 😊

Andi

2015. febr. 25. 22:52
 153/168 A kérdező kommentje:

Hát Andi Én nem tudom mi lehet ez,de Nekem is most fájt pénteken (02.20.) nagyon a bal petefészkem annyira,hogy Panadolt kellett bevennem.Nekem akkor,hogy milyen folyásom volt azt nem tudom,de Nekem nagy valószínűséggel meg fog jönni.Habár a tegnapi pecsételés után még nem volt semmi :).

Aztán lehet Andi,hogy a beágyazódásnak a jele mert ugyebár van egy karcsú halvány pozi tesztem :)

Szurkolok nagyon!

2015. febr. 26. 07:55
 154/168 anonim ***** válasza:

Jajj én annyira próbálok nem foglalkozni magammal és a testem jelzéseivel, de annyira nem megy :D Nekem most az van, hogy előző két hónapban 25nap után tehát a 26.napon jött meg. Ma a 23.ciklusnapon vagyok.

Előző hónapban kb a 12.napon volt tojásfehérjés nyákom, utána a 13-14napra alakult át krémes testápoló szerűvé és a 20.naptól nem volt semmi csak szárazság és 25.ciklusnapon volt vizes majd aznap átváltott pecsételésbe és másnap megjött.

Most viszont az elmúlt 3napban tehát 21,22,23 cn-on is elég sok testápoló szerű fehér krémes folyásom van. Szóval más mint előző hónapokban. A fejem is fájt pedig nem vagyok fejfájós, meg eléggé fáradt is vagyok bár lehet az időjárás miatt.

Most azt sem tudom mikor lenne esedékes, mert ha azt számolom, hogy 25nap után jön meg megint akkor vasárnap fog megjönni de a fertilityfriend a tárolt mensik alapján jövő hét szerdát ír. Ovum meg kb. múlthét hétfő körül lehetett.

Andi, Nicol drukkolok nektek :) Fanni és mindenki más pedig kitartás a következő hónapra! :)

Dóra

2015. febr. 26. 08:17
 155/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Andi,Nicol és Dóra megy a drukk Nektek! :) És persze mindenki másnak is, aki még esélyes februárra ;)

"Sz": Szerintem sincs baj a görbéddel. Szépen elkülönül a két fázis.

A márciusi csoportba is szeretnék majd csatlakozni. Szalad az idő, mert már az új ciklusom 7. napján vagyok:)

Judit

2015. febr. 26. 08:35
 156/168 anonim ***** válasza:

Nagyon emlekszem a vizes folyasra, olyan volt, mint aki bepisilt, nyilvan nem latszodott kivulrol, de a bugyim tiszta olyan volt. Bocs az undi reszletekert 😃

Most kevesebb, es kremesebb, de mindenhol azt olvasom, h a folyas semmit sem jelent.

Drukk megy mindenkinek, marciusban is itt leszek, mar csak par nap 😊

Andi

2015. febr. 26. 16:30
 157/168 A kérdező kommentje:

Andi Nekem is volt valamelyik nap ilyen bepisilős folyásom.Akkor azt hittem,hogy megjött de nem utána krémesre váltott.Most ma még nem volt pecsételésem de van amikor olyan 5-10 percig erősen görcsölök és ráhagyja utána kb 1-2 óra múlva megint jön a görcs...

Húúú Én már nagyon várom,hogy kiderüljön mi is lesz így a hónap végén :).Az új topicot is nagyon várom már :)

2015. febr. 26. 17:08
 158/168 A kérdező kommentje:
Így a hónap végére Nekem is megjött...
2015. febr. 27. 08:35
 159/168 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező:(

Fel a fejjel! Bár gondolom most nem könnyű. Találkozunk a márciusi csoportban;)

Judit

2015. febr. 27. 13:01
 160/168 A kérdező kommentje:

Köszi Judit!

Igazából nagyon nem értem mi van...reggelre ugyebár 36,55-re leesett a hőm elöntött a niagara de csak kb.1 szuper tampon erejéig tartott.Azóta nincs semmi.Jó volna ha már rendesen megjönne....

2015. febr. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!