Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is októbertől próbálkozó...

Ti is októbertől próbálkozó párok vagyok? Lenne kedvetek beszélgetni, megosztani élményeket tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne beszélgetni olyanokkal, akik szintél most fognak majd a baba váráshoz, vagy már régebben hozzá fogtak, de még nem jött össze a baba. Szívesen megosztanám én is a tapasztalatokat, izgalmakat, élményeket, és olyan szívesen olvasnám mások történéseit is.

2013. szept. 22. 21:18
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/802 anonim ***** válasza:
100%
Viki voltam.
2013. dec. 12. 09:07
 382/802 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Isten, annyira szomorú hírre jöttem ide fel hozzátok. Én nem akarom, hogy ez megint megtörténjen Veled Kriszta! Most olyan pozitív érzéseim voltak pedig ezzel kapcsolatban. Az előző babádnál azt gondoltam, amit sokan mondanak, hogy a természet szelektál, biztos nem lett volna egészséges és azért ment el. De ha ez újra előfordul, akkor biztos, hogy valami hormonprobléma áll a dolog mögött, vagy valamilyen más eü-i oka van, hogy szinte mindig rögtön teherbe tudsz esni, de nem marad meg és nem fejlődik. Én tiszta szívből szorítok neked és értetek!

Ne haragudjatok lányok, hogy nem jelentkeztem mostanában, de elég nagy zűrök vannak a családommal, amiről nem szívesen beszélnék, de lényeg az, hogy a héten állandóan sírok és valószínű karácsonyunk se nagyon lesz...:( Lelkierőm nincs semmihez!!! Próbálok a babámból erőt meríteni és nem szomorkodni, de elég nehéz függetleníteni magam az eseményektől.

Egyébként jól vagyunk. Voltunk 12 hetes uh-on és minden eredménye jó lett a "Kismoszatunknak". Ülőmagasság 53mm, fejkörfogat 19mm, nyakiredő 1,2mm és a szervei is helyesen működnek. Nagyon megnyugodtam. És integetett az uh-on. A jobb kezét folyton emelgette, mintha nekünk köszönne. Először megijedtem, mert az ülőmagasságra keveset mért a doki, de azt mondta, hogy azért mert össze van gubózva és lehajtja a fejét. Arra várt, hogy kinyújtózzon és mikor mondta, én rögtön elkezdtem magamban kérlelni, hogy nyújtóz ki Kincsem és abban a pillanatban elkezdett izegni-mozogni és jó nagyot nyújtózott. Így a doki pont elkapta és az már jó méret volt. Nagyon jó érzés volt látni!

Annyira szeretném, ha legközelebb Te is hallhatnád a babád szívét Kriszta! Sokat fogok rád gondolni és imádkozni, hogy részed lehessen ebben a csodában!!!

Annus, lehet neked akkor az érzékenyebb lh tesztet kellene megvenned, mert írták, hogy valakinek a normál nem mutat semmit, és nekik az érzékeny kell. Vagy lehet tényleg nem volt ovud. Nekem mielőtt sikerült a pici babóm, előző hónapban nem volt ovum.

Viki, akkor Neked nem sokára esedékes az ovu. Nagyon szorítok ám Neked, hogy végre teljesüljön az álmod! És remélem hamar megoldódik a helyzet és többet lehetsz a pároddal. Ne haragudj, de emlékszem, hogy voltak kérdéseid, amiket most nincs erőm visszakeresni, de hétvégén majd rákeresek és megpróbálom megválaszolni! :)

Szilvi, Neked szorítok a vizsgákhoz és, hogy túl legyél ezen a stresszes időszakon. Én is mindig kikészültem vizsgaidőszakban, és hajnalokig tanultam, vagy keltem jó korán. Januártól pedig remélem ismét itt leszel a próbálkozók között és szoríthatunk Neked!

Melinda, szomorúan olvasom az apósoddal milyen rosszul bánnak. Nekem is megvan a véleményem az eü-ről, szörnyű. Sajnos van benne rossz tapasztalatunk. De annak örülök, hogy fejlődik a Csöppségetek és kívánom, hogy később is minden rendben legyen!!!

A 12 hetes uh képet küldtem emailben! :)

Puszi Lányok!

Sokszor fogok felnézni, már csak Kriszta miatt is, úgyhogy írjatok, várok minden fejleményt!

Maja 13hkm

2013. dec. 12. 22:55
 383/802 anonim ***** válasza:
100%
Istenem akart lenni...
2013. dec. 12. 22:55
 384/802 anonim ***** válasza:
100%

Szijjasztok Lànyok!!

Jajj Maja annyira jó làtni h ti jól vagytok és minden rendben veletek :) màr egészen kis emberi formàja van a babàtoknak! :)

Azt viszont sajnàlom h gondok vannak csalàdon belül és h emiatt sokat szomorkodsz... meríts erőt a babàból, hisz ő ott van neked :) és neki is biztosan szüksége van ràd...

