Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HELP! Gyermeket várok egy...

HELP! Gyermeket várok egy házas férfitől. Szerintetek mit kéne tennem? Az abortuszt nem tudnám bevállalni, tanulnom viszont még rengeteget kell.

Figyelt kérdés

Először is, olvassátok el ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. (Megcsináltam a tesztet, és + lett)

Mint itt írtam, szeretem az illetőt, csak hát.. nem tudom, hogy higgyek-e neki, hogy szeret engem. Szerintetek mit csináljak? Mondjam el neki? Félek mit szól rá. És a felesége? :\ Na és az anyja?! Ismerem őt, nagyon kedves ember, ha megtudja ezt az egészet... FÉLEK. HELP.

Kérlek ne írjátok, hogy gratuláltok a teljesítményemhez, magamban is el tudom számolni, hogy "hülye vagyok. Egy házas férfi szeretője. 16 évesen terhes." De nem szeretném tönkretenni a gyerekem életét...

16L

2010. jan. 4. 16:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/130 anonim ***** válasza:
88%
Ja, igen, nekem is ez jutott eszembe, mint az utolsónak, én is kíváncsi vagyok, mi lesz, írd meg! :)
2010. jan. 4. 17:19
 42/130 anonim ***** válasza:
100%
mondd el anyukádnak is, nehogy ő jöjjön rá 4-5 hónap után.
2010. jan. 4. 17:32
 43/130 anonim ***** válasza:
20%
először is,süllyedj el jó mélyen,te cafka!!!másodszro:mi az h ha jó edve lesz elmondod neki??mindenképp el kell neki odani!!!rá is tartozik!!!az egyik válaszoló írta h lehet ideges lesz a pasi...szép is lene ha még ezek után ő akadna ki!!!!ettől a szüld meg és add örökbe duma meg rohadtul ki tud akasztani!!aki ilyet ír az gondoljon már bele h ő örökbe tudná e adni a babájáét akit 9 hónapon keresztül hordott,meg ő szült meg??gondolom ezeket olyan nők írják akik évek óta babát akarnak...hülye banda!!!
2010. jan. 4. 17:33
 44/130 anonim ***** válasza:
87%

kedves utolsó!

süllyedj el te de jó mélyen, az alpári beköszönésed miatt! És olvasd el normálisan a válaszokat, és a kérdést.

Mit cafkázol? Milyen jogon?

Mi itt segíteni próbálunk, ki így ki úgy, de te csak itt mocskolódsz!

16 évesen neked mennyi eszed volt?

Nem sok lehet a stílusodból kiindulva...

2010. jan. 4. 17:38
 45/130 anonim ***** válasza:
71%
mellesleg te sokeszű, gondolod h azok a nők akiknek eddig nincs gyerekük, majd örökbeadást tanácsolnak?
2010. jan. 4. 17:39
 46/130 anonim ***** válasza:
73%

Azért az élet nagyon szemét tud lenni néha!!! Annak aki már nagyon várja a babót annak bezzeg nem jön össze az aki meg nem szeretné annak összejön.

Nagyon sajnálom ami veled történt. Szerintem nézd meg az MTV honlapján a tini terhességet, mert ott kiderül, hogy mire vállalkozol ha megtartod. Ha ez után is vállalod a babát, akkor tartsd meg. Nem lesz séta galopp de biztos imádni fogod a babót. Viszont a fiú elég gerinctelen mert elválhatna a feleségétől még az előtt, hogy kikacsingat. És 20 évesen egy fiú még nem férfi, hanem fiúcska..... Kitartást kívánok és majd írd meg hogy mi volt. (úgy átvenném tőled a terhességet...)

2010. jan. 4. 17:41
 47/130 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Igazán sajnálom ami veledtörtént!!SZERINTEMmindenképpMONDDelNEKI,ésBESZÉLJÉTEKmeg!!!anyudnakISmonddEL,EBBENaHELYZETBENőAZ,AKIaLEGTÖBBETtudSEGÍTENI!!!NEMmondom,hogyVETESDel,ésAZTse,hogyTARTSDmeg,mertNEMtudomHOGYéltek.....

Én is16éveseb lettem anya,és lehet lepontozni!!Ha vanesetleg kérdésed,vagy valami irj privibe nyugodtan!!!

SOK SZERENCSÉT!!!

2010. jan. 4. 17:43
 48/130 anonim ***** válasza:
70%
Nem akarsz a gyermekeddel "kitolni" elsősorban magaddal tolsz ki. 16 évesen még més dolgod van, nem gyereket nelni...még te is gyerek vagy!
2010. jan. 4. 18:33
 49/130 anonim ***** válasza:
80%

Most abba tényleg senki se gondolt bele, hogy a 72 órás tabletta miatt az a baba csaknem biztosan beteg lesz????

Hát ha ezt a babát nem kell elvenni, akkor egyet sem.

A 72 órás tabletta egy akkora hormonadag, hogy attól meg KELL halnia a babának. Ha még él, akkor csaknem biztosan nem egészséges.

Én emiatt vetetném el, de nagyon gyorsan.

2010. jan. 4. 18:57
 50/130 anonim ***** válasza:
71%
azért várjuk meg az orvosi véleményt sztem...
2010. jan. 4. 19:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!