HELP! Gyermeket várok egy házas férfitől. Szerintetek mit kéne tennem? Az abortuszt nem tudnám bevállalni, tanulnom viszont még rengeteget kell.
Először is, olvassátok el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. (Megcsináltam a tesztet, és + lett)
Mint itt írtam, szeretem az illetőt, csak hát.. nem tudom, hogy higgyek-e neki, hogy szeret engem. Szerintetek mit csináljak? Mondjam el neki? Félek mit szól rá. És a felesége? :\ Na és az anyja?! Ismerem őt, nagyon kedves ember, ha megtudja ezt az egészet... FÉLEK. HELP.
Kérlek ne írjátok, hogy gratuláltok a teljesítményemhez, magamban is el tudom számolni, hogy "hülye vagyok. Egy házas férfi szeretője. 16 évesen terhes." De nem szeretném tönkretenni a gyerekem életét...
16L
utolsó előttit...
utolsónak: persze, szórakozásból járok ide...
sok sikert kívánok, hidd el nem vagy felelőtlen, csak sajnos nem hatott a gyógyszer. Magadra halgass, és mondd el neki h mi a helyzet. Ha kell, vidd magaddal a teszteket, h nehogy azt higgye h hülyíted.
Beszéljétek meg h mi a teendő!
Nyugi, nem lesz semmi baj :)!
hol tartasz a tanulmányaidban?milyen suliba jársz?milyenek az anyagi körülményeitek?
csak azért kérdem h.kb.honnan kéne újrakezdened mindent ha megtartod a picit?
okés, de sztem tuti h mindenki követ el hibát.
Nem kellett volna....stb. De sztem nem ő az egyetlen aki ezt csinálja.
Mellesleg egy pasinak ha felesége van, akkor miért szédít egy másikat? Nem csak a nő a hibás, bocsika! Mindenhez két ember kell!
Szegény, azért ehhez iszonyatos pech kell...elszakad a gumi ÉS még nem is hat a tabletta ÉS még épp peteérése is van...:(
Olyan fura más meg éveket küzd gyerekért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!