HELP! Gyermeket várok egy házas férfitől. Szerintetek mit kéne tennem? Az abortuszt nem tudnám bevállalni, tanulnom viszont még rengeteget kell.
Először is, olvassátok el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. (Megcsináltam a tesztet, és + lett)
Mint itt írtam, szeretem az illetőt, csak hát.. nem tudom, hogy higgyek-e neki, hogy szeret engem. Szerintetek mit csináljak? Mondjam el neki? Félek mit szól rá. És a felesége? :\ Na és az anyja?! Ismerem őt, nagyon kedves ember, ha megtudja ezt az egészet... FÉLEK. HELP.
Kérlek ne írjátok, hogy gratuláltok a teljesítményemhez, magamban is el tudom számolni, hogy "hülye vagyok. Egy házas férfi szeretője. 16 évesen terhes." De nem szeretném tönkretenni a gyerekem életét...
16L
18.57: teljesen igazad van! ha valaki fogamzásgátló szedése alatt esik teherbe, annak is javasolják h vetesse el, mert 90%, hogy beteg lesz. a nőgyógyászok szerint pedig egy 72 órás károsabb az egészségre, mint a folyamatosan szedett tabletta :S
és hát 16 évesen egy beteg gyerekkel... sokkal több pénzt, törődést igényel, így esélyed se lenne tovább tanulni, jobb állást szerezni, amiből el tudnád tartani, és 16 évesen arra pláne nem készült még fel az ember, hogy egy sérült gyereket neveljen (akár mentálisan, akár testileg).
tényleg sajnálom :S
én is fogigátló mellett lettem. És semmi bajom.
Nem kell itt riogatni a népet!
okés, de így neten keresztül nem lehet diagnózist felállítani.
Majd szépen elmegy dokihoz,elmondja h mi hogy történt, megvizsgálja őt, és megmondja h mi a teendő.
nem kuncsorog, hanem megbeszélik a dolgot mint két értelmes ember.
Ilyen rosszindulattól a gyomrom is felfordul....
mindenhez két ember kell.
Ha a férjem ilyen hülye lenne, akkor ez van. Nem lehet mindíg a párom nyakán ülni hogy hova megy...bizalom kell semmi más.
Ha pedig egy 16 éves társaságát kereste, annak oka van gondolom....
De mindegy, mert ha egy házasság nem működik, akkor nem kell erőltetni.
Igen midnenhez két ember kell ezért irtam hogy egyik sem értelmes..Sőt undorito. És eszerintem tlejesen jogos a feltételezés hogy kuncsorogni megy az apához-irta hogy nem akar dolgozni,tanulni akar,az anyjával annyira rosszba van hogy el sem mondja neki,hát ki fogja eltartani őt meg a kölykét? meg a férfi családja..
Annyira de annyira hülye vagy,hogy hihetetlen.És nem érdekel hogy nem akarod ezt hallani attól még ez az igazság.És nem azért mert,tehres lettél,kiszakadt a gumi,és nem hatott a 72 órás. Hanem mert belementél ebbe az egészbe,és nem is sjanállak hogy ekkora nagy kulában vagy most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!