Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Még annó itteni csajokkal létrehoztunk egy klubot a hoxán!Azóta is oda járunk beszélgetni, tanácsokat adni egymásnak!Ha gondoljátok csatlakozhattok oda is :)
A klub címe:Teszteljünk együtt pozitívat :)
Hope
Köszi Bea az együttérzést :)
Szorítok neked, majd írd meg mi lett!!
Szandi
Sziasztok Lányok!
Barbybeyby, Szandi! sajnálom, hogy nem jött össze. De új hónap, új remények! Kitartás!
Zoszi és Bea nektek megy a drukk!
Hope köszönjünk a tippet és a linket. Kedves tőled!
Veled miújság? Hogy vagytok? :)
Lányok... csalódott vagyok... sajnos 3.án megjött!!:S
Soha többé nem hiszek se időn tuli, se halvány pozitiv tesztnek...! Igazából nem éltem magam nagyon bele, de elmondhatatlanul reménykedtem...ez van... új hónap ... új remények!!!
Hope, a hőmérőzést azt tényleg úgy csináltad, hogy lázmérő ágy mellett, hétvégén is felkeltél ugyanabban az időpontban és még beszélni se beszéltél míg meg nem mérted? Miért ezt választottad és nem az ovu tesztet? Csak érdekel, hogy én is érveljek magamnak. Mert valószínű, hogy az antibiotikumozás nem tett jót most nekem. Nem tudom milyen hatása lehet, de gondolom ettől, ha összejött volna se tapadt meg...ugye? Vagy? Köszi
Zoszi
Szia Zoszi!
Hát, ennyire szigóruan nem vettem, h nem is beszéltem, de a többi igen, ágy mellett volt mindig lerázva a hőmérő, és minden reggel 7.30kor mértem, szájban, hétvégén is!Mindig szépen kimutatta, h mikor volt pé!A lényeg, h szerintem ne digitálissal mérd, nekem az nem vált be, volt h mindkettővel mértem, hagyományos és digitális, de a digitális van h tök mást mért :/ Mi mensi elmúlása után két naponta együtt voltunk, ez nálunk mindig bevált, és popsi alá nagy párna utána, nekem egész éjjel ott volt, tudom elvakult vagyok, de már nagyon vágyunk egy egészséges babára :) Hja és min 1 órát feküdtem, ha pl reggel voltunk együtt!Ha este voltunk együtt akkor meg már felse keltem reggelig!
Az antibiotikum szerintem nem lehetett hatással a beágyazódásra!Bár ehhez annyira nem értek!
Szia :) Szájban én 5 percig szoktam mérni, nyelv alá kell tenni!Amúgy a hőmérő papírján volt rajt h eddig kell mérni!Fontos, h vagy szájban vagy hüvelyben mérd, mert a hónaljban mért hő nem ad pontos eredményt!
Igen, én teszteltem pozit, most vagyok 4 hetes 4 napos! :)
Teákból csak a palástfű teát iszom peteéréstől!Cickafarkot nem mertem sosem elkezdeni, mert a peteérésemmel sosem volt baj, és állítólag egy rendes ciklusba nagyon betud kavarni!Igen, én 1 órát feküdtem mert olvastam h 1 óra kell mire a kisfickók elérik a méhnyakat, és ott már tényleg biztonságban vannak :D
Egy spontán vetélésem, és egy missed ab műtéten vagyok túl, már két babát elvesztettünk, szóval én biztosra akartam menni most, így mindent bevetettünk amit csak tudtunk :) :D Kívánom, h minél előbb sikerüljön a baba Nektek is!Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!