Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is októbertől próbálkozó...

Ti is októbertől próbálkozó párok vagyok? Lenne kedvetek beszélgetni, megosztani élményeket tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne beszélgetni olyanokkal, akik szintél most fognak majd a baba váráshoz, vagy már régebben hozzá fogtak, de még nem jött össze a baba. Szívesen megosztanám én is a tapasztalatokat, izgalmakat, élményeket, és olyan szívesen olvasnám mások történéseit is.

2013. szept. 22. 21:18
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/802 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok,

Jajj, Kriszta. Annyira szurkolok, hogy minden rendben legyen! És rendben is lesz. Ne izgulj. Tudom, könnyű mondani de próbálj meg (ha nem is erre gondolni) legalább nem idegeskedni, mert az ronthat a helyzeten. Nem fogod őt elveszíteni. Nagyon sokat gondolok rád. Lelkiekben ott vagyunk veled. :)

Annus, köszönöm, hogy így szorítasz értem. Nemsokára túl vagyok rajta. Várom a holnapot meg nem is. Ilyenkor össze-vissza kavarognak bennem a dolgok. Mindegy, túl élem. Még az is eszembe jutott, hogy lehet emiatt késni is fog a mensim, mert érzem most kezd kijönni rajtam a stressz az elmúlt 2 heti éjjel-nappal tanulás miatt. Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz. :) Örülök, hogy így kihasználtátok azt az időt amit együtt tudtatok tölteni. Ki is kell! Egyébként nem tudom elképzelni miért is nem mutatott semmit az ovu teszt neked. Lehet későn kezdted el használni. Tényleg, ötletem sincs. De ne "keseredj el". Ha van kedved és erőd még ezzel játszani, akkor a következő hónapban is kipróbálhatnád. Ne add fel szerintem. Már csak azért sem, hogy tényleg kiderüljön, nem hiába csinálod és van ovud. Ha jelzi, akkor pedig megint lehet együtt lenni (ami reméljük, épp hétvégére fog esni). :)

Maja, én is megkaptam a képet. Írtam benne, hogy ezek szerint már túl vagy a 8. uh-n. De, nemhogy túl vagy már rajta, hanem a 12. hétbe lépsz/léptél. Bocsi, kicsit össze kavarodtam mert sógornőm van a 8. hétben most. Sok minden jár a fejemben. Nagyon kedves és megható az uh képed. Hihetetlen milyen nagy már a csöppség. A továbbiakban is ilyen gyönyörűen fejlődjön. :)

Néha-néha felnézegetek és nyomon követem kivel mi történik. Még ha nem is tudok írni azonnal. :)

Sok puszi nektek csajok és a többieknek is, Szilvi

2013. dec. 9. 09:09
 372/802 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kriszta nagyon izgulok érted, de én biztos vagyok benne hogy minden rendben van. Nem mondta a doki hogy esetleg progeszteron hiány? Akkor szokott barnázás jelentkezni főleg a kora terhességben, ha alacsony a progeszteron szint. Szoktak ilyenkor a barnázásra adni gyógyszert (Duphaston), ami a progeszteron pótlásra szolgál. Bár nem tudom hogy kint hogy megy ez, de nálunk így szokott lenni, sokszor olvasom itt a GYK-n hogy barnázásra ezt kapják progeszteron pótlásra és nem szokott semmi gond lenni.

Annus, tudom milyen nehéz lehet neked is egyedül, rossz hogy nem tudunk mi se mindennap találkozni, próbálok arra gondolni hogy ez nem tart örökké csak átmenti állapot nálatok is. Egyébként én a helyedbe nem szednék Gravidát. Itt az oldalon már össze terhes vitaminról elolvastam minden véleményt és pl. az Elevitől sokak hánynak valamint A vitamin van benne amit kifejezetten nem ajánlanak kismamának, állítólag európában már nem is engednek olyat gyártani amiben A vitamin van (ezt is itt olvastam a gyk-n), a Gravida meg sokszor okoz szorulást és szintén hányingert is. Én is kettő között gondolkoztam mert lehet venni egészségpénztári kártyára és olcsóbb is, az összetétel alapján és az itt leírtak alapján az győzött meg hogy Femibiont 800 vegyek majd, utána meg áttérek a Ladeevitre mert szintén jókat írnak róla, hasonló az összetétele a Femibion 400éhoz csak olcsóbb és ugye van benne omega 3. Szóval ez csak az én véleményem, de mondom elkezdtem itt az oldalon utána olvasni és ezek győztek meg. :) Barátnőddel mi újság aki, a 6-ára volt kiírva? Ja, és örülök hogy sikerült összebújnotok, mi is együtt voltunk péntek, szombat és ami furcsa, hogy ma hajnalban fájt egy kicsit a petefészkem, mint ovukor úgy két oldalt, de már elmúlt. Csodálkoztam is hogy kicsit korai lenne, mert elvileg 13-a körül lesz. Hogy az ovu teszted miért negatív, hát passz...sokan írják, hogy nekik is mindig negatív, pedig van ovujuk és mégis. Tehát sokan írják, hogy egyszerűen nem "működött" nekik. De hátha még pozitív lesz.

