Weboldal ahol friss jogsisok tudnak beszélgetni, tapasztalatokat megosztani?
Első:
A kezdőknek is van tapasztalatuk.Ne mond ,hogy neked nem volt élmény amikor először mentél egyedül autóval és mondjuk megcsúsztál vagy épp csak a szerencse fogott meg a másik lökhárítója előtt.
Egyébként jó ötlet lenne egy ilyesmi fórum.Persze ezzel csak az a baj ,hogy pár látogatás után megunnád a tapasztaltabb sofőrök oltogatását.
Második.
Szerintem az élmény, meg a tapasztalat nem azonos fogalmak. A kérdező a tapasztalatok megosztása mellett kardoskodik, én meg azt mondom, nehéz ebben a témakörben bármi okosságot is írni. A tapasztalat csak úgyis a napi vezetéssel jön meg, internetes oldalak olvasásával - sajnos - nem. Akkor miről is lehetne írni? Amit - elméletben - úgyis mindenki tud.
Ilyenekre gondoltál, hogy pl.: Egy kanyarban nem menj gyorsan, mert kisodródsz, fának ütközöl, árokba fordulsz?
Nem tudom elképzelni, hogy mit lehetne ehhez a témához írni? Mit gondolsz, miért nincs ilyen oldal?
Első vagyok.
Megosztom veletek, hogy törtem autót 1989-ben. Jöttem befelé a csömöri úton, előttem egy Wartburg kiengedte a buszt az öbölből, ami egy sarok után volt. A sarkon kifordulók a szivárgó tűzcsapból kihordták a vizet a sávomra, így a rendelkezésemre álló 40m hosszúságú
útszakaszon képtelen voltam 40km/h-ról megállni. Egyébként mindenütt teljesen száraz volt az út mindenhol, de a sötét miatt nem vettem észre a jegesedést. Ma - valószínűleg - ugyanúgy "megenném" ezt a szituációt. Ki, mikor találkozik evvel, és ki ismeri fel, csak azért, mert egy internetes oldalon valaki leírta?
Másik sztori: Előttem haladt egy rozoga teherautó. Közvetlenül utána léptem be a körforgalomba. A tanksapkája hiányzott - és előtte tankolhatott - mert végiglocsolta a külső ívet gázolajjal. Úgy megcsúsztam rajta, mint a szél, alig tudtam kivédeni, hogy ne kenődjek fel a szegélykőre. Egy motoros több százezer kárt is okozhatott volna a motorjában. A lámpánál szóltam nekik, félre is álltak utána. Mi a tanulság? Szinte semmi. 25 év alatt nem esett meg egyszer sem.
Szerintem ezért is nehéz bármit mondani, mert a szituációk tárháza szinte végtelen, lehetetlen a töredékét is leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!