Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HELP! Gyermeket várok egy...

HELP! Gyermeket várok egy házas férfitől. Szerintetek mit kéne tennem? Az abortuszt nem tudnám bevállalni, tanulnom viszont még rengeteget kell.

Figyelt kérdés

Először is, olvassátok el ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. (Megcsináltam a tesztet, és + lett)

Mint itt írtam, szeretem az illetőt, csak hát.. nem tudom, hogy higgyek-e neki, hogy szeret engem. Szerintetek mit csináljak? Mondjam el neki? Félek mit szól rá. És a felesége? :\ Na és az anyja?! Ismerem őt, nagyon kedves ember, ha megtudja ezt az egészet... FÉLEK. HELP.

Kérlek ne írjátok, hogy gratuláltok a teljesítményemhez, magamban is el tudom számolni, hogy "hülye vagyok. Egy házas férfi szeretője. 16 évesen terhes." De nem szeretném tönkretenni a gyerekem életét...

16L

2010. jan. 4. 16:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 A kérdező kommentje:

Üdv!

Sorry, hogy nem írtam, de nem is voltam nagyon internet közelben, sok volt a tanulnivaló... megtartom a gyerekemet. Anyámat alig érdekli, persze én se érdekeltem soha.. De az érintett fiú anyjával jobb kapcsolatban vagyok, mint a sajátommal, és Ő azt mondta segíteni fog, mégiscsak az unokájáról van szó. Ha már Ő szóba került, megemlítem hogy Ő is elég fiatalon szült ^^

A leendő apuka már beadta a válópert.. hát nem tudom vele mi lesz... megpróbálom megváltoztatni, sokan mondták, hogy jó hatással vagyok az emberekre, kivéve mikor nem =). Szurkoljatok (Y)

Orvosnál voltam, azt mondta minden rendben.

2010. jan. 12. 19:44
 122/130 anonim ***** válasza:
75%
Drukkolok, hogy minden rendben legyen és boldog légy! És gratulálok kismama. :)
2010. jan. 13. 20:53
 123/130 anonim ***** válasza:
77%

gratulálok! Sok boldogságot, és jó babavárást ;)!

Tudtam én h megoldod :)!

Üdv.: sz

2010. jan. 13. 22:20
 124/130 anonim válasza:
30%

Egy tapló utcalány vagy, akinek 8 általánosa sincs.

Kívánom, hogy a gyerekeddel együtt szegénységben éljétek le a lerövidített életeteket, és szülj még 3 pulyát :)

2010. jan. 28. 20:07
 125/130 anonim ***** válasza:
19%
Hát, hülye a kérdező.. Egyetártek az utsolsóval... Csak nehogy megszívd, az a baj hogy a nagy érettségedben a gyerekd szívja meg jobban...
2010. jan. 28. 20:11
 126/130 anonim ***** válasza:
59%
Undorító vagy, belőled felnőtten sem lesz jó anya ilyen mentalitással, hogy 16 éves kis csitriként szeretője vagy egy házas férfinak... Sajnálom a gyereked meg a pasit... Persze most azt hiszed milyen tuti dolog, és milyen jól fogsz élni...Olyan hülyén hangzik a fiatal szádból hogy nem ölöd meg a gyereked, mintha legalább 50 éves lennél, bár azt gondolom még egy felnőtt embernél is több f*szt fogtál... Nem is tudom hogy nem tudod megölni a gyereked ilyen embernek nincs lelkiismerete...Majd pár év múlva amikor a többiek mennek tanulni, dolgozni akkor te otthon fogsz takarítani, meg sz*ros pelenkát pakolni akkor rájössz hogy ebben a korban nem ez való... Milyen jó lesz a gyerekednak ha depressziós leszel vagy elhagy a pasi... Sokkal jobb mint egy abortusz... Naív kis liba...
2010. jan. 28. 20:20
 127/130 anonim ***** válasza:
100%
Sok idő eltelt a kérdés óta,remélem minden jól alakul az életedben,Én csak azért írok,mert olvastam korábbi kérdésed is,mikor még a védekezés miatt aggódtál és megfogott hogy nem láttam még fiatal lányt ilyen érett gondolkodással,és kellő ismeretekkel.Te vagy az egyetlen fiatal akiröl úgy érzem bárhogy is dönt,az biztos helyes lesz.Sok sikert neked:)
2010. júl. 19. 21:44
 128/130 anonim ***** válasza:
100%
a barátnőm 15 évesen szült 24-évvel ezelőtt. Most van egy szép nagy fia. Ő azt mondta nem csinálná másként most sem. És azt is mondta, hogy vagy 30 évesen nőtt be a fejelágya. Egy csomó iskolát is elvégzett azóta.
2010. júl. 20. 16:00
 129/130 anonim ***** válasza:
0%

"Én csak azért írok,mert olvastam korábbi kérdésed is,mikor még a védekezés miatt aggódtál és megfogott hogy nem láttam még fiatal lányt ilyen érett gondolkodással,és kellő ismeretekkel"

Hát, rohadtul érett és okos lehet, ha 16 évesen terhes lett.... tényleg...

Tinédzser csajok ezrei élnek szexuális életet anélkül, hogy terhesek lennének, na ők esetleg... De hogy a kérdező???

2010. júl. 21. 08:19
 130/130 anonim ***** válasza:
Mi van te hazudós kamugép?
2023. szept. 20. 23:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!