Nekem sem lesz karàcsonyom most...vagyis lesz...de életem legszomorúbb karàcsonya... most végeztem a dokinàl és nincsenek jó hireim. A baba igaz nőtt 3mm-t; most 6 mm, de tovàbbra sincs szívhang...

Az orvos mondta h vàrunk még egy hetet...remélhetőleg beindul magàtól a vetélés... hàt sajnos megint így jartam...viszont ami bosszant h itt csak 3.vetélés utàn kezdenek vizsgalodni. Azt mondja a doki hiaba küldi el a beutalót visszadobjàk...annyit javasolt h menjek el a haziorvosomhoz és alap vizsgàlatokat csinàljunk meg. Mint pl vérvétel, pajzsmirigy vizsgàlat.

Lehet hozatok anyumékkal méhpempőt mert olvastam h abban is segít h megmaradjon a terhesség.

Elég szomorú és csalódott vagyok...6 hónap alatt 2 vetélés :(

De most nem süllyedek olyan mélyre mint a múltkor...az borzasztó volt....

Vàrom mikor önt el a vér és próbàlom àtvészelni ezt az időszakot.

Aztàn nem is tudom mikor merjünk ismét belevàgni...

Puszi nektek!

Kriszta

2013. dec. 13. 10:24
 385/802 anonim ***** válasza:
100%

Usss szerintem hétvégén legkésöbb megtörténik a baj...elég rendesen elkezdett görcsölni a hasam és kezd a barnás folyás pirosba átváltani :((

Mindenesetre rendeltem méhpempöt,onnan ahonnan Te Maja!

Puszi Kriszta

2013. dec. 13. 12:32
 386/802 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom Kriszta, és csodálom hogy erős tudsz maradni! Nekem innen van a méhpempő, ez elvileg magyarországon a hivatalos méhpempő oldal és biztos jó minőségű és tiszta méhpempő. Nekem nagyon profin becsomagolva, jégakukkal körberakva (hogy hűtse), tájékoztatóval, hozzá adagoló kanállal küldték. Meg is lepődtem hogy nem csak belerakták a kis üveget, hanem egy jó nagy dobozba jött, extrán becsomagolva hogy meg ne sérüljön. Szóval csak ajánlani tudom őket :) [link]
2013. dec. 13. 18:37
 387/802 anonim ***** válasza:
100%
Viki voltam.
2013. dec. 13. 18:37
 388/802 anonim ***** válasza:
100%
Drága Kriszta! Nagyon sajnálom, hogy már megint ez történik meg veled...De biztosan baj lesz??? Mert fogantatás után pontosan 3hét és 1nappal indul be a baba szíve. Számolj utána! Jársz már ott??? Nem tudnának progeszteron pótlót adni? Tuti az a baj, hogy progi hiányod van. Nem hiszem el, hogy senki nem tudom semmit csinálni...:((( Írj majd, várom!
2013. dec. 13. 19:03
 389/802 anonim ***** válasza:
100%
Maja, ha jól sejtem te írtál utoljára. Én is azt mondtam egyből, hogy tuti progeszteron hiánya van, itthon nálunk barnázára egyből adnak rá pótlást (Duphaston) és segít hogy a baba megmaradjon....de hát látod kint máshogy van.... Viki
2013. dec. 13. 19:40
 390/802 anonim ***** válasza:
100%

Hàt a fogantatàstól szàmítva màr 6 hét telt el...reménytelen...

Mindig az utàn kezdek el barnàzni miutàn megàll a fejlődésben.ilyenkor màr hiàba adnak hormonkészítményt...vhogy azt kellene megakadàlyozni h megàlljon a fejlődésben :(

Esténként àltalàban elpityeredek...szóval én sem vagyok olyan erős...

De muszàly ezen túllépni...nem akarok mindent a pàromra zúdítani, neki is biztos nagyon nyomasztó lehet h mindig erről beszélek. Na de jó h vannak baràtnők....a kismami bnőm is nagyon megértő még meg is könnyezett engem. Anyukàm a végsőkig tartja bennem a lelket, de igazàból tudom mi lesz a vége. Màr tényleg vàrom h mikor vetélek el h végre túl legyek ezen a borzalman. Nem jó minden este azzal a tudattal lefeküdni h a babónk még itt van a pocakomba de màr nem él...senkinek nem kívànom ezt az érzést...

Ha vége ennek, beiratkozom edzőterembe lefoglalom magam és próbàlom élni a mindennapokat nem ràgörcsölve a babàra. Próbàlom lezàrni ezt a korszakot...csak így lehet tovàbb menni. Remélem erős leszek és sikerül...

Köszi viki a méhpempős tippet de màr megrendeltem a Maja àltal ajànlott oldalról!

Lehet ritkàbban nézek majd fel ide, kell egy kis pihi...

De azért nyomon követem majd a dolgokat és remélem jövő karàcsonyra màr mindenki anyuka lesz :)

Jóéjt! Puszi : Kriszta

2013. dec. 13. 22:06
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!