Maja, megkaptam én is a képet, olyan jó látni és úgy irigykedem :)))

Szilvi neked jó felkészülést, holnap vizsga :) Sok sikert :)

Reméljük hamarosan Edina is jelentkezik valami jó hírrel :)

Viki

2013. dec. 9. 09:14
 373/802 anonim ***** válasza:
100%

Köszi lányok h biztattok! Annyira ideges vagyok....el sem tudjátok képzelni....tudom h nem szabadna idegeskedni...

Nem adott ez a doki semmit...szerintem itt ilyenekkel nem is foglalkoznak.pl itt az elsö kötelezö uh a 18. Héten van... A 12 re akkor mész el ha akarsz.

Este fájt a derekam,hasam is.de azòta sem volt barna folyásom...remélem nem is lesz. Szerdán tuti addig el nem jövök az orvostòl mig meg nem vizsgál rendesen. Istenkém csak legyen minden rendben....

Annus örülök h sikerült kellemesen eltölteni azt a kis idöt a pároddal!!! :)

Szilvi te meg ügyes legyél a vizsgáidon :)

Puszi kriszta

2013. dec. 9. 10:00
 374/802 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Na ma kimaradt az ovu teszt, sikerült elfelejteni. Igazából nem görcsölök ezen a teszten, csak érdekes. Na majd holnap ha nem felejtem el csinálok még. De akkor sincs semmi ha most nem volt, van ovum, majd lesz legközelebb. Nem fogok ezektől a tesztektől függővé tenni magam.

Viki teljesen érthető és logikus amit le írtál. Viszont már megvettem 90 szemes gravidát, be is fogom szedni. Egyébként a Gravidát este kell szedni, lehet másnak reggel okoz hányingert. Én sima Béres multivitamintól is hányingert kapok reggel, ha éhgyomorra veszem be, ez ezzel jár. Én szedtem a femibiont, most ezt találtam jobbnak. Majd elválik. Nekem jól esik már most is szedni vitamint, ha ennyit megtehetek magunkért megteszem.

Kriszta gondolok rád, fogom a kezed, és próbálj meg nyugodt maradni, és beszélj a babáddal, hogy nagyon vártad, és szeretnéd, ha veletek maradna!

Szilvi ölelgetés neked! Ügyeske legyél, és majd írj hogy sikerültek. Szólj mikor jössz még felénk!

Mindenkinek puszi Annus

2013. dec. 9. 21:18
 375/802 anonim ***** válasza:
100%

Szijjasztok Lányok!

Sajnos ma megint a kòrházbab kötöttem ki.reggelre véres volt a bugyim ,görcsöl a hasam . Szerencsere egy nagyon rendes dokit fogtam ki . 1,5 héttel le van maradva a fejlödesben a babukám,nem ver a szive...

1 hét múlva kontroll h hátha mégis vmi csoda folytán beindul a szive- ha addig nem vetélek el .

Kimondhatatlanul szomorú vagyok ....már az sem oké h egyszer elvesziti vki a babáját...de hogy kétszer .... Vszinünek tartom h elvetélek a görcsök és a barnázás-vérzés miatt... Azt hiszem utána kivizsgáltatjuk magunkat ... Nem tudom miért büntet engem a jòistenke ....

Jaa és közben unokstesòmról kiderült h terhes ugyanannyi idös mint én ...

