Tavaly nov. Be volt egy vetélésem-művi. Befejezés lett a vége! Mikor ajánlott a kövi babát bevállalni? Erős darabos vérzés normális még most is?
kétszer is voltam azóta nőgyógyászomnál és szerinte minden rendbe van és normális...hát nem tudom ha vkivel ilyen elöfordult leirhatná a tapasztalatát!
baba vállalásrol meg legalább fél évet mondott amit én sokallok ha minden rendben van!!!!
Hidd el, szívesen segítenék, én csak az ötletemet írtam le.
Ha a későbbiekben szükséged van a terhesgondozással vagy gyermekneveléssel kapcsolatos válaszokra, keress meg, abban jártasabb vagyok :)
Sok sikert!
szia, mi is átestünk ezen,szept. 3án volt a műtéti befejezés, azóta minden oké, nekünk 4-6 hónapot mondott a doki,letelt a 4 hó így hát neki is ugrottunk, tegnapelőtt óta. szerintem ha minden oké 3-4 hónapot elég ha vártok, de igen ezt a dokitok, és majdhogynem te érzed a legjobban.a darabos vérzés ha nagyon aggaszt menni vissza a dokihoz, nekem azt mondták mikor elhagytam a kórházat, ha darabos a vérzés, vagy lázam rögtön menjek vissza.
mennyi idős terhes voltál mikor megtörtént? én 6 hetes.:/
Nekem 2,5 éve volt spontán vetélésem művi befejezéssel.
Ha jól emlékszem, teljesen normális, hogy az első két mensi alkalmával erősebb, darabosabb vérzés tapasztalható.
Nekem anno a dokim azt javasolta, hogy továbbra is szedjem a terhesvitamint, amit így a vetélés után abba sem hagytam. 3 hónapot kellett várnunk a következő próbálkozásig, akkor viszont elsőre sikerült (és minden rendben is volt végig).
Sok sikert!
Értem...ha kérdésem lesz neked fogok irni! és köszönöm a válaszokat!
jah...13 hetes voltam amikor műtéttel befejezték!
24 éves vagyok soha nem volt ilyen problémám( se terhes nem voltam, se abortuszom nem volt SOHA)!
és azért kicsit butus vagyok ilyenekhez!
hiába mentem vissza a nőgyogyászomhoz azt mondta rendben van és normális ez a vérzés mert tisztulok!
21:48! nagyon sajnálom ami veled töretént...de hát igazad van más abortuszról abortuszra jár és potyogtatja a babákat !!!!
és akik meg szeretnénk nem sikerül! számos példa van rá, hogy iszik cigizik az anyuka és semmi problémája nincs a terhességel...bezzeg én egyiket sem, minden vizsgálatra elmentem söt plusz uh.t is kértem ...na erre tessék!!!
szeretnénk babát de május elött nem merem bevállani!
minden jót és további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!