Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Akkor megnyugodtam :).Mellfeszülésem van és most görcsölget a hasam...na de tényleg nem szabad beleélnem Magam :)
Te már jártál uh-n?
Sziasztok. Nincs terhesség, nem látott az orvos semmit. Azt mondta, valoszinűleg volt, csak felszívódott, ezért is halványodtak el a tesztek. Ő is csinélt egyet, negatív volt.. Holnap kell menjek vérvételre, nehogy legyen méhenkívűli, bár azt mondta, ő azt sem lát, szóval nem hiszi, de a vérvétel a biztos. Köszönöm a szurkolást.
Fanni
Sajnalom Fanni :(
De mindjart itt a marcius 😊
Andi
Szia Fanni!
Nagyon sajnálom,hogy így alakult.Kitartást,majd a kövi hónapban újult erővel sikerül :).
Nekem ma elkezdett esni a hőm...37-ről leesett 36,8-ra úgyhogy szerintem pénteken biztos megjön vagy max késik 1-2 napot.Viszont még mindig nincs mensis tünetem...
Köszönöm, lányok.
Nico, szorítok továbbra is, majd írd meg mi lett. Az a tegnapi teszt elég gyanús volt.
Fanni
Nicol és Fanni sajnálom :(
Nekem végül így alakult a görbém: [link]
A márciusi csemegéim: closty kúra két ultrahanggal, endokrinológus, vérvétel: cukorterhelés + hormonok és egy nőgyógyászati konzultáció.
Remélem nyílik márciusi topic is! :)
"Sz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!