Puszi: kriszta

2013. dec. 10. 12:34
 376/802 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok,

Kriszta. Neeee... nem akarom, hogy elveszítsd a babád. Már másodszorra. Jajj... annyira ledöbbentem mikor feljöttem ide és megláttam, hogy mit írtál. Nagyon dühítő, hogy vasárnap ennyire nem vették komolyan a barnázásodat és ilyen felszínesen vizsgált meg a doki. Főleg, hogy nem is adott rá semmit. Hihetetlen. Valamit kellett volna tennie. Nagyon remélem, hogy nem igazolódik be az, amitől most mind félünk. Annyira sajnálom, hogy ez történik veled. Nagyon nem érdemled meg. Mindig azt szoktam mondani, hogy minden negatív dologban van pozitívum is. Tudom, ilyen helyzetben ezt nem nagyon lehet feltenni. Bízzunk a babuciban és imádkozzunk, hogy megtörténjen a csoda. Muszáj megmaradnia, hisz nem véletlenül "választott" titeket, most mégis miért akar elmenni? Jajj... nagyon drukkolok érted/értetek! Szorítom a kezed és támogatlak Kriszta!! Bárcsak gyorsan eltelne ez az egy hét. Próbáld meg az unokatesód örömhírét picit félre tenni és most mindenképp magaddal foglalkozz. Ne figyelj másra. Most Te vagy a fontos. Sok ölelést és puszit küldök!

Nekem sem sikerült valami jól a napom és még a vizsgám sem. Pedig annyit tanultam. Ideges voltam vizsga előtt és valószínű ez gátolta picit a teljesítményem. Ha nem sikerült akkor megyek még egyszer. Ha pedig átmentem akkor nagyon örülök majd. Meglátjuk. Közben nemsokára itt a mensim is. Csütörtökre várom. Érzem már, hogy a hormonrendszerem teljesen felborult és már görcsölget a hasam, ezért is vagyok érzékenyebb. Lesz jobb is, remélem!

Sok puszi a többieknek is. Szilvi :)

2013. dec. 10. 13:10
 377/802 A kérdező kommentje:
Jaj Kriszta annyira sajnálom! Azért még reménykedünk hogy megmarad a baba. Sajnos az rossz hir h megint le van maradva, ugy emlékszem az elözö babádnál is ez volt. Szegénykém :( most bizakodjunk a legjobban, de ha mégis elmegy ö is egy nagy kivizsgálás reméljük kiderit majd valami orvosolhato okot. Sokat gondolok rád! Kitartás! Puszi Annus
2013. dec. 10. 13:13
 378/802 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Kriszta! Annyira remélem hogy minden rendben lesz! Nem mondta a doki hogy mi lehet a vérzés oka? Lehet alacsony a progeszteron szinted és pótlás kéne, ami segít a babát megtartani. Nálunk barnázásra, vérzésre egyből progeszteron pótlást adnak mert szokott az oka lenni. Nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen! Lehet fel kéne keresni egy másik orvost is vagy magándokit. Semmit nem adott addig is vérzésre, barnázásra? Gondolok rád majd sokat! Viki
2013. dec. 10. 13:16
 379/802 anonim ***** válasza:
100%

Köszike lányok a biztatò szavakat...én màr felkèszülten várom a sorsom... :( nem adott a doki gyògyszert. Azt mondta h ha csak barnázgatnék de mondjuk a babának verne a szive akkor adna. De mivel megàllt a fejlòdèsben így sok mindent nem tudunk tenni csak bizakodni h hátha beindul mégis... magándokim van,fel is hivtam. Mondta h mèg hètvége előtt menjek el. Penteken 9.20 ra kaptam időpontot...mondta h 3 vetélés után kezdik el kivizsgálni a dolgokat de èn addig nem nyugszom mig most el nem kezdjük... Azt mondta penteken megbeszeljuk.. Kòrházba azèrt mentem be mert reggel meg nem tudtam elérni az orvost. Itt totàl màs a rendszer...de az tuti h a vasárnapi doki balfèk volt... 6 hetesen állt meg a fejlődésben... :(

Jajj szilvi nem sikerült a vizsgàd?pedig annyit tanultál rá... Drukkolok h legközelebb sikerüljön...

Kriszta

2013. dec. 10. 13:40
 380/802 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Kriszta, hogy vagy? Ugye már nem vérzel/barnázol? Mindennap gondolok rátok!
2013. dec. 12. 08:54
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!